• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plati securizate - software si sisteme

Rezultate pentru

Plati securizate - software si sisteme - Import export

 1. HÖR GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  HÖR GmbH develops, produces and sells electronic devices and charging software for PCs. The main areas of application are charging systems for photocopiers and other automatic machines, change dispensers, payment systems for vending machines, microwave leakage testers, timer switches. For us, it is crucial that all devices and systems can be operated as intuitively as possible. Since 1985, we have delivered more than 30, 000 charging systems for charging photocopies and prints with coins and/or rechargeable smart cards. We have developed charging systems for other areas of application in cooperation with our European and worldwide sales partners and have implemented them for our customers.

 2. ZECO GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ZECO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Elmshorn, Germania.

 3. HKS SYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HKS SYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Paderborn, Germania.

 4. SYSTEMSOFT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SYSTEMSOFT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Ravensburg, Germania.

 5. AGILLIA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AGILLIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere multimedia - servicii Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plati securizate - software si sisteme, Creare si dezvoltare de softuri, Dezvoltare aplicatii mobile, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Plati securizate - software si sisteme, Creare si dezvoltare de softuri, Dezvoltare aplicatii mobile, și Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare. Are sediul în Lyon, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EXIMA KASSENSYSTEME GMBH

  Elvetia

  Compania EXIMA KASSENSYSTEME GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Urdorf, Elvetia.

 2. ACKERMANN YACHTHAFENAUSRÜSTUNG E.K.

  Germania

  Compania ACKERMANN YACHTHAFENAUSRÜSTUNG E.K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Röbel, Germania.

 3. SMART.VENDING.GMBH

  Austria

  Compania SMART.VENDING.GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Wels, Austria.

 4. MÜNZER24.DE THORSTEN BEIER

  Germania

  Compania MÜNZER24.DE THORSTEN BEIER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Salzkotten, Germania.

 5. BUITEC INHABER THOMAS BUI

  Germania

  Compania BUITEC INHABER THOMAS BUI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Neuburg A. D. Donau, Germania.

 1. CONCARDIS GMBH

  Germania

  Compania CONCARDIS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Eschborn, Germania.

 2. COMPUTER PLANET

  Slovenia

  Compania COMPUTER PLANET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Šempeter v Savinjski Dolini, Slovenia.

 1. ECOMMPAY

  Regatul Unit

  Compania ECOMMPAY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electronic payment systems. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. ITPOS E.K.

  Germania

  Compania ITPOS E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Gießen, Germania.

 3. EASTNETS

  Belgia

  Compania EASTNETS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Waterloo, Belgia.

 4. DECTA LIMITED

  Regatul Unit

  Compania DECTA LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secure payment, Secure payment - Internet services, și secure payment services. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. 4WARD MERCHANT SERVICES

  Statele Unite ale Americii

  Compania 4WARD MERCHANT SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile payment by bank cards and credit cards, și Electronic payment systems (EFT-POS). Are sediul în Colorado, Statele Unite ale Americii.

 6. PROQPOINT CONSULTING

  Germania

  Compania PROQPOINT CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Munca termporara - recrutare internationala, e-business consulting, Information system consultancy and strategies, Munca termporara - recrutare internationala, și human resource consulting. Are sediul în Ludwigshafen, Germania.

 7. LIVEBANK24

  Polonia

  Compania LIVEBANK24, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banci, Servicii bancare, inter-bank banking services, Security services, Banci, și Servicii bancare. Are sediul în Krakow, Polonia.

 8. IT-DIENSTLEISTUNGEN JAN-LUKAS KNOCH

  Germania

  Compania IT-DIENSTLEISTUNGEN JAN-LUKAS KNOCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digital system. Are sediul în Hambrücken, Germania.

 1. BIZSYS APS

  Danemarca

  Compania BIZSYS APS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Åbyhøj, Danemarca.

 2. EXACTLY.COM

  Republica Ceha

  Compania EXACTLY.COM, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Praha, Republica Ceha.

 3. TAS GROUP

  Italia

  Compania TAS GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banking, finance and insurance software. Are sediul în Roma, Italia.

 4. INGENICO S.A.

  Franta

  Compania INGENICO S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plati securizate - software si sisteme, și Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Paris, Franta.

 5. ZYNGA UCUZ CHIP SATIN AL CHIP SATISI UCUZ CHIP SATIS

  Turcia

  Compania ZYNGA UCUZ CHIP SATIN AL CHIP SATISI UCUZ CHIP SATIS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Maltepe, Turcia.

 6. ANTYGONE

  Franta

  Compania ANTYGONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secure payment, devices for protecting cheques and documents, cheque readers, și debt collection procedure advice. Are sediul în Toulouse, Franta.

 7. JAKOB GERHARDT AUTOMATISCHE VERKAUFSANLAGEN GMBH

  Germania

  Compania JAKOB GERHARDT AUTOMATISCHE VERKAUFSANLAGEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte praf si condensat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafea si ceai, Filtre de cafea profesionale, Plati securizate - software si sisteme, Distribuitoare automate, Cafea si ceai, Filtre de cafea profesionale, Plati securizate - software si sisteme, și Distribuitoare automate. Are sediul în Nürtingen, Germania.

 8. MOONCARD

  Franta

  Compania MOONCARD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plati securizate - software si sisteme, și Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Paris, Franta.

 9. CIPTOR BENELUX

  Belgia

  Compania CIPTOR BENELUX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Systems security (antivirus, firewall, intrusion detection). Are sediul în Zoerle Parwijs, Belgia.

 10. TRANZZO

  Regatul Unit

  Compania TRANZZO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plati securizate - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software, payment by bank cards and credit cards, e-commerce, și Software. Are sediul în London, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit