• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • flori- plante si fructe artificiale

Rezultate pentru

Flori- plante si fructe artificiale - Import export

 1. BANDDIREKT INH. RICHARD RAUSCHECKER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BANDDIREKT INH. RICHARD RAUSCHECKER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Kirchdorf, Germania.

 2. UKRELKA

  Ucraina

  Compania UKRELKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial christmas tree, și christmas decorations. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 3. DECO GREENS BV

  Olanda

  Compania DECO GREENS BV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Spankeren, Olanda.

 4. CONCORAL SA

  Spania

  Compania CONCORAL SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial flowers and plants, technical scenery design, și garden furniture accessories. Are sediul în Mataro (barcelona), Spania.

 5. FEUILLAZUR

  Franta

  Compania FEUILLAZUR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Artificial flowers, facade decorations, christmas decorations, și Artificial floral decoration for stand designers. Are sediul în Rungis, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Italia

  Compania AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, aromatic herbs, aromatic and medicinal plants, wholesale flowers and plants, și Plante in ghiveci. Are sediul în Albenga, Italia.

 2. PLASTPRODUCT LLC

  Ucraina

  Compania PLASTPRODUCT LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile christmas decorations, winter festivity articles, christmas trees, și christmas articles. Are sediul în Velykyi Omelyanyk, Ucraina.

 3. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italia

  Compania VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante de pepiniera, Acvarii si recipiente, Flori si plante de sera, Flori, plante si fructe artificiale, Plante de pepiniera, Acvarii si recipiente, Flori si plante de sera, și Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în San Cesareo, Italia.

 4. OASIS DECOR, C.B.

  Spania

  Compania OASIS DECOR, C.B., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Artificial flowers, artificial plants, și artificial bamboo. Are sediul în Benidorm, Spania.

 5. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Spania

  Compania EXCLUSIVAS ROCAN S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori, Flori, plante si fructe artificiale, civil decorations, cemeteries, Flori, și Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Lucena, Spania.

 1. ARPIMEX SRL

  Italia

  Compania ARPIMEX SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial christmas tree, ribbons and decorations, și artificial flowers and plants. Are sediul în Nola, Italia.

 2. FLORA WORLD

  Belgia

  Compania FLORA WORLD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial plants, artificial flowers and plants, Artificial flowers, și Plants and flowers, artificial. Are sediul în Berlaar, Belgia.

 1. EVERGREENS FRS HOLDING SRL

  Italia

  Compania EVERGREENS FRS HOLDING SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Piacenza, Italia.

 2. FLEURSTYLE

  Olanda

  Compania FLEURSTYLE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial plants, și Artificial flowers. Are sediul în Hoogezand, Olanda.

 3. BELAFLORA LLC

  Belarus

  Compania BELAFLORA LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ingrasaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante de pepiniera, Horticultura, Flori, plante si fructe artificiale, Plante de pepiniera, seeds, Horticultura, și Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Minsk, Belarus.

 4. DECO AND LEMON

  Spania

  Compania DECO AND LEMON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Catral, Spania.

 5. DARDEN, LDA.

  Portugalia

  Compania DARDEN, LDA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial flowers and plants, artificial plants, și artificial bamboo. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 6. E.F.T. BVBA

  Belgia

  Compania E.F.T. BVBA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale flowers and plants, artificial flowers and plants, partyware, și decorative items. Are sediul în Merelbeke, Belgia.

 7. WALTER VAN GASTEL NINOVE

  Belgia

  Compania WALTER VAN GASTEL NINOVE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori, plante si fructe artificiale, Plante, Flori, plante si fructe artificiale, Plante, garden furniture, și decorative items. Are sediul în Ninove, Belgia.

 8. ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S.

  Turcia

  Compania ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori, plante si fructe artificiale, cauliflower plants, aquatic plants, și Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Adana (adana, Turkey), Turcia.

 1. LE MIMOSA

  Belgia

  Compania LE MIMOSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Florarii - material si furnituri, Flori taiate, Flori, plante si fructe artificiale, Florarii - material si furnituri, Flori taiate, Flori, plante si fructe artificiale, și creation of brides' bouquets. Are sediul în Queue-Du-Bois, Belgia.

 2. LYAN YU

  China

  Compania LYAN YU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în 266000, China.

 3. FLORES PARA MADRID

  Spania

  Compania FLORES PARA MADRID, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. MENCI LUCIANO ORTOFLORICOLTURA

  Italia

  Compania MENCI LUCIANO ORTOFLORICOLTURA, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori, plante si fructe artificiale, outdoor ornamental plants, ornamental plants, Flori, plante si fructe artificiale, și indoor and outdoor plants. Are sediul în Castiglion Fiorentino, Italia.

 5. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Germania

  Compania PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Mobilier - articole si accesorii decorative, Flori, plante si fructe artificiale, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Mobilier - articole si accesorii decorative, și Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Berlin, Germania.

 6. GESPALAND - CÉSPED ARTIFICIAL

  Spania

  Compania GESPALAND - CÉSPED ARTIFICIAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 5-a-side football pitch in synthetic grass, lawn roll laying, și synthetic grass. Are sediul în Vilassar De Mar, Spania.

 7. KUNSTPALM.NL

  Olanda

  Compania KUNSTPALM.NL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial flowers and plants, și artificial plants. Are sediul în Lage Mierde, Olanda.

 8. EDOFLOR

  Spania

  Compania EDOFLOR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Cornella De Llobregat, Spania.

 9. HEDGED IN LTD

  Regatul Unit

  Compania HEDGED IN LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Stockport, Regatul Unit.

 10. VRANCKX

  Belgia

  Compania VRANCKX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial plants, artificial flowers and plants, Floral compositions, și Artificial flowers. Are sediul în Vilvoorde, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit