• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala

Rezultate pentru

Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala - Import export

 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungaria

  Verified by europages badge

  Welcome to ÁRIK 21 - AGRO KFT, a private trading company headquartered in Budapest, Hungary. Our commitment is to provide unparalleled business solutions to customers worldwide. We specialize in offering quality branded products at affordable wholesale prices, catering to businesses of all sizes. Complementing this, our seamless logistics ensure timely deliveries. As a leading trading company, we excel as a wholesaler and distributor, offering an extensive range of products. Our portfolio includes beverages like soft and energy drinks, alcoholic and non-alcoholic beers, dairy products, including baby milk, and indulgent items like chocolates, confectioneries, and premium teas and coffees. Our strong partnerships with renowned FMCG producers such as Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, and Ferrero enable us to serve businesses worldwide with excellence. Our dedication to excellence drives us to explore captivating niche categories and unique brands. We've cultivated reliable relationships with suppliers, ensuring quick order fulfillment within 48 hours. Central to ÁRIK 21 - AGRO KFT is the value we place on trust and lasting partnerships. Our experienced team combines trading expertise with a visionary approach, ensuring efficient transactions. Our goal is to foster collaborations that extend beyond the initial order, emphasizing mutual growth.

 2. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Coreea de Sud

  Verified by europages badge

  Industria de panificație și industria de cofetărie utilizează "mașină de tort de orez" Masina de prăjituri SYP Rice poate fi clasificată ca mașină de panificație sau mașină de cofetărie. Suntem fabricarea de trestie de orez Popping Machine. Această mașină de săpare de cereale naturală produce așchii de cereale sau prăjituri folosind numai boabe naturale 100%, de exemplu, orez, orez brun, porumb, orz etc. Masina de prăjituri de orez poate produce cartofi de cartof, soia de fasole sau etc folosind cartofi sau soia Fasole paletă. Din moment ce gustarea de cereale 100% este excelentă în conținutul nutrițional și primește o bună reputație de la consumatori, este ușor de comercializat. Seria noastră SYP are un design compact și un confort superb pentru utilizare. Este, de asemenea, ușor de controlat timpul, grosimea și forma și, prin urmare, este foarte utilizat de la magazine la fabrici. Este, de asemenea, numit ca orez tort mașină de popping, popped mașină tort, mașină de orez pop, mașină tort porumb, mașină puffing, mașină tort umflat, mașină tort de orez coreeană, mașină pop etc.

 3. RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Hüttlingen, Germania.

 4. ALLURE LLC

  Rusia

  Compania ALLURE LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Cacao si ciocolata, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, systems and equipment for the confectionery industry, și plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate. Are sediul în Moscow, Rusia.

 5. PKO-SURA COMPANY

  Rusia

  Compania PKO-SURA COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Malaxoare mecanice pentru brutarie si patiserie, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Malaxoare mecanice pentru brutarie si patiserie, și Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. Are sediul în Penza, Rusia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH

  Germania

  Compania ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, mixers for the food industry, kneaders and mixers for confectionery, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, și systems and equipment for the confectionery industry. Are sediul în Solingen, Germania.

 2. BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie grea, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Tinichigerie, Tinichigerie grea, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, magnetic filters, și Tinichigerie. Are sediul în Aachen, Germania.

 3. MAKREV PACKAGING

  Turcia

  Compania MAKREV PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare in folie - masini, și Ambalare in folie - masini. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. DP KOREA

  Coreea de Sud

  Compania DP KOREA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Bucheon-Si, Coreea de Sud.

 5. BISMAC ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania BISMAC ITALIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, pouring machines for cake shops, biscuit draining machines, și Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. Are sediul în Schio, Italia.

 1. WALTCHER GMBH

  Germania

  Compania WALTCHER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Krefeld, Germania.

 2. PROFORM

  Franta

  Compania PROFORM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, și systems and equipment for the confectionery industry. Are sediul în Hangenbieten, Franta.

 1. ALEDOBRE

  Polonia

  Compania ALEDOBRE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 2. KUDRET MAKINE

  Turcia

  Compania KUDRET MAKINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Alimentatie - utilaje si echipamente, tunnel ovens, plants and equipment for the production of comfits, Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, și Alimentatie - utilaje si echipamente. Are sediul în Antalya, Turcia.

 3. NUOVA EUROMEC

  Italia

  Compania NUOVA EUROMEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile candy production systems and equipment, confectionery, și feeds for rabbits. Are sediul în Martinengo (bg), Italia.

 4. WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR

  Germania

  Compania WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Wiehl, Germania.

 5. BW PROCESTECHNIEK

  Belgia

  Compania BW PROCESTECHNIEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paste fainoase - instalatii si materiale, Paste fainoase - instalatii si materiale, automatic industrial processes, beer-house, și Production lines and systems. Are sediul în Lier, Belgia.

 6. MASHHAD BAKING INDUSTRIES CO

  Iran

  Compania MASHHAD BAKING INDUSTRIES CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brutărie - Maşini şi echipament, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, baking oven, brutărie - Maşini şi echipament, și Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Mashhad, Iran.

 7. KADZAMA LLC

  Rusia

  Compania KADZAMA LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulciuri fara ciocolata, Cacao si ciocolata, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Dulciuri fara ciocolata, Cacao si ciocolata, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, și cocoa. Are sediul în Moscow, Rusia.

 8. PROFRESOURCEGROUP

  Ucraina

  Compania PROFRESOURCEGROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lollipops, și candy production systems and equipment. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 1. ALPY MACHINERY

  Turcia

  Compania ALPY MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ESTEVE SAS

  Franta

  Compania ESTEVE SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, și Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Rians, Franta.

 3. ALPER MAKINA

  Turcia

  Compania ALPER MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata - masini si material, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, chocolate production equipment, Cacao si ciocolata - masini si material, și Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Ikitelli, Turcia.

 4. CHOCOTECH GMBH

  Germania

  Compania CHOCOTECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tacamuri, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Cacao si ciocolata - masini si material, Tacamuri, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, și Cacao si ciocolata - masini si material. Are sediul în Wernigerode, Germania.

 5. BM BERLINER MASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania BM BERLINER MASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chocolate egg production systems and equipment, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, și cocoa production equipment. Are sediul în Berlin, Germania.

 6. L TRANS SERVICE

  Ucraina

  Compania L TRANS SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie - utilaje si echipamente, food industry, pastry-making equipment, și Alimentatie - utilaje si echipamente. Are sediul în Kremenchuk, Ucraina.

 7. DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Conserve - instalatii si materiale, Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, și Conserve - instalatii si materiale. Are sediul în Forchheim, Germania.

 8. EMPIRE OF METALS LTD

  Ucraina

  Compania EMPIRE OF METALS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala, și Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 9. JONGERIUS INTERNATIONAL LTD

  Regatul Unit

  Compania JONGERIUS INTERNATIONAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bakery. Are sediul în London, Regatul Unit.

 10. MEMET MAKINA

  Turcia

  Compania MEMET MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, și Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Konya, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala - Import export

Număr de rezultate

1.081 Intreprinderile