• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plante si ierburi pentru parfumuri

Rezultate pentru

Plante si ierburi pentru parfumuri - Import export

 1. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is a qualified manufacturer and supplier which audited and approved by SGS, the company is strictly following the Quality Management System ISO9001: 2015. YR Chemspec® is engaged in the production and distribution a broad range portfolio of specialty, raw materials, active ingredients for the global cosmetic industries. We are always dedicated in state-of-the-art technology innovations, manufacturing process, distributing, sourcing high quality raw materials and ingredients. YR Chemspec® is an Industry-University-Research oriented company, to prompt high-quality development through innovation and fostering new growth drivers. YR Chemspec® is raising its capacity for pursuing scientific and technological innovation via cooperating with the famous universities and institutes. Main of our industry-university-research collaborative projects including, Vitamin Derivatives, Fermented Actives, Plant extracts, PVP Polymers, Polyquaterniums and other active ingredients.

 2. PRONTOMED GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PRONTOMED GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. Are sediul în Hiddenhausen, Germania.

 3. NAKO NATURALS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NAKO NATURALS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitamine si provitamine, Oleoresins, Essential oils, Extracts, Plant extracts, Botanical raw material, Additives for the foodstuffs industry, Vitamin C, și Vitamine si provitamine. Are sediul în Bardowick, Germania.

 4. SC DOCHI IONI DOC SRL

  Romania

  Jfenzi este un parfum bun si se poate cumpăra si online. Oferim parfumuri pentru femei și bărbați din magazin online sau direct de la sediul nostru din Timisoara. Cele mai bune parfumuri nu se cumpără neapărat dintr-un magazin de lux. Un parfum surprinzator și seducător este Jfenzi. Oferiți partenerului un cadou original de la Jfenzi. Căutăm distribuitori.

 5. LIUBCOM INTERNATIONAL

  Republica Moldova

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EGYPTIAN HERBARIUM

  Egipt

  Compania EGYPTIAN HERBARIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bio certified essential oils. Are sediul în Alexandria, Egipt.

 2. DIAMOND DENTAL MEDIKAL

  Turcia

  Compania DIAMOND DENTAL MEDIKAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manufacturer of natural cosmetic products, products for hair, haircare, și Manufacturer of skin care products. Are sediul în Maltepe, Turcia.

 3. SOMALIA NATURAL GUMS

  Regatul Unit

  Compania SOMALIA NATURAL GUMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 4. ORGANIC LAND FOR HERBS, SPICES AND SEEDS

  Egipt

  Compania ORGANIC LAND FOR HERBS, SPICES AND SEEDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante aromatice, aromatic herbs, și Plante aromatice. Are sediul în El Fayoum, Egipt.

 5. BILEGRIA S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania BILEGRIA S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. Are sediul în Plzeň, Republica Ceha.

 1. BOTANI GENERAL TRADING L.L.C

  Emiratele Arabe Unite

  Compania BOTANI GENERAL TRADING L.L.C, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aromatic herbs, rootstock, medicinal herbs, și Perfumery - herbs and plants. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 2. GH TRADING

  Elvetia

  Compania GH TRADING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. Are sediul în St.gallen, Elvetia.

 1. BELOV PAVLO, PE

  Ucraina

  Compania BELOV PAVLO, PE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante si ierburi medicinale, Magazine de plante medicinale, Plante si ierburi medicinale, Herbs and herbal products, Magazine de plante medicinale, și raw materials for the pharmaceutical industry. Are sediul în Novograd Volynsky City, Ucraina.

 2. TABIB DARU COMPANY

  Iran

  Compania TABIB DARU COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile essential oils, și natural essential oils for the beverage industry. Are sediul în Kashan, Iran.

 3. LAVENDROSE KOZMETIK GIDA TARIM TURIZM SAN. VE TIC. LTD STI

  Turcia

  Compania LAVENDROSE KOZMETIK GIDA TARIM TURIZM SAN. VE TIC. LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural flavourings and scents for essential oils, essential oils for the body, și lavender. Are sediul în Isparta, Turcia.

 4. FUMIDEA SRL

  Italia

  Compania FUMIDEA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tobacco-substitute cigarettes. Are sediul în Roma, Italia.

 5. EL ARTE DEL PERFUME. LA FABRICA S.L.U

  Spania

  Compania EL ARTE DEL PERFUME. LA FABRICA S.L.U, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cosmetice, Plante si ierburi pentru parfumuri, Cosmetice, Plante si ierburi pentru parfumuri, și oil soaps. Are sediul în Cordoba, Spania.

 6. UNCANNYGROUP

  Turcia

  Compania UNCANNYGROUP, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine de plante medicinale, Plante si ierburi pentru parfumuri, legumes, special fertilizers, Magazine de plante medicinale, și Plante si ierburi pentru parfumuri. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 7. OLIVEWAY

  Grecia

  Compania OLIVEWAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse cosmetice biologice, medical herbs, Produse cosmetice biologice, și Extraction of natural raw materials. Are sediul în Vari, Grecia.

 8. FLOW'S PRODUCTIONS E.U.

  Austria

  Compania FLOW'S PRODUCTIONS E.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine de plante medicinale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante si ierburi pentru parfumuri, aromatic and medicinal plants, hemp, Herbs and herbal products, și Plante si ierburi pentru parfumuri. Are sediul în Haag, Austria.

 1. AVE LINGUA S.R.O

  Slovacia

  Compania AVE LINGUA S.R.O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lavender. Are sediul în Levice, Slovacia.

 2. "PETROVIĆ" D.O.O. SVRLJIG

  Serbia

  Compania "PETROVIĆ" D.O.O. SVRLJIG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine de plante medicinale, Ceaiuri din plante, raw materials for the pharmaceutical industry, Magazine de plante medicinale, și Ceaiuri din plante. Are sediul în Svrljig, Serbia.

 3. BEIJING SURKRAN TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania BEIJING SURKRAN TECHNOLOGY CO., LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. Are sediul în Beijing, China.

 4. EMT CONSULT LTD

  Bulgaria

  Compania EMT CONSULT LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lavender, și perfumed oils. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 5. VASTA INSUMOS DA AMAZONIA LTDA

  Brazilia

  Compania VASTA INSUMOS DA AMAZONIA LTDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. Are sediul în Cruzeiro Do Sul, Brazilia.

 6. MCG LAVANTA

  Turcia

  Compania MCG LAVANTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile agricultural products, și solar collector. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 7. KALASTIOS INTERNATIONAL

  Liban

  Compania KALASTIOS INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. Are sediul în Beirut, Liban.

 8. PURE EARTH BIOTECHNOLOGY CO., LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania PURE EARTH BIOTECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile subcontract packaging of cosmetic products and perfumes. Are sediul în Taichung, Taiwan (ROC).

 9. ESI S.P.A.

  Italia

  Compania ESI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine de plante medicinale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante si ierburi medicinale, Plante si ierburi pentru parfumuri, Plante si ierburi medicinale, și Plante si ierburi pentru parfumuri. Are sediul în Albissola Marina, Italia.

 10. OMITEC BY V.E.I. - VERA ERBORISTERIA ITALIANA

  Italia

  Compania OMITEC BY V.E.I. - VERA ERBORISTERIA ITALIANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi pentru parfumuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse fitoterapeutice, articles for personal well-being, beauty items, și Produse fitoterapeutice. Are sediul în Gassino Torinese, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit