• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • criptarea datelor - software si sisteme

Rezultate pentru

Criptarea datelor - software si sisteme - Import export

 1. JET-SOFTWARE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania JET-SOFTWARE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Babenhausen, Germania.

 2. PRIVATESKY

  Romania

  PrivateSky este un proiect de cercetare dezvoltare implementat la Facultatea de Informatica a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Eforturile echipei formate din cercetatori UAIC si specialisti din companii IT au condus la dezvoltarea unei platforme de tipul PaaS, numita PrivateSky. Momentan platforma vine cu abordari inovative in sfera blockchain si exploreaza urmatoarele concepte: cloud backends, serverless, integration flows, executable choreographies, hierarchical blockchains si self sovereign applications (DApps). Platforma poate fi utilizata atat de companiile din industria IT, cat si de cele din industriile conexe care au ca scop lansarea de produse inovative pe noi piete sau pentru conversia/integrarea aplicatiilor on-premise de catre/cu aplicatii cloud. In ultimii patru ani ne-am concentrat pe confidentialitatea datelor, integrare si colaborarea cu industria, insa povestea noastra incepe mult inaintea prezentului proiect. In mod clar nu intentionam sa ne oprim acum deoarece ne bucuram enorm de fiecare tehnologie inovatoare, dar si de fiecare poveste de succes la care am contribuit pentru partenerii nostri.

 3. RENÉ RAUTENBERG GMBH

  Germania

  Compania RENÉ RAUTENBERG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în München, Germania.

 4. QUICKLINK - DIGITAL BUSINESS CARD 3.0

  Spania

  Compania QUICKLINK - DIGITAL BUSINESS CARD 3.0, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Altea, Spania.

 5. INFOGUARD AG

  Elvetia

  Compania INFOGUARD AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Baar, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DATENMEIER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DATENMEIER GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Lübbecke, Germania.

 2. PHILIPP SCHÖTTNER DATENSCHUTZ INFORMATIONSSICHERHEIT AUDITIERUNG

  Germania

  Compania PHILIPP SCHÖTTNER DATENSCHUTZ INFORMATIONSSICHERHEIT AUDITIERUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Erdmannhausen, Germania.

 3. INIBIT GMBH

  Austria

  Compania INIBIT GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în St. Pölten, Austria.

 4. IN.TE.S.A. SPA

  Italia

  Compania IN.TE.S.A. SPA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digitisation of plans. Are sediul în Torino, Italia.

 5. RFID SYSTEMS LTD

  Regatul Unit

  Compania RFID SYSTEMS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rfid chips for animals, și radio frequency identification devices. Are sediul în East Yorkshire, Regatul Unit.

 1. COFFEE IT

  Olanda

  Compania COFFEE IT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

 2. KRYPTOSEC

  Regatul Unit

  Compania KRYPTOSEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Dursley, Regatul Unit.

 1. NORMANDY BLOCKCHAIN

  Franta

  Compania NORMANDY BLOCKCHAIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Le Havre, Franta.

 2. INTENT TECHNOLOGIES

  Franta

  Compania INTENT TECHNOLOGIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creare si dezvoltare de softuri, Informatica - software, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, Creare si dezvoltare de softuri, Informatica - software, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, și application programs for building administration. Are sediul în Lille, Franta.

 3. GATELINK LTD. BULGARIA

  Bulgaria

  Compania GATELINK LTD. BULGARIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile data protection information services, și advice and security systems on information systems. Are sediul în Sevlievo, Bulgaria.

 4. BETA NINE

  Belgia

  Compania BETA NINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Multimedia - servicii Internet si Intranet, Criptarea datelor - software si sisteme, Informatica - software, Multimedia - servicii Internet si Intranet, și Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 5. MICROLAND

  Belgia

  Compania MICROLAND, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii informatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Criptarea datelor - software si sisteme, Custom software development, Computer security auditing service, Criptarea datelor - software si sisteme, și Data storage, backup and restoral. Are sediul în Courcelles, Belgia.

 6. HOEKSTRA-IT

  Olanda

  Compania HOEKSTRA-IT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare web, advanced pc courses, applications for software development, și Dezvoltare web. Are sediul în Hoogezand, Olanda.

 7. DEXI.IO

  Danemarca

  Compania DEXI.IO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si anuare de cautare - servicii Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Criptarea datelor - software si sisteme, Data processing software, consultants, data storage, Analiza datelor, și Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Copenhagen, Danemarca.

 8. ANTENIA

  Franta

  Compania ANTENIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editare de Programe informatice, Criptarea datelor - software si sisteme, Editare de Programe informatice, application software for insurance firms, application software for banks, finance and insurance, și Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Lille, Franta.

 1. KLP-SOFT KLAUS PLANK

  Germania

  Compania KLP-SOFT KLAUS PLANK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Hebertshausen, Germania.

 2. ARTILIUM

  Belgia

  Compania ARTILIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birouri echipate si fabrici - servicii, Criptarea datelor - software si sisteme, Birouri echipate si fabrici - servicii, Software distributors, Criptarea datelor - software si sisteme, și network management services. Are sediul în Brugge, Belgia.

 3. KORUM

  Franta

  Compania KORUM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile safety keys. Are sediul în Magnac Sur Touvre, Franta.

 4. ZANEMOON B.V.

  Olanda

  Compania ZANEMOON B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Deventer, Olanda.

 5. NEVIS SECURITY AG

  Elvetia

  Compania NEVIS SECURITY AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile data processing security. Are sediul în Zurich, Elvetia.

 6. ASSET BANK

  Regatul Unit

  Compania ASSET BANK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Brighton, Regatul Unit.

 7. ROCKETFY SL

  Spania

  Compania ROCKETFY SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile customised software development. Are sediul în Malaga, Spania.

 8. IRIS (IMAGE RECOGNITION INTEGRATED SYSTEMS)

  Belgia

  Compania IRIS (IMAGE RECOGNITION INTEGRATED SYSTEMS), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Scannere, birotica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Criptarea datelor - software si sisteme, Criptarea datelor - software si sisteme, și electronic document management services. Are sediul în Louvain-La-Neuve, Belgia.

 9. INNOVATIVE SOFTWARE

  Luxemburg

  Compania INNOVATIVE SOFTWARE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Criptarea datelor - software si sisteme, Creare si dezvoltare de softuri, Criptarea datelor - software si sisteme, și Creare si dezvoltare de softuri. Are sediul în Hesperange, Luxemburg.

 10. WEB PEPPERS

  Ucraina

  Compania WEB PEPPERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Criptarea datelor - software si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile creation of websites. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit