• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • dezvoltare web

Rezultate pentru

Dezvoltare web - Import export

 1. WEBGARDEN KFT.

  Ungaria

  Verified by europages badge

  Webgarden Kft. has been in operation since 2006. Since then, the company has undergone a remarkable and international expansion. While maintaining its headquarters in Budapest, Hungary, it has also established international branches in Montenegro and, more recently, in Morocco. Our company executes and successfully completes projects of both small and large scale, both locally and abroad. This breadth has enriched us with the capacity to successfully meet the needs of our clients. To date, we have references in 28 different countries, serving both public and private clients. This experience and international presence serve as the driving force behind a fruitful multicultural collaboration worldwide. Nurturing our relationships with clients is paramount for us— their success is intertwined with ours. We firmly believe that our clients are the cornerstone of our company's business objectives. Therefore, it is crucial to know them (along with their point of contact), listen to them personally, learn from them while understanding their activities and professional goals to respond to and satisfy their needs, consistently meeting their expectations. Their satisfaction is our success and forms the core of our business model.

 2. HAIRUN TECHNOLOGY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HAIRUN TECHNOLOGY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Creare si dezvoltare de softuri, Analiza datelor, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Dezvoltare aplicatii mobile, Creare si dezvoltare de softuri, Analiza datelor, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Paris, Franta.

 3. FIIPROJECT - UWD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FIIPROJECT - UWD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. Are sediul în Paris, Franta.

 4. SL42

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SL42, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Referinte si promovarea web site-urilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare web, Consiliere pentru companii, Dezvoltare web, și Consiliere pentru companii. Are sediul în Labege, Franta.

 5. ADGENCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ADGENCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plusarea tesaturilor, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Plusarea tesaturilor, și Creatie publicitara - graficieni, designeri. Are sediul în Vedène, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VIRAGE WEB

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania VIRAGE WEB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. Are sediul în Nice, Franta.

 2. ÉRUDIT FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ÉRUDIT FRANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. Are sediul în Valencin, Franta.

 3. DEV LAB

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DEV LAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. Are sediul în Paris, Franta.

 4. CYBERNECS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CYBERNECS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Dezvoltare web, Comert electronic - servicii, Aplicatii de comert electronic, Marketing online, internet site design, internet site creator, websites, și website designer. Are sediul în Bagneux, Franta.

 5. PAPILIO COMMUNICATION SRL

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania PAPILIO COMMUNICATION SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Communicate pentru evenimente speciale, Dezvoltare web, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Communicate pentru evenimente speciale, Dezvoltare web, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Evere, Belgia.

 1. ID MENEO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ID MENEO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Referinte si promovarea web site-urilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Dezvoltare web, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, și Dezvoltare web. Are sediul în Paris, Franta.

 2. IV APPS MINDEN INH. IRENA VASIAS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania IV APPS MINDEN INH. IRENA VASIAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. Are sediul în Minden, Germania.

 1. SOUATECH CONSULTING

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SOUATECH CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare web, și Dezvoltare web. Are sediul în Poissy, Franta.

 2. COUILLIN STUDIO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania COUILLIN STUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Referinte si promovarea web site-urilor, și Referinte si promovarea web site-urilor. Are sediul în Illikrich, Franta.

 3. AKELIO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AKELIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare aplicatii mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare web, și Dezvoltare web. Are sediul în Le Mans, Franta.

 4. WEBSHOPASSIST

  Romania

  Suntem o companie specializată în dezvoltarea de soluții software pentru customizarea platformei de ecommerce Shopify. Customizare teme și configurare Shopify Pentru cei care sunt la început sau caută să-și îmbunătățească magazinul online prin personalizarea unei teme existente. Aplicații Ruby on Rails făcute să funcționeze perfect cu mediul Shopify. Dacă doriți o experiență unică a utilizatorilor magazinului dvs. sau o funcționalitate deosebită, aplicațiile personalizate sunt soluția. Shopify este dedicat optimizării experienței de comerț electronic atât pentru comercianți, cât și pentru clienții lor, oferind o platformă robustă și ușor de folosit, care evoluează în mod constant pentru a rămâne în fruntea unei industrii mereu în schimbare. O soluție de comerț completa Comercianții primesc găzduire (hosting), funcționalitatea coșului de cumpărături și integrarea canalelor de vânzări fără taxe sau integrare suplimentare. Acest lucru poate economisi timp și investiții financiare semnificative care ar exista în cazul platformelor open source. Gestionare ușoară a magazinului Clienții Shopify își pot amplifica succesul în afaceri prin accesarea rețelei de suport 24/7, beneficiază de documentație aprofundată, forumuri on-line și conținut educațional de la Shopify Ecommerce University.

  Toate produsele pentru "dezvoltare web"

 5. GROWWWISE

  Romania

  Growwwise este o agentie de marketing online. Va oferim servicii complete de creare brand si promovare a acestui brand in mediul online. Serviciile agentiei noastre includ - creare site web - optimizare SEO tehnic - campanii de SEO off-page - link building - creare de continut scris si vizual (copywriting si graphic design) - implementare de GDPR - branding sau re-branduire a unui website vechi - optimizare pentru mobile - mobile responsive Toate serviciile noastre sunt prestate cu gandul la a va ajuta afacerea sa creasca. Doriti sa fiti prezenti online? Va construim un site web complet functional. Aveti nevoie de cresterea traficului? Lucram o strategie de castigare de trafic prin unelte si mijloace White Hat SEO. Vreti sa cresteti numarul vanzarilor lunare? Oferim consiliere si aplicam strategii de marketing digital pentru a va creste vanzarile. Avem un portfolio bogat de clienti satisfacuti. Proiectele realizate de echipa noastra demponstreaza experienta noastra. Te invitam sa faci parte din categoria clientilor satisfacuti. Contacteaza-ne acum.

 6. ACADEMY STAR - MISTERYA SRL

  Romania

  Agentie Promovare Online, Agentie SEO si Web Design Suntem o agentie SEO dedicata clientului. Ne pasa de tine si de afacerea ta, de accea serviciile oferite de noi sunt de calitate si la preturi accesibile. Stim ca bugetul este important in orice business, asa ca vom crea o strategie de marketing online croita special pentru tine si afacerea ta! Vom gasi impreuna cele mai importante aspecte si vom crea o lista de prioritati, pentru a ne asigura ca investitia ta va fi recuperata. Oferim si consultanta SEO. Asta inseamna ca vom face o analiza a afacerii tale si al siteului tau, si iti vom arata cea mai buna metoda prin care te poti promova in mediul online. Tu decizi daca implementezi strategia singur sau ne lasi pe noi sa o facem. Optimizarea pentru motoarele de cautare este o metoda de a obtine o mai bun apozitionare a site-ului tau in motoarele de cautare (Google, Bing, Yahoo) SEO este ceea ce ne place sa facem! SEO este specializarea noastra! Doresti un site proaspat, functional, adaptat pentru toate dispozitivele si perfect optimizat SEO? Noi putem crea pentru tine un site web cu care sa iti atingi toate obiectivele de marketing online! Transforma-ti site-ul intr-un instrument care sa functioneze pentru tine sa iti aduca nu numai vizitatori, dar si vanzari si profit. Oferim Servicii Web Design si Web Development la preturi accesibile croite spe Servicile noastre: https: //academy-star.com/

 7. UPTRUST CORPORATION

  Romania

  Uptrust - Intelligent Solutions is an IT company arose from two main reasons. First of all, we want to offer integrated IT services that cover a broad spectrum of complementary needs, starting with the web design, web development, SEO, software development and continuing with IT security, outsourcing IT services, technical assistance and repairing of Apple products. Second, we want to be the only IT company that provides guarantees on all our services. If our services do not meet the client’s needs or expectations then he no longer pays for them or receives his money back, depending on the case. Moreover, we work with fixed price with any type of project, we provide 24/7 technical support and free support and advice before and after implementation. In addition, we offer specific guarantees for each type of service separately, such as guaranteeing security for websites and web applications developed by us. As for the company name, it reflects the most important human value for its founders and the value that guides the company entirely, namely trust and everything revolves around it or builds it. In closing, I tell you that we want to be your partners in the matter of IT solutions.

 8. IMSOTEC AGENTIE INTERNET SRL

  Romania

  Realizam site-uri web adaptabile la dispozitivele mobile si perfect functionabile. Dezvoltam aplicatii web custom la cerere dumneavoastra. Creeam si gestionam magazine online si dezvoltam aplicatii de comert electronic. Automatizam procese si sisteme de gestionare. Dezvoltam strategii de marketing online pentru a va promova si a creste vizibilitatea dumneavoastra in motoarele de cautare. Rulam campanii de social media si adwords, targetam clientii doriti. Suntem mandrii de ceea ce facem si punem pasiune la fiecare proiect cu care lucram. Suntem o echipa tanara, creativa , organizata si ne place sa credem ca suntem experti in acest domeniu si oferim cele mai bune solutii in domediul de dezvoltare web. Lucram cu drag la proiectele clientilor nostri si dam tot ce e mai bun din noi. Ne place sa mentinem o legatura stransa cu fiecare. In acest fel ii putem intelege nevoile si ii putem oferi cele mai bune solutii. Suntem alaturi de clientii nostri si dupa finalizarea proiectelor, oferindu-le consultanta in vederea maximizarii utilitatii acestora.

 1. CYPIEN

  Romania

  Cypien este o companie de dezvoltare aplicatii mobile, Android si IOS, localizata in Bucuresti, Romania. Avand o echipa tanara si dinamica de programatori cu 5+ ani de experienta, Cypien este pregatita sa realizeze designul si dezvoltarea de aplicatii mobile la preturi speciale, ducand business-ul dumneavoastra la urmatorul nivel. Proiectele noastre finalizate reprezinta garantia noastra de a oferi calitate partenerilor actuali si viitorilor clienti. Printre serviciile noastre se regasesc: - Dezvoltarea de aplicatii Android si IOS - Servicii si backend web - Site-uri mobile - Platforme admin, CMS - Design grafic - Prototipuri software pentru prezentarea unei idei - Strategie

 2. ASEVERA FACTUM

  Romania

  Suntem o agenție creativă specializată în Design grafic și digital, Marketing, Dezvoltare Web si Evenimente de promovare. Suntem o echipă de specialiști tineri, creativi peste măsură și complet îndrăgostiți de meseria lor, care contribuie la atingerea obiectivelor fiecărei afaceri prin servicii complete de marketing digital și tradițional. Știm cât de importantă este fiecare decizie luată în strategia de dezvoltare a unei afaceri. Suntem siguri că fiecare afacere, indiferent de mărimea ei, merită să fie cunoscută și să aibă o relație strânsă cu clienții săi. Din aceste motive, oferim rezultate reale, cuantificabile și pe deplin satisfăcătoare.

 3. ABSOLUT WEB EXPERT SRL

  Romania

  Daca obiectivul principal al marketingului online este de a capta atentia audientei si a o mentine interesata, atunci imbinarea unei strategii de optimizare SEO cu un continut de calitate este cheia succesului in online! In timp ce scopul ultim al optimizarii SEO este de a crea vizibilitate brandului tau si de a te asigura ca potentialii clienti ajung pe website-ul tau, continutul de calitate este ceea ce ii determina sa dea click si sa ramana mai mult timp pe site.Combinand optimizarea SEO si continutul de calitate intr-un singur instrument eficient, antreprenorii online pot atrage utilizatorii de internet si ii pot conduce de la stadiul de simpli vizitatori la cel de clienti.Conform studiilor, peste 97% din specialistii in marketing digital considera ca optimizarea SEO si marketingul de continut sunt complet interdependente si au devenit un singur instrument din umbrela mai vasta a marketingului online.Sa scrii un continut SEO-friendly pentru website-ul tauPentru anul 2017, continutul de calitate este unul din cei mai importanti factori de care trebuie sa tii cont, daca vrei ca Google sa iti propulseze site-ul in primele pozitii ale paginilor sale de rezultate. De asemenea, calitatea continutului trebuie sa fie prioritara daca vrei sa eviti penalizarile algoritmului Google Panda.Iata cateva sugestii de care sa tii cont pentru a redacta un continut SEO-friendly pentru Google: Focuseaza-te pe utilizatorIn zilele noastre, continutul unui website trebuie sa fie neaparat relevant.

 4. NIKSANTIAGO CONSULT SRL

  Romania

  Consultanta in afaceri pentru accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile, servicii financiar-contabile incepand de la contabilitatea in partida simpla gen PFA pana la contabilitate generala pentru societati comerciale, servicii de consultanta financiara, Elaborare si intocmire planuri de afaceri, Elaborare planuri Financiare, Elaborare planuri de Marcheting, Servicii de publicitate, servicii de tehnoredactare, creem fisiere PDF editabile personalizam contracte si alte documente eliberate de societatea dvs., servicii de arhivare electronica si deasemenea putem forma arhive si in format fizic , servicii diverse de secretariat, servicii de webdesign si e-commerce prin creearea pagini dvs web sau magazinului dvs virtual in mediul on-line, servicii de proiectare tehnica dupa cerintele clientilor la cerere asiguram obtinerea avizelor necesare pentru constructii, servicii diverse de secretariat. Prin serviciile oferite de noi asiguram in primul rand corectitudine si profesionalism.

 5. LEE JOHNSON IT

  Regatul Unit

  I'm Lee Johnson, an Internet Marketing Consultant, & I have a proud reputation for my online marketing expertise, for my clients. As an SEO consultant, to me it isn’t a job, it’s a way of life. I almost can't believe I get paid to do what you love! I am results driven & all about delivering growth to my clients. I am an extremely competent & ambitious SEO expert & I'm a real website optimisation enthusiast. I use my 14 years of my online experience to provide you with a search engine dynamic website, which includes landing pages that will drive inquiries & lead generation to your business. I will guide you through the entire experience, ensuring it's effortless & that you will quickly start generating new business with your newly optimised website.

 6. FIBER IT

  Romania

  O companie creata in 2013 cu scopul de a implementa si dezolvolta performanta IT si Web pentru afaceri de succes. Suntem o echipa tanara si dornica de noi provocari in domeniul IT. Cream o relatie stransa cu clientii nostri si dezvoltam un plan pe termen lung pentru un succes garantat.

  Toate produsele pentru "dezvoltare web"

 7. HODAN STEFAN PFA WEB DESIGN IASI

  Romania

  Web Designer de 7 ani, cu peste 100 de site-uri create. Am lucrat pentru diferiti clienti din Romania, UK si USA si pentru o vasta gama de servicii precum: invatamant, constructii, reciclare, agenti de vanzari, proprietati, portofolii, magazine online, service auto, instalatori, biserici ortodoxe, etc. Lucrez cu WordPress si Elementor Builder, dar la cerintele clientilor pot face site-uri de la zero (doar din cod) sau cu diferite CMS-uri si WordPress builder's: Duda Mobile, Beaver Builder, Divi, Visual Composer. Ajut la crearea site-ului chiar de la inceput, de la cumpararea domeniului, pana la urcarea lui live. Ajut cu SEO la optimizarea site-ului pentru un ranking mai bun pe google prin optimizarea Meta Descrierilor si Titlurile paginilor, optimizarea paginilor pentur desktop, laptop, tableta si mobil, optimizarea imaginilor. Pentru clientii care au nevoie, ii ajut si cu Logo Design si cu DIgital Marketing, avand experienta si in acest domeniu. Am creat peste 20 de logo-uri pentru diferiti clienti si diferite intreprinderi.

 8. DIASPHERE

  Romania

  DIASPHERE este o agentie de web design (creare website, creare magazin online, promovare web, branding) cu o vasta experienta in mediul online atat in Romania cat si in Franta, Emiratele Arabe Unite, Spania, Italia si Qatar. Pana in prezent, DIASPHERE a realizat cu succes peste 750 proiecte web (realizare site web, creare magazin online, softuri de gestiune, softuri de facturare, solutii MLM, programe transport marfa si persoane, etc.) pentru clienti din intreaga lume. In cadrul procesului creativ, avem în vedere trei aspecte esentiale: impactul vizual, tehnologia eficientă și optimizarea rezultatului final. Asadar, reusim sa construim armonios designul ultramodern pentru pachetul de realizare site web sau creare magazin virtual, aplicat pe o platformă in totalitate funcțională și un conținut optimizat, atât pentru căutările efectuate in cadrul motoarele de cautare Google/Yahoo/Bing, cât și ca structura a codului de programare utilizat pentru a facilita incarcarea rapida si corecta in urma comandarii pachetului de realizare website.

 9. COSMOSOFT ENES

  Romania

  Firma S.C COSMOSOFT ENES SRL va ofera inca din 2012 servicii de web design, realizare site-uri si promovare online. Suntem o echipa gata oricand pentru un nou proiect. Acceptam orice provocare si facem totul numai din pasiune. Profesionalismul, curajul si rabdarea ne reprezinta cel mai mult in realizarea unui proiect. Proiectele noastre sunt rezultatul dorintelor clientilor si experientei noastre in domeniu Un web site profesional este uniunea dintre creativitate si tehnologie iar noi vi-l putem realiza CosmoSoft este o agentie de web design Scopul nostru este sa dezvoltam proiecte care sa reflecte perfect urmatoarele segmente: cine sunteti, ce faceti si ce doresc vizitatorii de la website-ul pe care dvs. il detineti. Etapa de creare este foarte complexa, primul pas fiind acela de a asculta care sunt cerintele dvs. CosmoSoft.ro ofera solutii profesionale de web design, marketing online, realizare de site-uri, dezvoltare magazine online, proiectare si realizare de aplicatii web si portaluri tematice, optimizare pentru motoarele de cautare, social media advertising, mentenanta si suport tehnic

 10. SC CODE AHEAD SRL-D

  Romania

  Cu o experienta de peste 10 ani Code Ahead este o societate webdesign avand ca principal domeniu de activitate realizarea solutiilor web, promovarea online si optimizarea pentru motoarele de cautare. Code Ahead va ofera servicii web design profesioniste personalizate si adaptate cerintelor si bugetului fiecarui client. Afla mai multe informatii pe situl nostru

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Dezvoltare web - Import export

Număr de rezultate

3.290 Intreprinderile