• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • udarea plantelor si irigatii - instalatii

Rezultate pentru

Udarea plantelor si irigatii - instalatii - Import export

 1. RAESA

  Spania

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Deutsch Evern, Germania.

 3. PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Mannheim, Germania.

 4. FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Burgdorf, Germania.

 5. RM IRRIGATION EQUIPMENT

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania RM IRRIGATION EQUIPMENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini agricole, watering systems, farm tractors, Masini agricole, small powered farm machines, accessories for watering systems, farm vehicles, watering system design, și watering system installation. Are sediul în Sissa Trecasali, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ASYA IRRIGATION SYSTEMS

  Turcia

  Compania ASYA IRRIGATION SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii pentru irigatii, Tevi si tuburi din material plastic, irrigation nozzles, Instalatii pentru irigatii, Tevi si tuburi din material plastic, și drip irrigation. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME

  Austria

  Compania RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Tattendorf, Austria.

 3. KRAMP GMBH

  Germania

  Compania KRAMP GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Strullendorf, Germania.

 4. AKE ZENTRI-JET GMBH

  Germania

  Compania AKE ZENTRI-JET GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Garrel, Germania.

 5. DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS

  Turcia

  Compania DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile agricultural assessors. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER

  Austria

  Compania RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Blindenmarkt, Austria.

 2. GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM

  Germania

  Compania GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Brietlingen, Germania.

 1. WESSO AG

  Germania

  Compania WESSO AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Altdorf, Germania.

 2. POLIGON-AVTO, LLC

  Ucraina

  Compania POLIGON-AVTO, LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sprinkler ?rrigation system, galvanized supports, filtration machines, și automatic watering. Are sediul în Zaporizhzhia, Ucraina.

 3. UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Gera, Germania.

 4. ABM ACESSÓRIOS DE REGA

  Portugalia

  Compania ABM ACESSÓRIOS DE REGA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile taps. Are sediul în Pombal, Portugalia.

 5. IRRIGATION VALDUCCI

  Italia

  Compania IRRIGATION VALDUCCI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for watering systems. Are sediul în Urbania, Italia.

 6. BOMBAS PERAL C.B.

  Spania

  Compania BOMBAS PERAL C.B., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile generating sets. Are sediul în Madrigal De Las Altas Torres, Spania.

 7. VERHELST LUC

  Belgia

  Compania VERHELST LUC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Geotermie - instalatii, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, horizontal drilling operations, și Geotermie - instalatii. Are sediul în Warneton, Belgia.

 8. DALLAI ERNESTO S.R.L.

  Italia

  Compania DALLAI ERNESTO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fitting. Are sediul în Reggiolo, Italia.

 1. NRB, SOLUÇÕES EM IRRIGAÇÃO

  Portugalia

  Compania NRB, SOLUÇÕES EM IRRIGAÇÃO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Almeirim, Portugalia.

 2. ESEN PLASTIK A.S.

  Turcia

  Compania ESEN PLASTIK A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tuburi si tevi din cauciuc si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sanitare - articole, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Ferestre din PVC, Sanitare - articole, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Ferestre din PVC, și gas pipes. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. GREENERY CREATIONS

  Belgia

  Compania GREENERY CREATIONS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. PRILUX

  Portugalia

  Compania PRILUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, spray irrigation, și watering systems. Are sediul în Ponte De Vagos, Portugalia.

 5. BERND GROSS BRUNNENBAU E.K.

  Germania

  Compania BERND GROSS BRUNNENBAU E.K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Hohne, Germania.

 6. DIE REGENMACHER WILDHIRT & ROTHMAYER

  Germania

  Compania DIE REGENMACHER WILDHIRT & ROTHMAYER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Eppertshausen, Germania.

 7. RIEGOS CARCHUNA COSTA

  Spania

  Compania RIEGOS CARCHUNA COSTA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for watering systems, accessories for air conditioning, greenhouses, și cheeses with fruit. Are sediul în Granada, Spania.

 8. CDEAI

  Franta

  Compania CDEAI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Energie eoliana, photovoltaic power plants, Energie eoliana, și biomass. Are sediul în Varades, Franta.

 9. AQUAVAL

  Franta

  Compania AQUAVAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sprayers, water recycling plants, chemical deferrization of waste water, și water treatment filter maintenance. Are sediul în Saint-Lambert Des Levées, Franta.

 10. FIRAT PLASTIK KAUCUK SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania FIRAT PLASTIK KAUCUK SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tuburi si tevi din cauciuc si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din PVC, Sanitare - articole, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Ferestre din PVC, Sanitare - articole, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, și water pipes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit