• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • geam securizat plat

Rezultate pentru

Geam securizat plat - Import export

 1. IRLBACHER BLICKPUNKT GLAS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  For over 80 years, Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH has been an innovative company in the field of glass processing. The products we manufacture have applications in mechanical engineering, construction and sanitary technology, domestic heating, the household appliance and lighting industry, as well as the technology industry. We consider ourselves to be not only glass suppliers, but also problem solvers for demanding tasks. We develop new system solutions for and together with our customers. We supply specialised glass made to individual design requirements and the highest safety standards. Our decades of experience mean there are few limits to our glass processing capabilities.

 2. VIDRIOS ANJUMARPA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania VIDRIOS ANJUMARPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla tratata termic, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticlarie pentru mobila, Geam securizat plat, glass, Sticla tratata termic, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticlarie pentru mobila, și Geam securizat plat. Are sediul în Mancha Real-Jaén, Spania.

 3. FROZER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FROZER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geam securizat plat. Are sediul în Holzheim, Germania.

 4. ERICH HOOG & SOHN GLASHANDLUNG UND ISOLIER-GLAS FABRIKATION GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ERICH HOOG & SOHN GLASHANDLUNG UND ISOLIER-GLAS FABRIKATION GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geam securizat plat. Are sediul în Reinfeld, Germania.

 5. ALCON PLUS SRL

  Romania

  Alcon Plus a fost infiintata in anul 1999 si are ca obiect principal de activitate producerea de tamplarie PVC si aluminiu cu geam termoizolant. Intrucat timp de 17 ani Alcon Plus a dorit sa ofere servicii si produse de calitate a investit in spatii de productie si depozitare, in dotarea cu utilaje performante, de ultima generatie si in instruirea corespunzatoare a personalului. Experienta acumulata, dezvoltarea si modernizarea continua a capacitatilor de productie a adus aprecierea produselor noastre si ne-a permis lansarea pe piata externa. Alcon Plus este certificata ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004, OHSAS 18001: 2007, deoarece a dorit sa obtina, sa mentina si sa-si imbunatateasca performantele si capacitatile generale, iar factorul primordial il constituie un angajament puternic in vederea realizarii calitatii.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MARISTIKA, UAB

  Lituania

  Compania MARISTIKA, UAB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geam securizat plat, Sticla tratata termic, Import-export de sticla si produse din sticla, Sticla - pereti despartitori si usi, Geam securizat plat, Sticla tratata termic, Import-export de sticla si produse din sticla, și Sticla - pereti despartitori si usi. Are sediul în Alytus, Lituania.

 2. STEKLO EXPORT

  Rusia

  Compania STEKLO EXPORT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de sticla si produse din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din sticla, Geam securizat plat, Folie de sticla, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Constructii din sticla, Geam securizat plat, Folie de sticla, și Obiecte plate din sticla si oglinzi. Are sediul în Vladimir, Rusia.

 3. GLASS PARTNERS INTERNATIONAL

  Turcia

  Compania GLASS PARTNERS INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geam securizat plat. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ACN GLASS SOLUTIONS

  Cipru

  Compania ACN GLASS SOLUTIONS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Geam securizat plat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile windows. Are sediul în Nicosia, Cipru.

 5. APPLICA BAT

  Franta

  Compania APPLICA BAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geam securizat plat, și Geam securizat plat. Are sediul în Wattignies, Franta.

 1. ASTRO TEMPERLI CAM

  Turcia

  Compania ASTRO TEMPERLI CAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geam securizat plat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tempered glass, curved glass, și Curved tempered glass. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 2. WYRÓB RENOWACJA OBSADZANIE LUSTER S.C. T. CZERWIŃSKA , M. CZERWIŃSKI

  Polonia

  Compania WYRÓB RENOWACJA OBSADZANIE LUSTER S.C. T. CZERWIŃSKA , M. CZERWIŃSKI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Geam securizat plat, Sticlarie decorativa, mirrors, Sticla pentru industrie, Geam securizat plat, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Okuniew, Polonia.

 1. STRONGLASAS, UAB

  Lituania

  Compania STRONGLASAS, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla tratata termic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de sticla si produse din sticla, Fibra si lana de sticla, Geam armat plat, Geam securizat plat, Import-export de sticla si produse din sticla, Fibra si lana de sticla, Geam armat plat, și Geam securizat plat. Are sediul în Alytus, Lituania.

 2. SAPHTEC GMBH

  Germania

  Compania SAPHTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Recipiente din sticla, Geam securizat plat, Sticla pentru industrie, Produse farmaceutice, Recipiente din sticla, Geam securizat plat, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Goslar, Germania.

 3. BLICKFAENGER, GLAS- UND SPIEGELTECHNIK

  Elvetia

  Compania BLICKFAENGER, GLAS- UND SPIEGELTECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geam securizat plat. Are sediul în Uster, Elvetia.

 4. THEO SERF GLASSCHLEIFEREI GMBH

  Germania

  Compania THEO SERF GLASSCHLEIFEREI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Recipiente din sticla, Geam securizat plat, Sticla pentru industrie, Pepiniere si silvicultura, Recipiente din sticla, Geam securizat plat, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Kaufbeuren, Germania.

 5. ARMIN HEINRICH

  Germania

  Compania ARMIN HEINRICH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla, Geam securizat plat, Sticla pentru industrie, Lentile, lentile de contact si accesorii, Recipiente din sticla, Geam securizat plat, Sticla pentru industrie, și Lentile, lentile de contact si accesorii. Are sediul în Weidenberg, Germania.

 6. ADOLF SCHMIDT, FABRIKATION VON PRÄZISIONSGLAS

  Germania

  Compania ADOLF SCHMIDT, FABRIKATION VON PRÄZISIONSGLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Recipiente din sticla, Geam securizat plat, Sticla pentru industrie, Produse farmaceutice, Recipiente din sticla, Geam securizat plat, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Geislingen, Germania.

 7. STUMPFE GMBH

  Germania

  Compania STUMPFE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Zugraveli - antreprenori, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Geam securizat plat, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Geam securizat plat. Are sediul în Weidenberg, Germania.

 8. GLASS-BUD

  Polonia

  Compania GLASS-BUD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geam securizat plat, Geam securizat plat, și mirrors. Are sediul în Otfinów, Polonia.

 1. GRÄFE GLAS- UND FENSTERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania GRÄFE GLAS- UND FENSTERTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Geamuri duble, Geam securizat plat, Constructii din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Geamuri duble, Geam securizat plat, și Constructii din sticla. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 2. DIETER WEISS

  Germania

  Compania DIETER WEISS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Recipiente din sticla, Geam securizat plat, Sticla pentru industrie, Zugraveli - antreprenori, Recipiente din sticla, Geam securizat plat, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Kaufbeuren, Germania.

 3. GUS GLASS + SAFETY GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GUS GLASS + SAFETY GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geam securizat plat. Are sediul în Lübbecke, Germania.

 4. IMPACT SRL

  Italia

  Compania IMPACT SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Geam securizat plat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lamination. Are sediul în Bergamo, Italia.

 5. SCHOTT SUISSE SA, YVERDON

  Elvetia

  Compania SCHOTT SUISSE SA, YVERDON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Geam securizat plat, Sticla pentru industrie, Zugraveli - antreprenori, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Geam securizat plat, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Yverdon-Les-Bains Vd, Elvetia.

 6. HOYA CANDEO OPTRONICS CORPORATION EUROPE BRANCH

  Germania

  Compania HOYA CANDEO OPTRONICS CORPORATION EUROPE BRANCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geam securizat plat, Sticla pentru industrie, Lentile, lentile de contact si accesorii, Optica - instrumente, Geam securizat plat, Sticla pentru industrie, Lentile, lentile de contact si accesorii, și Optica - instrumente. Are sediul în Eschborn, Germania.

 7. GLAS-WIESBAUER GES.M.B.H. & CO. KG.

  Austria

  Compania GLAS-WIESBAUER GES.M.B.H. & CO. KG., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geam securizat plat, Geam armat plat, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Folie de sticla, Geam securizat plat, Geam armat plat, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Folie de sticla. Are sediul în Mauthausen, Austria.

 8. PIOS GLASI GMBH

  Elvetia

  Compania PIOS GLASI GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geam securizat plat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass objects. Are sediul în Emmenbrücke, Elvetia.

 9. MACOCCO ILE DE FRANCE

  Franta

  Compania MACOCCO ILE DE FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geam securizat plat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile toughened glass. Are sediul în Bagnolet, Franta.

 10. ISOCLIMA GMBH

  Germania

  Compania ISOCLIMA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Geam securizat plat, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Geam securizat plat, și Sticla pentru industrie. Are sediul în München, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit