• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • import-export - oteluri si metale

Rezultate pentru

Import-export - oteluri si metale - Import export

 1. UAB GARBI META

  Lituania

  Verified by europages badge

  We are a Worldwide Metal Traders, trading with Cu, Ni, Ag, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, Fe skulls, Pig Iron and others. Physical forms we are looking for are metals, sludges, flue dust, powders, dross, slags, mattes, spent catalysts, concentrates, skimming, filter cakes, anodic slimes, fines, residues, ore, turnings, powder, granules, ingots. If you think you have something to offer, but previously had challenges to sell - perhaps you had trouble with locations of the goods, unexpected elements, too much humidity, lack of paper, tiny quantity or just couldn’t find a buyer - don’t hesitate to contact us! Through 5-15 minute telephone conversation, we will get to know each other better, check all our possibilities and know whether we are a match made in trading heaven or not. We will go through product type, origin and technical details, supply ability, unit price, shipping details, logistics, payment terms and answer all your questions and concerns - if any. At our costs - we could sample/weigh/seal/assay/photo report with Neutral surveyor in your place. We value our clients and are looking forward to fruitful cooperation!

 2. VM STEEL 904L

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania VM STEEL 904L, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. Are sediul în Wavre, Belgia.

 3. BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laser - aparate de sudura si de taiat, Oteluri si metale, industrial metal work, sheet metal, metal, galvanized sheet bending, laser systems and machinery for cutting metals, metal bending, și sheet metal - trade. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 4. NPI INTERNATIONAL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania NPI INTERNATIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. Are sediul în Avignon, Franta.

 5. MARCEGAGLIA BALTICS

  Letonia

  Verified by europages badge

  Compania MARCEGAGLIA BALTICS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din otel, Supplier of steel, steel processing, steel strips in stock, multimodal transport, Table si benzi din otel, cold-rolled steel strips, hot-rolled steel strips, și Slitting to strips service. Are sediul în Riga, Letonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRIBEL METALS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania TRIBEL METALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - oteluri si metale, Fier vechi - colectare si reciclare, Comert cu produse siderurgice, Import-export - oteluri si metale, Fier vechi - colectare si reciclare, și Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania STAPPERT INTRAMET SA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel inoxidabil, Tevi si conducte din otel inox, Import-export - oteluri si metale, Oteluri speciale, stainless steel caskets, stainless steel flanges, stainless-steel pipes, steel flanges, și stainless steel sheets. Are sediul în Engis, Belgia.

 3. AG METALS RECYCLING

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania AG METALS RECYCLING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comert cu produse siderurgice, Metale - colectare si reciclare, Fier vechi - colectare si reciclare, purchase of iron scrap, Recovery of ferrous metal, metal collection, Recycling of electrical appliances, Comert cu produse siderurgice, și Metale - colectare si reciclare. Are sediul în Lot, Belgia.

 4. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Compania XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platbanda de otel laminata la rece. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - oteluri si metale, tungsten carbide, carbon steel, aluminium bronze, Import-export - oteluri si metale, Aluminum Manganese, Aluminum Zinc, Aluminum Copper, și Brass Bar Tube Tape. Are sediul în Xiamen, China.

 5. STEEL GATE

  Romania

  Societatea noastra specializata in comertul cu produse metalurgice a dezvoltat o vasta retea internationala de parteneri industriali pentru a va putea oferi gama de produse din otel carbon si otel inox, precum si produse conexe. Experienta noastra in domeniul materialelor din otel carbon si otel inox, cunostintele aprofundate ale pietei , dovedita in tehnicile de import-export ne permit sa va ajutam lucrand alaturi de dumneavoastra de la definirea cerintelor dumneavoastra pana la livrarea unui produs care sa indeplineasca pe deplin specificatiile si termenele convenite si la cel mai bun preț de piață. .Va punem la dispozitie o gama de produse cum ar fi : - Teava laminata pentru temperaturi inalte conform EN 10216-2 din otel aliate si nealiat - Teava laminata pentru instaltii de presiune conform EN 10216-1 - Teava laminata pentru instalatii de gaz si petroliere conform EN10208 - Teava sudata logitudinal neagra si zincata - Fitinguri pentru sudura - Flanse - Accesorii pentru baie si bucatarie - Gresie , faianta , pavaj - Tevi din cupru si aliaje - Conducte sudate elicoidal sau longitudinal pentru transport lichide - Rezevoare pentru gaz si oxigen Asteptam solicitarile dvs pe email , sau daca doriti mai multe informatii va stam la dipozitie pe telefon de la ora 8 -16 de luni pana vineri

