• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • prevenirea incendiilor - materiale si instalatii

Rezultate pentru

Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii - Import export

 1. BSM INDUSTRY AND GLOBAL TRADING

  Turcia

  Verified by europages badge

  BSM Industry and Global Trading is a customer-centric company dedicated to delivering quality services. With our experienced and dynamic team, we operate in two distinct areas to serve our valued clients effectively. BSM is a ship supply company and international trade company that excels in import-export, supply chain management, and spare parts procurement. Leveraging our skilled team and an extensive network of suppliers, we ensure the sourcing of products that align with desired quality and standards. We also specialize in Industrial Electrical Installations, Automation, Contracting, Projects, Electrical Panels Manufacturing, and Engineering. With 8 years of experience and a team of experts, we have established ourselves as a reputable player in the industry. Tailored solutions for our customers' needs. Our Services: 1. Ship Supply: Deck equipments Hydraulic equipments Spare parts Fire and safety equipments 2. Paper Box: Pizza boxes Burger boxes Special dimension boxes, etc. 3. Pet Foods: High-quality pet food products 4. Textile Products: clothing for men and women, home textile products 5. Signboard Design and Manufacturing: custom signboard design and signboard manufacturing 6. Fruits & Vegetables : Provide fresh fruits and vegetables

 2. FIRST INCENDIE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FIRST INCENDIE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extinctoare, și Extinctoare. Are sediul în Cesson-Sévigné, Franta.

 3. ZUKOS - DIE SICHERE LÖSUNG - EINE MARKE DER Z&K GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ZUKOS - DIE SICHERE LÖSUNG - EINE MARKE DER Z&K GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 4. PFP

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Compania PFP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi blindate si usi ignifuge industriale, Detectarea incendiilor si alarme de incendiu - materiale si instalatii, fire-break caulking, fire-break ceiling, fire-break shutters, fire-break insulation, fire prevention, Fire-break solutions, și Smoke extraction. Are sediul în Ehlange Sur Mess, Luxemburg.

 5. MIKAEL SERRURIER BRUXELLES

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania MIKAEL SERRURIER BRUXELLES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asigurari imobiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, Broaste, inchizatoare si chei, Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, și Broaste, inchizatoare si chei. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GENMOD SERV SRL

  Romania

  Compania GENMOD SERV® are ca obiect principal de activitate productia de rezervoare pentru stocarea apei si servicii de intretinere si reparatii pentru componentele oricarui sistem de alimentare cu apa potabila sau de stingerea incendiilor. Echipa noastra are o experienta de peste 6 ani in domeniul rezervoarelor de apa. Participand la peste 350 de proiecte de specialitate, expertiza acumulata de echipa face ca aceasta sa poata raspunde prompt la toate exigentele clientilor. Gama de rezervoare pe care le furnizeaza GENMOD SERV® cuprinde: rezervoare metalice supraterane modulare (cilindrice si rectangulare) din otel galvanizat, otel vitrificat, otel inox si aluminiu. Acestea pot fi: rezervoare pentru apa potabila, rezervoare apa PSI, rezervoare pentru irigatii, rezervoare apa industriala sau de proces. Serviciile oferite de compania noastra cuprind: servicii de mentenanta & service rezervoare; hidroizolare rezervoare; servicii in domeniul PSI; servicii de mentenanta & service grupuri electrogene; consultanta pentru studii de fezabilitate, proiecte tehnice si achizitii rezervoare.

 2. KURAL YANGIN GÜVENLIGI A.S.

  Turcia

  Compania KURAL YANGIN GÜVENLIGI A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Çerkezköy / Tekirdag, Turcia.

 3. SME INNOVATIONS LLC

  Rusia

  Compania SME INNOVATIONS LLC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extinctoare, Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, Extinctoare, Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, fire protection measures, și fire fighting. Are sediul în Moscow, Rusia.

 4. LTD. "NOVOHARTSYZSKY ENGINEERING WORKS"

  Ucraina

  Compania LTD. "NOVOHARTSYZSKY ENGINEERING WORKS", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile firefighting gear. Are sediul în Khartsizk, Ucraina.

