• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plastic - produse pentru industria agricola si alimentara

Rezultate pentru

Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara - Import export

 1. V.B.N. SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Extrusion and co-extrusion of profiles and tubes in thermoplastic resins such as rigid and pliable PVC, ABS, polystyrene, polyethylene, polypropylene, polycarbonate, SAN and polyamide. This company designs and makes extrusion moulds and undertakes machining jobs on structural shapes and thermoplastic parts, in particular die cutting, special machining with a machining centre, welding and shaping.

 2. PROEX PACK SP. Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge

  A leading manufacturer of multi-layer barrier foil packaging (film packaging) for various industries, including for packing meats, fish, peeled vegetables and fruits. The offer includes: bottom and top thermo-forming foil; PA / PE vacuum bags; LDPE foil; LDPE bags; shrink bags. The company has a modern machine park enabling the performance of services such as: foil production (film production); printing on foil (printing on film); production of vacuum bags and production of DOYPACK packaging.

 3. HTP EUROPE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania HTP EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si plastic - prelucrare, Injectarea cauciucului si a plasticului, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Plastic - produse pentru industria mobilei, Plastic - produse pentru industria confectiilor, Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, și Plastic - produse pentru industria jucariiilor. Are sediul în Dottignies, Belgia.

 4. S.C.RECYCLING MONDO PLAST S.R.L.

  Romania

  s.c.recycling mondo plast s.r.l. colecteaza deseuri din plastic, folie si produce o gama variata de produse: saci fole pentru gunoi menajer(negru), saci folie diferite marimi, folie pentru agricultura, obiecte din plastic ptr. industria auto, galeti pentru industria constructii(negre), granule virgina LDPE, HDPE. Cautam cumparatori in UK firme specializate, serioase cu istoric pentru contracte.

 5. PLÁSTICOS ALBER

  Spania

  Compania PLÁSTICOS ALBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mould building, și supplies for horticulture. Are sediul în Granada, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALBUPLAST ZRT.

  Ungaria

  Compania ALBUPLAST ZRT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. VICEDO MARTI SL.

  Spania

  Compania VICEDO MARTI SL., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, Matrite de precizie, Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, Injectarea cauciucului si a plasticului, welding plastic materials, Matrite de precizie, și Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Ibi, Spania.

 3. PÉREZ LINARES PLASTIC SOLUTIONS

  Spania

  Compania PÉREZ LINARES PLASTIC SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bidoane din material plastic, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, plastic bottles, Bidoane din material plastic, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, și packaging for foods. Are sediul în Castalla-Alicante, Spania.

 4. AMERICULE, INC.

  Statele Unite ale Americii

  Compania AMERICULE, INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyurethane, și manufacture of thermoplastic items. Are sediul în Longmont, Statele Unite ale Americii.

 5. RINOCUP - COPOS INQUEBRÁVEIS

  Portugalia

  Compania RINOCUP - COPOS INQUEBRÁVEIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic cups, polycarbonate, accessories for the food industry, și shatter-proof glass. Are sediul în Pataias, Portugalia.

 1. ROLL

  Italia

  Compania ROLL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Codogno, Italia.

 2. HIGH DESIGN PLAST

  Ucraina

  Compania HIGH DESIGN PLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic ridge purlins for buildings, spare parts for farm machinery, și plastic articles for the food and canning industry. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 1. BINS USATI

  Italia

  Compania BINS USATI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, farming tools and accessories, Compartimente si bacuri de depozitare, și Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Pescara, Italia.

 2. MANUEL JOSÉ DE OLIVEIRA

  Portugalia

  Compania MANUEL JOSÉ DE OLIVEIRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - articole si furnituri, Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, paper, coated paper-board and cartonboard, Informatica - articole si furnituri, și Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Amadora, Portugalia.

 3. NOVAPACKSUD S.R.L.

  Italia

  Compania NOVAPACKSUD S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaging for foods, industrial packaging, și packaging and labels. Are sediul în Vittoria, Italia.

 4. SP SÜPER PLAST

  Turcia

  Compania SP SÜPER PLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Injectarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, Prelucrare materiale plastice, plastic covers, Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, plastics - manufacture and forming, și Prelucrare materiale plastice. Are sediul în Manisa, Turcia.

 5. EMMEDI PLASTIC PROCESSING INDUSTRY SRL

  Italia

  Compania EMMEDI PLASTIC PROCESSING INDUSTRY SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi din material plastic, Materiale plastice - produse intermediare, precision mechanics, Placi din material plastic, Materiale plastice - produse intermediare, și plastics - manufacture and forming. Are sediul în Urbana, Italia.

 6. PLASTICAEN SAS

  Franta

  Compania PLASTICAEN SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Folii de plastic, Folii de plastic, extrusion, extrusion of plastic materials, și flexible plastic packaging. Are sediul în Carpiquet Cedex, Franta.

 7. SAMARPLAST PLASTICS,S.L.

  Spania

  Compania SAMARPLAST PLASTICS,S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în L´olleria (valencia), Spania.

 8. ADM PACK KFT.

  Ungaria

  Compania ADM PACK KFT., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din plastic, Plastic - produse pentru domeniul medical, Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, Ambalaje din plastic, Plastic - produse pentru domeniul medical, și Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Szeged, Ungaria.

 1. MOLIPACK SRL

  Italia

  Compania MOLIPACK SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Larino, Italia.

 2. IQCOMPOSITE

  Ucraina

  Compania IQCOMPOSITE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Nikolaev, Ucraina.

 3. BENIPLAST/BENITEX SA

  Spania

  Compania BENIPLAST/BENITEX SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panza pentru ambalaje, Panza pentru ambalaje, plastic articles for chemical laboratories, agricultural canvas, și agricultural nets. Are sediul în Beniganim - Valencia, Spania.

 4. ETS MULTI-OMEGA

  Franta

  Compania ETS MULTI-OMEGA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Paris, Franta.

 5. NOVAPLAST S.R.L.

  Italia

  Compania NOVAPLAST S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic moulding, și spatulas and teaspoons. Are sediul în Cassano D'adda, Italia.

 6. WORLDPLAS

  Franta

  Compania WORLDPLAS, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru mecanica, Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, Plastic - produse pentru domeniul medical, Cauciuc si plastic - prelucrare, Plastic - produse pentru mecanica, Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, Plastic - produse pentru domeniul medical, și Cauciuc si plastic - prelucrare. Are sediul în Besancon, Franta.

 7. ROTOTEC

  Franta

  Compania ROTOTEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile recycled plastic products, plastic vats, și plastic silos. Are sediul în Miniac-Morvan, Franta.

 8. MELISSA TRADING COMMERCIO E SVILUPPO

  Italia

  Compania MELISSA TRADING COMMERCIO E SVILUPPO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Acicastello, Italia.

 9. MILLET PLASTICS GROUP

  Franta

  Compania MILLET PLASTICS GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea materialelor plastice - utilaje, Ambalaje din plastic, Injectarea materialelor plastice - utilaje, plastic packaging for the food and food preservation industry, Ambalaje din plastic, și extrusion of plastic materials. Are sediul în Pratz, Franta.

 10. SOLWAY RECYCLING LTD

  Regatul Unit

  Compania SOLWAY RECYCLING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Dumfries, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara - Import export

Număr de rezultate

144 Intreprinderile