• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie

Rezultate pentru

Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie - Import export

 1. OMIPA SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Full extrusion lines for plate, strip, film, alveolar profile, plastics, optical quality, universal plate. A family company employing 140 staff and set up to serve the international market with great professionalism and skill. From design to after-sales, Omipa offers its clients all over the world the technical assistance and expertise needed to provide whatever the market needs.

 2. M & S MASCHINENBAU UND SERVICE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania M & S MASCHINENBAU UND SERVICE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Stahnsdorf, Germania.

 3. FARSOON EUROPE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FARSOON EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 4. ESTECHTIC EPS-EPP PROCESSING SOLUTIONS

  Turcia

  Compania ESTECHTIC EPS-EPP PROCESSING SOLUTIONS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. PENCOM ENGINEERING LIMITED (SP Z O O)

  Polonia

  Compania PENCOM ENGINEERING LIMITED (SP Z O O), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie, Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie, și Threaded nuts and screws. Are sediul în Gdańsk, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PROYECMA, S.A.

  Spania

  Compania PROYECMA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în La Roca Del Vallès, Spania.

 2. MTI MISCHTECHNIK INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania MTI MISCHTECHNIK INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery and equipment for mixing rubber, mixers for the chemical industry, powder blend, și vertical mixers. Are sediul în Detmold, Germania.

 3. TANTEC VERTRIEB GMBH

  Germania

  Compania TANTEC VERTRIEB GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plasma treatment, Plasma generators, plasma polymerisation, și corona treatment stations. Are sediul în Flensburg, Germania.

 4. AIRCONCEPT GMBH STIFF AND EASY

  Germania

  Compania AIRCONCEPT GMBH STIFF AND EASY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Zülpich, Germania.

 5. TSCHRITTER GMBH

  Germania

  Compania TSCHRITTER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Dorfprozelten, Germania.

 1. ERK PVC MAKINE MIKSER DOZAJLAMA / MIXER DOSING

  Turcia

  Compania ERK PVC MAKINE MIKSER DOZAJLAMA / MIXER DOSING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CGP EUROPE

  Franta

  Compania CGP EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Torcy, Franta.

 1. SCT-STRAW

  Spania

  Compania SCT-STRAW, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic profiles, și plastic tubes. Are sediul în Sant Andreu De La Barca-Barcelona, Spania.

 2. BOLLE & CORDS ELEKTROTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BOLLE & CORDS ELEKTROTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Horst, Germania.

 3. BLUEPRINT ADVANCED MANUFACTURING GMBH

  Germania

  Compania BLUEPRINT ADVANCED MANUFACTURING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Memmingerberg, Germania.

 4. WW EKOCHEM SP. Z O.O. SP. K

  Polonia

  Compania WW EKOCHEM SP. Z O.O. SP. K, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile absorbents. Are sediul în Dobrzejewice, Polonia.

 5. SPARK MACHINERY

  Italia

  Compania SPARK MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drilling machines. Are sediul în Perignano, Italia.

 6. PROPHILM SARL

  Franta

  Compania PROPHILM SARL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Tourcoing, Franta.

 7. PLASAUTO - INJECÇÃO DE PLÁSTICOS LDA.

  Portugalia

  Compania PLASAUTO - INJECÇÃO DE PLÁSTICOS LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic parts, Plastic, și cups. Are sediul în Martingança, Portugalia.

 8. FRENZ GMBH

  Germania

  Compania FRENZ GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Thermocouple lines, Screw-in type heating elements, heating bands, și cartridge heaters. Are sediul în Lüdenscheid, Germania.

 1. ROLF SCHLICHT GMBH

  Germania

  Compania ROLF SCHLICHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea materialelor plastice - utilaje, Taierea cauciucului si a materialului plastic, Taierea materialelor plastice - utilaje, și Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Reinfeld/holstein, Germania.

 2. CORVAGLIA MOULD AG

  Elvetia

  Compania CORVAGLIA MOULD AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile injection moulds, brioche moulds, și tool manufacturing. Are sediul în Eschlikon, Elvetia.

 3. PLAST-CHEM

  Polonia

  Compania PLAST-CHEM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si tuburi din material plastic, Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie, Tevi si tuburi din material plastic, Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie, manifolds, și din 2553 connectors. Are sediul în Białe Błota, Polonia.

 4. DEMIR MAKINA VE GIDA SAN. TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania DEMIR MAKINA VE GIDA SAN. TIC. LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile extrusion. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ATOUT PLASTIC

  Franta

  Compania ATOUT PLASTIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea materialelor plastice - utilaje, Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie, paint applicators for plastics manufacturing, plastics for plasturgy, Injectarea materialelor plastice - utilaje, și Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Carquefou, Franta.

 6. JAULENT INDUSTRIE

  Franta

  Compania JAULENT INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie, farm machinery, nursery worker equipment, și Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Montauban, Franta.

 7. TRULLÁS RESISTENCIAS ELÉCTRICAS

  Spania

  Compania TRULLÁS RESISTENCIAS ELÉCTRICAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Sant Joan Despí, Spania.

 8. EURO MACHINERY APS

  Danemarca

  Compania EURO MACHINERY APS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Vissenbjerg, Danemarca.

 9. CODEMA SRL

  Italia

  Compania CODEMA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Cologno Monzese, Italia.

 10. INDEXT

  Franta

  Compania INDEXT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile extruders for plastics, used machines, și Extrusion line. Are sediul în 1 Rue De La Plaine D'alsace, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie - Import export

Număr de rezultate

6.290 Intreprinderile