• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • petrochimie - instalatii si materiale

Rezultate pentru

Petrochimie - instalatii si materiale - Import export

 1. PIRPED INTERNATIONAL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PIRPED INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tije filetate, Bride pentru robinetarie, Nituri, forged parts, Tije filetate, Bride pentru robinetarie, Automobile fastening device, ANSI/ASME flanges, și Flat flange. Are sediul în Chatou, Franta.

 2. APSIS TECHNOLOGIES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania APSIS TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare industriala - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pulverizatoare universale pentru tratarea suprafetelor, Petrochimie - instalatii si materiale, Pulverizatoare universale pentru tratarea suprafetelor, și Petrochimie - instalatii si materiale. Are sediul în Vannes Cedex, Franta.

 3. HAISEL MASCHINENTEILE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HAISEL MASCHINENTEILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. Are sediul în Kamen, Germania.

 4. IDROJET SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania IDROJET SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gas production equipment, heat exchangers, systems and equipment for drilling for the extraction of natural gas, bundle extractor, systems and equipment for the production of petroleum gases, aerial bundle extractor, oil extraction drilling systems and equipment, heat exchangers and tube transport systems, și extractor systems for heat exchangers. Are sediul în Camporotondo Etneo, Italia.

 5. SONMEZ MAKINA OTOMOTIV ELEKTRONIKSANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania SONMEZ MAKINA OTOMOTIV ELEKTRONIKSANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile GPL - instalatii industriale, GPL - instalatii industriale, electronic scales, industrial conveyor chains, și gas bottle filling systems. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REMU S.R.L.

  Italia

  Compania REMU S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrochimie - instalatii si materiale, Utilaje si materiale pentru industria cosmeticelor, Utilaje si materiale pentru industria farmaceutica, Petrochimie - instalatii si materiale, Utilaje si materiale pentru industria cosmeticelor, și Utilaje si materiale pentru industria farmaceutica. Are sediul în Manoppello, Italia.

 2. PANTEXTRADE

  Turcia

  Compania PANTEXTRADE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. Are sediul în Pantextrade, Turcia.

 3. PROCESS SYSTEMS

  Franta

  Compania PROCESS SYSTEMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gas treatment, și biogas. Are sediul în Paris, Franta.

 4. PRONOR

  Belgia

  Compania PRONOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiocomunicatii - materiale si sisteme, Petrochimie - instalatii si materiale, Radiocomunicatii - materiale si sisteme, engineering service, steel, și Petrochimie - instalatii si materiale. Are sediul în Gent, Belgia.

 5. TANQUID GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania TANQUID GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile management services for own stores, equipment for the petrochemical industry, storage tanks, și Vertical storage tanks. Are sediul în Duisburg, Germania.

 1. LISAM SYSTEMS

  Belgia

  Compania LISAM SYSTEMS, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlul securitatii in industrie, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, data processing security, Controlul securitatii in industrie, și Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. Are sediul în Ecaussinnes, Belgia.

 2. CÖLNER BENZIN RAFFINERIE

  Germania

  Compania CÖLNER BENZIN RAFFINERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili petrolieri si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrochimie - instalatii si materiale, Solventi si diluanti, Petrochimie - instalatii si materiale, și Solventi si diluanti. Are sediul în Köln, Germania.

 1. PERNIN EQUIPEMENTS

  Franta

  Compania PERNIN EQUIPEMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrochimie - instalatii si materiale, Petrochimie - instalatii si materiale, diesel transfer pumps, level indicators, și volumetric meters. Are sediul în Montreuil, Franta.

 2. HEERTECH INDUSTRIAL SERVICES

  Olanda

  Compania HEERTECH INDUSTRIAL SERVICES, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. Are sediul în Breda, Olanda.

 3. SARGON + TECNORING

  Italia

  Compania SARGON + TECNORING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial gaskets. Are sediul în Carpaneto, Italia.

 4. ANOTECH ENERGY

  Franta

  Compania ANOTECH ENERGY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - birouri de studii industriale, Petrochimie - instalatii si materiale, Inginerie - birouri de studii industriale, Petrochimie - instalatii si materiale, și Extraction, water, gas, oil - equipment. Are sediul în Labege, Franta.

 5. TPF CONTRACTING

  Belgia

  Compania TPF CONTRACTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - asamblori industriali, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Moustier-sur-sambre, Belgia.

 6. WORKS L&W GROUP S. R. O.

  Republica Ceha

  Compania WORKS L&W GROUP S. R. O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice, Tevarie industriala, Montarea si demontarea instalatiilor industriale, Feronerie industriala si pentru constructii, Constructii metalice, Tevarie industriala, Montarea si demontarea instalatiilor industriale, și Feronerie industriala si pentru constructii. Are sediul în Hradec Králové, Republica Ceha.

 7. INFO SERVICE BELGIUM

  Belgia

  Compania INFO SERVICE BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii culturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrochimie - instalatii si materiale, Universitati, maritime brokerage, Petrochimie - instalatii si materiale, și Universitati. Are sediul în Gent, Belgia.

 8. DELTA PROJECT ENGINEERING

  Belgia

  Compania DELTA PROJECT ENGINEERING, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Siderurgie si metalurgie - import-export, industrial pipes, industrial filters, Siderurgie si metalurgie - import-export, și refractory concrete. Are sediul în Ivoz-ramet, Belgia.

 1. I.P.C. EUROPE

  Belgia

  Compania I.P.C. EUROPE, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile process control, electrical engineering, și Automation. Are sediul în Saint-georges-sur-meuse, Belgia.

 2. IREMAS UAB

  Lituania

  Compania IREMAS UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Montarea si demontarea instalatiilor industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrochimie - instalatii si materiale, Repararea echipamentelor industriale, Petrochimie - instalatii si materiale, și Repararea echipamentelor industriale. Are sediul în Jonavos Raj., Lituania.

 3. YK MAKINA KIMYA INS TAAH ITH IHR SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania YK MAKINA KIMYA INS TAAH ITH IHR SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manifold heat exchangers, industrial mixers, și tanks for warehousing and storage. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 4. COLASSE

  Belgia

  Compania COLASSE, care își desfășoară activitatea în domeniul Software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrochimie - instalatii si materiale, project management, Site referencing, Petrochimie - instalatii si materiale, și fittings. Are sediul în Seraing, Belgia.

 5. RBR INTERNATIONAL

  Italia

  Compania RBR INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi fara sudura din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrochimie - instalatii si materiale, flanges, Petrochimie - instalatii si materiale, și valves. Are sediul în Arese, Italia.

 6. BARUS GOLDEN COMPANY

  Turcia

  Compania BARUS GOLDEN COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile petrochemical products, Chemicals, și oil. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. WYCOTEC

  Belgia

  Compania WYCOTEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrochimie - instalatii si materiale, și Petrochimie - instalatii si materiale. Are sediul în Alleur, Belgia.

 8. KS TECHNIQUES

  Belgia

  Compania KS TECHNIQUES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile process control, și electrical engineering. Are sediul în Battice, Belgia.

 9. NORMALAB BELGIUM

  Belgia

  Compania NORMALAB BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. Are sediul în Naninne, Belgia.

 10. ORATECH

  Franta

  Compania ORATECH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere industriala, Technical assistance, Intretinere industriala, și industrial supervision. Are sediul în Tarascon, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Petrochimie - instalatii si materiale - Import export

Număr de rezultate

21.653 Intreprinderile