• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plante- bulbi si seminte

Rezultate pentru

Plante- bulbi si seminte - Import export

 1. PRIMOZA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PRIMOZA GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 2. CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. Are sediul în Großbeeren, Germania.

 3. CROPMARKET SRL

  Romania

  Cropmarket comercializeaza seminte legume, precum seminte rosii romanesti, seminte rosi inima de bou, seminte varza, seminte varza, seminte brocolli, dar si erbicide si pesticide. O gama larga de seminte de legumeAlege dintr-o gama variata de Seminte de legume care include seminte de tomate, pepeni galbeni si verzi, ardei gras, capia, castravete, seminte de vinete, seminte de dovlecei, o gama variata de tipuri de varza si altele. Indiferent ca doresti sa cultivi legume pentru uz propriu, in gradina ta, sau pentru comercializare, pe un spatiu mai larg, gasesti in acest magazin online seminte legume de diverse tipuri si soiuri. Iti oferim o gama diversificata de seminte legume, de la cele mai comune seminte de legume, pana la soiuri noi si seminte hibrid, de la seminte pentru legume timpurii la seminte de legume tarzii. Oferta noastra contine seminte legume romanesti, precum si straine, dar si seminte plante profesionale, astfel incat sa venim in ajutorul tuturor cultivatorilor de legume, satisfacandu-le cererea. Fie ca esti in cautarea unor seminte de legume taranesti, a unor seminte renumite pe plan international, sau a unor soiuri noi de legume, sau seminte legume in Bucuresti, la noi gasesti ceea ce ai nevoie.Pentru a te bucura de o productie buna de legume, este recomandat sa utilizezi . Gasesti o varietate de astfel de seminte pentru legume in oferta noastra de seminte de legume. Acestea asigura calitatea recoltei tale, precum si sporesc calitatea productiei. Ai nevoie d

 4. FAUNE ET FLORE

  Belgia

  Compania FAUNE ET FLORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turba si pamant de flori, Hrana pentru animale de companie, Mobilier - designer, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Turba si pamant de flori, Hrana pentru animale de companie, Mobilier - designer, și Mobila si decoratiuni pentru gradina. Are sediul în Nandrin, Belgia.

 5. SEMILLAS BATLLE SA

  Spania

  Compania SEMILLAS BATLLE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie agricola, Productie agricola, agricultural products, gardening, și garden seeds. Are sediul în Molins De Rei, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VILLABAFO

  Grecia

  Compania VILLABAFO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 2. AGASAAT® GMBH

  Germania

  Compania AGASAAT® GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru semanare si plantare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mirodenii, Plante, bulbi si seminte, Mirodenii, Plante, bulbi si seminte, food industry, și sorghum. Are sediul în Neukirchen-Vluyn, Germania.

 3. V-BEYBI LTD

  Ucraina

  Compania V-BEYBI LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - import-export, intermediation for import-export, coriander, și Agricultura - import-export. Are sediul în Chernigov, Ucraina.

 4. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Franta

  Compania PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, Butuci de vita de vie, stock cuttings, white dessert grapes, Plante, bulbi si seminte, și Butuci de vita de vie. Are sediul în Montans, Franta.

 5. L'AIL DROMOIS

  Franta

  Compania L'AIL DROMOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, scallion, garlic bulbs, organic garlic, și Plante, bulbi si seminte. Are sediul în Eurre, Franta.

 1. DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH

  Germania

  Compania DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. Are sediul în Wangen, Germania.

 2. SCHWAB ROLLRASEN GMBH

  Germania

  Compania SCHWAB ROLLRASEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. Are sediul în Waidhofen, Germania.

 1. GAUTIER SEMENCES

  Franta

  Compania GAUTIER SEMENCES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cereal sowing seeds. Are sediul în Eyragues, Franta.

 2. EXPORVIA

  Spania

  Compania EXPORVIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extracte din condimente si mirodenii, Plante, bulbi si seminte, Alimentatie dietetica si biologica, nuts, Extracte din condimente si mirodenii, Plante, bulbi si seminte, și Alimentatie dietetica si biologica. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 3. CHIABIA GERMANY

  Germania

  Compania CHIABIA GERMANY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile AGRICULTURA ECOLOGICA, Alimentatie dietetica si biologica, AGRICULTURA ECOLOGICA, și Alimentatie dietetica si biologica. Are sediul în Schenefeld, Germania.

 4. AGRO SEED SERVICE

  Belgia

  Compania AGRO SEED SERVICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peas, carrots, și bean seeds. Are sediul în Opglabbeek, Belgia.

 5. HEROES EN CO

  Belgia

  Compania HEROES EN CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru hranirea animalelor, Plante, bulbi si seminte, Materiale pentru hranirea animalelor, Plante, bulbi si seminte, și Soil conditioners and fertilizers. Are sediul în Sint-Pieters-Rode, Belgia.

 6. BIOCÉLIO

  Portugalia

  Compania BIOCÉLIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. Are sediul în Abrantes, Portugalia.

 7. HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/

  Bulgaria

  Compania HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile seedlings, beech seedlings, seedlings for fruit growing, și chestnut seedlings. Are sediul în Vidin, Bulgaria.

 8. BEJO ZADEN - BELGIUM

  Belgia

  Compania BEJO ZADEN - BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume proaspete, Biologica - alimentatie, Legume proaspete, wholesale of vegetables, și Biologica - alimentatie. Are sediul în Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Belgia.

 1. HYDRO-MANIA

  Regatul Unit

  Compania HYDRO-MANIA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocultura - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, Plante in ghiveci, Plante inflorite, hydroponics, Plante, bulbi si seminte, Plante in ghiveci, și Plante inflorite. Are sediul în Birstall, Regatul Unit.

 2. FLOVEG GMBH

  Germania

  Compania FLOVEG GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. Are sediul în Kall, Germania.

 3. SERVAGRI

  Belgia

  Compania SERVAGRI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, potatoes, și Plante, bulbi si seminte. Are sediul în Orcq, Belgia.

 4. SATIMEX QUEDLINBURG GMBH

  Germania

  Compania SATIMEX QUEDLINBURG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile horticulture seeds. Are sediul în Quedlinburg, Germania.

 5. N. SGARAVATTI & C. S.P.A.

  Italia

  Compania N. SGARAVATTI & C. S.P.A., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile seeds. Are sediul în Pergine Valdarno, Italia.

 6. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Belgia

  Compania ETABLISSEMENTS DERASSE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, Vite si pasari - hrana, Plante, bulbi si seminte, Vite si pasari - hrana, Soil conditioners and fertilizers, și animal feed. Are sediul în Froidmont, Belgia.

 7. NOVA FLORE

  Franta

  Compania NOVA FLORE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. Are sediul în Champigné, Franta.

 8. SEMAILLE

  Belgia

  Compania SEMAILLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sowing seeds, și seeds. Are sediul în Faulx-Les-Tombes, Belgia.

 9. ROYALTYAGRO

  Belarus

  Compania ROYALTYAGRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turnip top seeds, flax seeds, și linseed oil. Are sediul în Mogilev, Belarus.

 10. SAFRAN DE COTCHIA

  Belgia

  Compania SAFRAN DE COTCHIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. Are sediul în Wasseiges, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Plante- bulbi si seminte - Import export

Număr de rezultate

2.688 Intreprinderile