• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • materiale si produse refractare

Rezultate pentru

Materiale si produse refractare - Import export

 1. TESPE - TENUTE SPECIALI

  Italia

  Verified by europages badge

  Tespe is a highly specialised leader in the production of technical fabrics for thermal insulation and industrial sealing gaskets for high-temperature applications. Rope, braid, sleeves, tape, fabrics, insulating and heat-resistant products, expansion joints. It manufactures and sells a vast range of industrial gaskets for static and dynamic sealing: Special DYNAPACK® braids for pumps and valves, sheets and gaskets in graphite and asbestos-free, semi-finished items and products in PTFE.

 2. SAVAR SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Savar is located in Stezzano, in the province of Bergamo, and it serves the market throughout Italy and Europe. It produced a vast range of articles in ceramic, porcelain insulators, cordierite and refractory materials with various concentrations of aluminium oxide. it manufactures technically complex parts from client-supplied plans, making it able to service a very wide range of industries. A team of industry specialists, standing by to give their clients the benefits of their long experience.

 3. CEPROTEC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CEPROTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. Are sediul în Langenfeld (rheinland), Germania.

 4. COURTH EDELSTAHL-APPARATEBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania COURTH EDELSTAHL-APPARATEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. Are sediul în Reichshof, Germania.

 5. VATROSTALAC D.O.O.

  Croatia

  Verified by europages badge

  Compania VATROSTALAC D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortaruri si cimenturi refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, refractory concrete, refractory material, Materiale si produse refractare, insulating concrete, Monolithic refractories, Refractory concrete torkret, cement mortars, și heat insulation. Are sediul în Krapina, Croatia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LA REFRATTARIA SNC

  Italia

  Compania LA REFRATTARIA SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refractory materials, și ceramic fibers. Are sediul în San Mauro Torinese, Italia.

 2. TAMIS VIBRANT INDUSTRIEL / EIP

  Franta

  Compania TAMIS VIBRANT INDUSTRIEL / EIP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vibrating screens. Are sediul în Montrouge, Franta.

 3. THERMISOL GMBH

  Germania

  Compania THERMISOL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. Are sediul în Frankenthal, Germania.

 4. E.C.M. REFRATTARI SRL

  Italia

  Compania E.C.M. REFRATTARI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortaruri si cimenturi refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, refractory materials, refractory materials for construction work, Materiale si produse refractare, și refractory concrete. Are sediul în Sovicille, Italia.

 5. KANDERN FEUERFEST GMBH

  Germania

  Compania KANDERN FEUERFEST GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. Are sediul în Kandern, Germania.

 1. REFRACTARIOS KELSEN S.A.

  Spania

  Compania REFRACTARIOS KELSEN S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magnezit, refractory bricks, refractory concrete, dolomite, și Magnezit. Are sediul în Aduna (gipuzkoa), Spania.

 2. PYRO WORMS GMBH

  Germania

  Compania PYRO WORMS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. Are sediul în Worms, Germania.

 1. ZIPPER-TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania ZIPPER-TECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Heat resistant fabrics, insulating sleeves, și Cable protection sheaths. Are sediul în Neu-Isenburg, Germania.

 2. FCT INGENIEURKERAMIK GMBH

  Germania

  Compania FCT INGENIEURKERAMIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, Materiale si produse refractare, Special materials, powder metallurgy, și presses. Are sediul în Frankenblick, Germania.

 3. FIRE TECHNIC SA

  Belgia

  Compania FIRE TECHNIC SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refractory materials. Are sediul în Thieulain, Belgia.

 4. REFRACTARIA

  Spania

  Compania REFRACTARIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, concrete, cement, Materiale din ceramica refractara, și isolators. Are sediul în El Berrón/siero-Asturias, Spania.

 5. HOBERG

  Belgia

  Compania HOBERG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru acoperisuri, Materiale si produse refractare, Materiale pentru acoperisuri, Materiale si produse refractare, hardware, și metal locksmithing. Are sediul în Wavre, Belgia.

 6. ETS KASTO FRANCE

  Franta

  Compania ETS KASTO FRANCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructie ignifuge, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Materiale de constructie ignifuge, și Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. Are sediul în Obernai, Franta.

 7. EUREFCO

  Luxemburg

  Compania EUREFCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii, Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii, ingot moulds for the steel-making sector, metallurgy, și finishing of steel products. Are sediul în Foetz, Luxemburg.

 8. SB MINERALS

  Italia

  Compania SB MINERALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refractory material, oven refractors, industrial ovens for glass works, și technical refractories. Are sediul în Dego, Italia.

 1. GEOINERTE REFRACTORIES

  Portugalia

  Compania GEOINERTE REFRACTORIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - produse pentru industrie, refractory concrete, raw materials for refractory ceramics, Ceramica - produse pentru industrie, și foundry. Are sediul în Pevidem Guimaraes, Portugalia.

 2. ROKA REFRACTORIES

  Grecia

  Compania ROKA REFRACTORIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. Are sediul în Lagadas, Grecia.

 3. FONTES REFRACTORIES

  Franta

  Compania FONTES REFRACTORIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. Are sediul în Revel, Franta.

 4. REFRASIL S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania REFRASIL S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, mortars, mastics, Mortaruri si cimenturi refractare, și bricks. Are sediul în Trinec, Republica Ceha.

 5. ABRIGADA - COMPANHIA NACIONAL DE REFRACTARIOS,S.A.

  Portugalia

  Compania ABRIGADA - COMPANHIA NACIONAL DE REFRACTARIOS,S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. Are sediul în Abrigada, Portugalia.

 6. GIR INTERNATIONAL

  Ucraina

  Compania GIR INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. Are sediul în Dnepr City, Ucraina.

 7. ZÖLLER UND BORN KERAMIK- UND FEINSTEINZEUGFABRIK GMBH

  Germania

  Compania ZÖLLER UND BORN KERAMIK- UND FEINSTEINZEUGFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, și supplies for the ceramics industry. Are sediul în Hillscheid, Germania.

 8. LA BRIQUETERIE TELLUS-CERAM

  Franta

  Compania LA BRIQUETERIE TELLUS-CERAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refractory bricks. Are sediul în Monsempron Libos, Franta.

 9. BRANDSCHUTZTECHNIK MÜLLER GMBH

  Germania

  Compania BRANDSCHUTZTECHNIK MÜLLER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incendii - materiale si instalatii de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, Extinctoare, Materiale si produse refractare, și Extinctoare. Are sediul în Zierenberg, Germania.

 10. SANCO TRADING GERMANY GMBH

  Germania

  Compania SANCO TRADING GERMANY GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. Are sediul în Hamburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Materiale si produse refractare - Import export

Număr de rezultate

7.393 Intreprinderile