 1. SINERGIC GROUP INDUSTRY SRL

  Romania

  Importator de produse metalurgice, cautam partener de afaceri strain in vederea infiintarii unei firme mixte, specializata in importul, prelucrareas sumara si distributia in Romania sau in S-E Europei a produselor: - INOXIDABILE( table si benzi, tevi, bare, armaturi si fitinguri, consumabile pentru sudura ), gama dimensionala, calitativa completa, inclusiv DUPLEX si SUPERDUPLEX, Nichel si aliaje de Nichel); - table rezistente la uzura ( marcile: HARDOX, CREUSABRO, ROC, DILLIDUR, DUROSTAT, FORA) si prelucrarea sumara a acestora: DEBITARE, SUDURA, ROLUIRE, GAURIRE, etc; - table rezistente la alungire ( WELDOX, IMEX etc); - table antiglont ( ARMOX, SECURE, ARMOR MIILUX etc ); - table otel carbon, europrofile, tevi, etc.Oferim pentru acest parteneriat: un teren de peste 20 000 mp amplasat la E 85 in comuna Racaciuni, jud Bacau * experienta in domeniu de peste 23 de ani * dotarea materiala: aparate de debitare la plasma, 2 motostivuitoare, 2 aparate sudura * fond de marfa de peste 250000 EUR.

 2. HIRSHMANN

  Turcia

  Compania HIRSHMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile body shop spare parts, Gearbox, brakes and clutches, și Automotive parts. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. WELMAN METAAL

  Olanda

  Compania WELMAN METAAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel beams, Steel trading, steel constructions, și steel sheet. Are sediul în Weerselo, Olanda.

 3. MOISÉS & JESUS SA

  Portugalia

  Compania MOISÉS & JESUS SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheet shearing and pressing. Are sediul în Alenquer, Portugalia.

 4. FACTORY1950

  Elvetia

  Compania FACTORY1950, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobiliere industriale, Import-export - mobila, Import-export - agenti, cutting tools, Mobiliere industriale, Import-export - mobila, și Import-export - agenti. Are sediul în Sion, Elvetia.

 5. SHAHAB PROJECTS

  Turcia

  Compania SHAHAB PROJECTS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - textile si imbracaminte, Import-export - produse agro-alimentare, Import-export - mobila, Import-export - textile si imbracaminte, petrochemical products, Import-export - produse agro-alimentare, și Import-export - mobila. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD

  Regatul Unit

  Compania STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel wire, stainless steel pipes, și Stainless steel tubing. Are sediul în Ludlow, Regatul Unit.

 7. NICOMET TRADING B.V.

  Olanda

  Compania NICOMET TRADING B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - oteluri si metale, Tevi si conducte din otel inox, Oteluri speciale, Import-export - oteluri si metale, common steels ( basic ), Tevi si conducte din otel inox, și Oteluri speciale. Are sediul în Oostvoorne, Olanda.

 8. DUARTE NEVES LDA.

  Portugalia

  Compania DUARTE NEVES LDA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - material electric si electronic, Unelte de mana fara motor pentru electrotehnica, Import-export - material electric si electronic, human presence detectors, și Unelte de mana fara motor pentru electrotehnica. Are sediul în Venda Do Pinheiro, Portugalia.

 1. OEM WÄLZLAGER GMBH

  Germania

  Compania OEM WÄLZLAGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. Are sediul în Hattingen, Germania.

 2. PERFILDOOR COMPONENTES PARA CARPINTARIA LDA.

  Portugalia

  Compania PERFILDOOR COMPONENTES PARA CARPINTARIA LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. Are sediul în Caranguejeira, Portugalia.

 3. STEELFORCE NV

  Belgia

  Compania STEELFORCE NV, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - oteluri si metale, beams, iron products, Import-export - oteluri si metale, și sections. Are sediul în ANTWERPEN, Belgia.

 4. AZARBAR STEEL GROUP

  Iran

  Compania AZARBAR STEEL GROUP, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. Are sediul în Tehran, Iran.

 5. INVEST-TECH

  Polonia

  Compania INVEST-TECH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - oteluri si metale, Metal working, Import-export - oteluri si metale, drawn metal sheets, și manufacturing of flanges. Are sediul în Gdynia, Polonia.

 6. LAUDE

  Franta

  Compania LAUDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ventilated fronts. Are sediul în Fenouillet, Franta.

 7. TAYLOR FORGINGS

  Regatul Unit

  Compania TAYLOR FORGINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Siderurgie si metalurgie - import-export, Siderurgie si metalurgie - import-export, și forging metals. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 8. EUROMETAL BULGARIA LTD

  Bulgaria

  Compania EUROMETAL BULGARIA LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 9. AOICHIMATERIAL

  Japonia

  Compania AOICHIMATERIAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile foundry products, și distributors. Are sediul în Kawaguchi, Japonia.

 10. CASS METAL

  Turcia

  Compania CASS METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boilerwork mechanized welding. Are sediul în Izmir, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Import-export - oteluri si metale - Import export

Număr de rezultate

1.210 Intreprinderile