 5. WILLI KANZLER GARANT FEUERLÖSCHGERÄTE GMBH UND CO. KG

  Germania

  Compania WILLI KANZLER GARANT FEUERLÖSCHGERÄTE GMBH UND CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Wendelstein, Germania.

 1. STOBICH

  Franta

  Compania STOBICH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incendii - materiale si instalatii de protectie, Incendii - materiale si instalatii de protectie, și fire prevention. Are sediul în Vénissieux, Franta.

 2. FAMUTEC BRANDSCHUTZ UND SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Austria

  Compania FAMUTEC BRANDSCHUTZ UND SICHERHEITSTECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Maria Anzbach, Austria.

 1. BLI

  Franta

  Compania BLI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Eragny, Franta.

 2. ZECCHI ROBERTO S.R.L.

  Italia

  Compania ZECCHI ROBERTO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, metal spray paints, special painting, Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, și fireproof and fire prevention treatments. Are sediul în Bologna, Italia.

 3. EXTINTORES VALLE - UNIÓN SL

  Spania

  Compania EXTINTORES VALLE - UNIÓN SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extinctoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incendii - materiale si instalatii de protectie, Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, manometers, Incendii - materiale si instalatii de protectie, și Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în San Ginés-Murcia, Spania.

 4. GRECON LIMITED

  Regatul Unit

  Compania GRECON LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fire protection, measuring systems, și manufacture of recycling machinery. Are sediul în Blaydon, Regatul Unit.

 5. NOPEX

  Polonia

  Compania NOPEX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie si intretinere - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, Incendiu - vehicule si echipamente, wholesale fire fighting gear, Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, Incendiu - vehicule si echipamente, și Fire protection equipment and materials. Are sediul în Krosno, Polonia.

 6. EXTHA IBERICA INVERSIONES S.L.

  Spania

  Compania EXTHA IBERICA INVERSIONES S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, window automatisms - motor-powered windows, fire breaks, și fire fighting. Are sediul în Carcar, Spania.

 7. GIMI

  Belgia

  Compania GIMI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme video de supraveghere, Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, Alarms and intrusion, Sisteme video de supraveghere, telecommunications services, și Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Embourg, Belgia.

 8. G4S FIRE & SAFETY

  Belgia

  Compania G4S FIRE & SAFETY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlul securitatii in industrie, security advice and services, Controlul securitatii in industrie, risk and fire prevention, și prevention and safety in theworkplace. Are sediul în Stabroek, Belgia.

 1. BLUMACO INDUSTRIES

  Belgia

  Compania BLUMACO INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, Incendiu - servicii de protectie, Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, design of anti-intrusion systems, și Incendiu - servicii de protectie. Are sediul în Nazareth, Belgia.

 2. BRACO

  Belgia

  Compania BRACO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, și Optic smoke detectors. Are sediul în Aalst, Belgia.

 3. CHRISTIAN VLACH, BRANDSCHUTZTECHNIK

  Austria

  Compania CHRISTIAN VLACH, BRANDSCHUTZTECHNIK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Ebreichsdorf, Austria.

 4. PRE RISK & CRISIS MANAGEMENT

  Suedia

  Compania PRE RISK & CRISIS MANAGEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendiu - servicii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extinctoare, Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, fire prevention training courses, fire alarm, Extinctoare, și Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Fartsa, Suedia.

 5. AMC ALARMS

  Regatul Unit

  Compania AMC ALARMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 6. EXTINTORES CELTA SL

  Spania

  Compania EXTINTORES CELTA SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendiu - servicii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, fire protection measures, anti-fire systems, Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, și fire prevention certificate. Are sediul în Vigo, Spania.

 7. LUCAS SECURITE

  Franta

  Compania LUCAS SECURITE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, Scari de incendiu, Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, și Scari de incendiu. Are sediul în Saint-Pryvé-Saint-Mesmin, Franta.

 8. LUCKA

  Belgia

  Compania LUCKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi blindate si usi ignifuge industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, fire prevention, Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii, fire fighting, și fire-prevention materials. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 9. BE-PLAN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BE-PLAN GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Erfurt, Germania.

 10. ROYAL SAFETY GROUP

  Olanda

  Compania ROYAL SAFETY GROUP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii. Are sediul în Vierpolders, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Prevenirea incendiilor - materiale si instalatii - Import export

Număr de rezultate

2.040 Intreprinderile