• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plante artificiale

Rezultate pentru

Plante artificiale - Import export

 1. SAS ELEMENT VEGETAL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SAS ELEMENT VEGETAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse vegetale stabilizate, Artificial flowers, Produse vegetale stabilizate, artificial trees, artificial bamboo, Plant decoration, Stabilized plants, Artificial flowering tree, și Artificial fruit trees. Are sediul în Combaillaux, Franta.

 2. BELLA PLANTA KUNSTPFLANZEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BELLA PLANTA KUNSTPFLANZEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. Are sediul în Jüchen, Germania.

 3. UDO FRANZEN / MEDITERRANER BAUSTOFFSERVICE UND HANDELSAGENTUR

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania UDO FRANZEN / MEDITERRANER BAUSTOFFSERVICE UND HANDELSAGENTUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. Are sediul în Westerstede, Germania.

 4. GKR GERMANY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GKR GERMANY GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. Are sediul în München, Germania.

 5. LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO

  Italia

  Compania LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse vegetale stabilizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante artificiale, și Plante artificiale. Are sediul în Andria, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CARLO CIVERA GIARDINI VERTICALI ARTIFICIALI, PIANTE E FIORI ARTIFICIALI, QUADRI DI LICHENI (MOSS)

  Italia

  Compania CARLO CIVERA GIARDINI VERTICALI ARTIFICIALI, PIANTE E FIORI ARTIFICIALI, QUADRI DI LICHENI (MOSS), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Artificial flowers. Are sediul în Brescia, Italia.

 2. COOLPLANT BV

  Olanda

  Compania COOLPLANT BV, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. Are sediul în Joure, Olanda.

 3. BIFORES

  Belarus

  Compania BIFORES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial christmas tree. Are sediul în Dzerzhinsk, Belarus.

 4. ARTIPLANTES - PLANTES ARTIFICIELLES

  Franta

  Compania ARTIPLANTES - PLANTES ARTIFICIELLES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial plants, Artificial flowers, artificial trees, și artificial bamboo. Are sediul în Cormelles-Le-Royal, Franta.

 5. KVAZAR LTD

  Ucraina

  Compania KVAZAR LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial christmas tree, și christmas decorations. Are sediul în Gorodok, Ucraina.

 1. EDOFLOR NEWCO S.L.U

  Spania

  Compania EDOFLOR NEWCO S.L.U, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. Are sediul în Molins De Rei, Spania.

 2. BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE

  Luxemburg

  Compania BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidrocultura - material si furnituri, Plante artificiale, Terasamente - lucrari, Hidrocultura - material si furnituri, Plante artificiale, și Terasamente - lucrari. Are sediul în Hivange, Luxemburg.

 1. CASHPO DESIGN

  Germania

  Compania CASHPO DESIGN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante artificiale, pots, și Plante artificiale. Are sediul în Königs Wusterhausen, Germania.

 2. RENQIU TIANMAI IMPORT AND EXPORT TRADING CO.,LTD

  China

  Compania RENQIU TIANMAI IMPORT AND EXPORT TRADING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile weather strips, și pvc floors. Are sediul în Renqiu, China.

 3. ARTI FLEUR DECO

  Belgia

  Compania ARTI FLEUR DECO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, Plante artificiale, floral crowns, Plante, Plante artificiale, și Floral compositions. Are sediul în Oostende, Belgia.

 4. MAXIFLEUR KUNSTPFLANZEN

  Olanda

  Compania MAXIFLEUR KUNSTPFLANZEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial plants, și decoration. Are sediul în Aalsmeer, Olanda.

 5. DAMLA ÇIÇEKÇILIK

  Turcia

  Compania DAMLA ÇIÇEKÇILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. ESTHER DECOSTER

  Olanda

  Compania ESTHER DECOSTER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial plants. Are sediul în Ter Aar, Olanda.

 7. EASYPLANTS KUNSTPLANTEN

  Olanda

  Compania EASYPLANTS KUNSTPLANTEN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. Are sediul în Ossendrecht, Olanda.

 8. GUANGZHOU AOJIAN SPORTS & LEISURE FACILITIES CO., LTD.

  China

  Compania GUANGZHOU AOJIAN SPORTS & LEISURE FACILITIES CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. Are sediul în Guangzhou, China.

 1. CMDECO

  Franta

  Compania CMDECO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic plant trays, și artificial flowers and plants. Are sediul în Nice, Franta.

 2. ZARUBA DISPLAYS AG

  Elvetia

  Compania ZARUBA DISPLAYS AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. Are sediul în Oberbüren, Elvetia.

 3. BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arta florala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori, Flori taiate, Plante artificiale, Sarbatori - articole si decoratiuni, Flori, Flori taiate, Plante artificiale, și Sarbatori - articole si decoratiuni. Are sediul în Praha, Republica Ceha.

 4. PLASTPRODUCT LLC

  Ucraina

  Compania PLASTPRODUCT LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. Are sediul în Nagirna 1a, Ucraina.

 5. GREENVELDT LTD

  Irlanda

  Compania GREENVELDT LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. Are sediul în Carrigtwohill, Irlanda.

 6. LEOPOLDFLORA

  Olanda

  Compania LEOPOLDFLORA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. Are sediul în Meteren, Olanda.

 7. "TULIP" HURTOWNIA KWIATÓW SZTUCZNYCH I UPOMINKÓW

  Polonia

  Compania "TULIP" HURTOWNIA KWIATÓW SZTUCZNYCH I UPOMINKÓW, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial flowers and plants. Are sediul în Białystok, Polonia.

 8. FLOR IDEA S.R.L.

  Italia

  Compania FLOR IDEA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori uscate, Plante artificiale, Flori uscate, și Plante artificiale. Are sediul în San Martino Siccomario, Italia.

 9. L'ANGOLO S.R.L.

  Italia

  Compania L'ANGOLO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori uscate, Plante artificiale, Flori uscate, și Plante artificiale. Are sediul în Pescia, Italia.

 10. GIANNI GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania GIANNI GROUP S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarbatori - articole si decoratiuni. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante artificiale, Flori uscate, Plante artificiale, și Flori uscate. Are sediul în Misterbianco, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit