• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plante forestiere

Rezultate pentru

Plante forestiere - Import export

 1. PAULOWNIA EUROPA

  Romania

 2. BONNET FRERES

  Belgia

  Compania BONNET FRERES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pomi fructiferi, Pepiniere si silvicultura, Pomi fructiferi, Pepiniere si silvicultura, și trees. Are sediul în Jollain-Merlin, Belgia.

 3. HERMANN ROTHE GARTENBAU GMBH

  Germania

  Compania HERMANN ROTHE GARTENBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. PÉPINIÈRE DES ARDENNES

  Belgia

  Compania PÉPINIÈRE DES ARDENNES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. Are sediul în Carlsbourg, Belgia.

 5. W. BUTEN BAUMSCHULEN UND GARTENGESTALTUNG

  Germania

  Compania W. BUTEN BAUMSCHULEN UND GARTENGESTALTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. Are sediul în Geeste, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PLANT GROUP EUROPE

  Danemarca

  Compania PLANT GROUP EUROPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatii comerciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante forestiere, și Plante forestiere. Are sediul în Sdr. Omme, Danemarca.

 2. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Germania

  Compania FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, Plante verzi, Plante in ghiveci, și Plante verzi. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. BAYERISCHE BLUMEN ZENTRALE GMBH

  Germania

  Compania BAYERISCHE BLUMEN ZENTRALE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. Are sediul în Parsdorf, Germania.

 4. WORLD OF SAPLING

  Turcia

  Compania WORLD OF SAPLING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - import-export, Productie agricola, import, export, Agricultura - import-export, și Productie agricola. Are sediul în Hatay, Turcia.

 5. VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA

  Italia

  Compania VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foioase - arbori si arbusti, și Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Caltanissetta, Italia.

 1. GUNEYAGRIPARK

  Turcia

  Compania GUNEYAGRIPARK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de pepiniera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante forestiere, Pepiniere si silvicultura, kiwi plants, Plante forestiere, Pepiniere si silvicultura, și banana trees. Are sediul în Antalya, Turcia.

 2. SAPLING KINDS

  Turcia

  Compania SAPLING KINDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile walnut, almonds, și walnut trees. Are sediul în Bandirma, Turcia.

 1. PEPINIERES JONATHAN RIGAUX

  Belgia

  Compania PEPINIERES JONATHAN RIGAUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante forestiere, Plante forestiere, și forest works. Are sediul în Neufchateau, Belgia.

 2. PEPINIERES PONCIN

  Belgia

  Compania PEPINIERES PONCIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante forestiere, Plante forestiere, și forest works. Are sediul în Bertrix, Belgia.

 3. FLEUR

  Belgia

  Compania FLEUR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shrubbery, și conifers. Are sediul în Beselare, Belgia.

 4. VANDEPUTTE

  Belgia

  Compania VANDEPUTTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hedge plants, și conifers. Are sediul în Deerlijk, Belgia.

 5. BOOMKWEKERIJ SCHEPERS

  Belgia

  Compania BOOMKWEKERIJ SCHEPERS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Plantatii, și christmas trees. Are sediul în Wingene, Belgia.

 6. PEPINIERES MARC GAILLY - JOURDAN

  Belgia

  Compania PEPINIERES MARC GAILLY - JOURDAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante forestiere, Plante forestiere, și spruce. Are sediul în Paliseul, Belgia.

 7. PEPINIERE YVES PIROTHON

  Belgia

  Compania PEPINIERE YVES PIROTHON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante forestiere, Plante forestiere, și spruce. Are sediul în Manhay, Belgia.

 8. UNITRACTORES,LDA

  Portugalia

  Compania UNITRACTORES,LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile technical consultants to the forestry and agricultural food sector. Are sediul în Vila Nova De Poiares, Portugalia.

 1. SAILER BAUMSCHULEN GMBH

  Germania

  Compania SAILER BAUMSCHULEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante forestiere, și Plante forestiere. Are sediul în Mertingen, Germania.

 2. SAP

  India

  Compania SAP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. Are sediul în Hyderbad, India.

 3. EURO FOREST CONSULT LTD.

  Bulgaria

  Compania EURO FOREST CONSULT LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi medicinale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine de plante medicinale, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Exploatari forestiere, Magazine de plante medicinale, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, și Exploatari forestiere. Are sediul în Sofia, Bulgaria.