• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plante aromatice

Rezultate pentru

Plante aromatice - Import export

 1. HUBCYCLE

  Franta

  Verified by europages badge

  Hubcycle is a startup that has developed a plant-based upcycling structure that recycles waste (fruit peelings and linseed meal, for example) that it then offers for reuse by other industries. Its aim is to create a genuinely sustainable global network, with by-products from one source meeting demand from another source for plant-based ingredients that are clean and sustainable. Hubcycle brings together industries that use different parts of the same plant, recovering food and plant waste that then become innovative raw materials in food and personal hygiene products. Feel free to contact us for further details!

  Toate produsele pentru "plante aromatice"

 2. LA FERME SAINT-SYLVAIN

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LA FERME SAINT-SYLVAIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceaiuri din plante, și Ceaiuri din plante. Are sediul în Mazerolles, Franta.

 3. C LIQUIDE FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania C LIQUIDE FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. Are sediul în Tilloy Lez Cambrai, Franta.

 4. SIPAL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SIPAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tarragon, garden sorrel, oregano, balm-mint, mint, sweet marjoram, chives, dill, și rosemary. Are sediul în Perpignan Cedex, Franta.

 5. SMART CLAUPACK SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  Compania SMART CLAUPACK SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biologica - alimentatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje alimentare, Ambalare, Servicii de ambalare, Mirodenii, Extracte din condimente si mirodenii, Piulite, Plante aromatice, Extracte alimentare, și Fructe si legume - import-export. Are sediul în Targoviste, Romania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS

  Maroc

  Verified by europages badge

  Compania AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 2. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania GERALD MCDONALD & CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suc de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante aromatice, Wholesale Juice Concentrate Suppliers, Fruit Concentrate Suppliers, Fruit Concentrates, Juice Manufacturing Companies, Herbs And Spices Supplier, Herbs Supplier, Spices Companies, și Spice Manufactures. Are sediul în Basildon, Regatul Unit.

 3. HERBANIA FOR HERBS & SPICES SRL

  Romania

  Herbania for herbs & spices Este un importator, vanzator si distribuitor al unei game variate de ierburi uscate si condimente din Egipt - Principalul nostru angajament este furnizarea de produse de cea mai inalta calitate si servicii de incredere clientilor nostrii. - Produsele noastre sunt supuse unor controale de calitate stricte, incepand de pe pajistile fermierilor si pe parcursul tuturor etapelor de procesare, ambalare si distributie pentru a asigura satisfactia clientilor nostrii. - Gama noastra de produse include toate ierburile si condimentele egiptene, precum musetel, fenicul, galbenele, busuioc, lemongrass, hibiscus si multe altele... - Herbania for Herbs & Spices are in urma mai bine de 10 ani de experienta in domeniul ierburilor si condimentelor in egipt.

  Toate produsele pentru "plante aromatice"

 4. DOCTOR-FARM

  Republica Moldova

  Compania Doctor-Farm SRL a fost înfiinţată în anul 2011, avînd ca obiectiv de activitate fabricarea produselor naturiste. În scurt timp s-a dezvoltat reuşind să devină şi să se menţină ca o companie respectată, câştigînd un renume în domeniu fabricării produselor naturale. Fiind mereu în creştere şi avînd o evoluţie continuă în ceea ce priveşte tehnologizarea fluxurilor de producţie cu echipamente moderne şi a celor 18 anajați calificați, cît şi în ceea ce priveşte creşterea productivităţii şi diversificarea gamei de produse. În prezent, Doctor-Farm produce 46 de produse din plante medicinale şi aromatice, și anume: ceaiuri medicinale, punguţe fitobalneologice şi ceaiuri de consum alimentar. Toate plantele medicinale şi aromatice utilizate în producere sunt obţinute din culturi proprii, cultivate în condiţii ecologice și plantate anual atât pe cele 12 hectare cât și din flora spontană. Ambalajul produselor Doctor-Farm este certificat și deține aviz sanitar.

 5. PERUVIAN EXPORT

  Peru

  Compania PERUVIAN EXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural foods, packaged corn, banana flour, și food-grade flour. Are sediul în Lima, Peru.

 1. AROMATURK

  Turcia

  Compania AROMATURK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lavender, chamomile teas, și aromatic oils. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 2. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Spania

  Compania HORTALIZAS JUMARSAN SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume proaspete, Legume proaspete, spinach, parsley, și mint. Are sediul în El Raal, Spania.

 1. AROMAVE

  Franta

  Compania AROMAVE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fresh parsley, aromatic herbs, coriander, și aromatic and medicinal plants. Are sediul în Perpignan, Franta.

 2. ADOLO

  Grecia

  Compania ADOLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thyme. Are sediul în Patra, Grecia.

 3. DURVESH INTERNATIONAL

  Pakistan

  Compania DURVESH INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. Are sediul în Karachi, Pakistan.

 4. BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO

  Italia

  Compania BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extracte din condimente si mirodenii, chilli pepper, rosemary, și Extracte din condimente si mirodenii. Are sediul în Favara, Italia.

 5. CAPITANO NIGERIA LIMITED

  Nigeria

  Compania CAPITANO NIGERIA LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aromatic and medicinal plants. Are sediul în Lagos, Nigeria, Nigeria.

 6. LIPPIA ALBA S.L.

  Spania

  Compania LIPPIA ALBA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile phytosanitary product, made-to-measure lounge furniture, aromatic herbs, și vegetable growing. Are sediul în Utrera, Spania.

 7. MORINGA DEL SUR.S.L

  Spania

  Compania MORINGA DEL SUR.S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aromatic plants, și organic agricultural products. Are sediul în Churriana, Spania.

 8. DICTAMNUS OF KNOSSOS

  Grecia

  Compania DICTAMNUS OF KNOSSOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aromatic plants, și medicinal plants. Are sediul în Iraklion, Grecia.

 1. FLORICOLTURA DOTT DAMONTE

  Italia

  Compania FLORICOLTURA DOTT DAMONTE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aromatic and medicinal plants, și hot pink. Are sediul în Ceriale, Italia.

 2. MERCURY P&P CO

  Bulgaria

  Compania MERCURY P&P CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mirodenii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceaiuri din plante, Plante aromatice, Alimente si bauturi - aditivi, Extracte din condimente si mirodenii, Ceaiuri din plante, Plante aromatice, Alimente si bauturi - aditivi, și Extracte din condimente si mirodenii. Are sediul în Gabrovo, Bulgaria.

 3. DISEBAS SAC

  Peru

  Compania DISEBAS SAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dehydrated ingredients, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, dehydrated foodstuffs, și dehydrated products. Are sediul în Lima, Peru.

 4. SEVOA NATURALS

  Bulgaria

  Compania SEVOA NATURALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse cosmetice biologice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante aromatice, Uleiuri vegetale brute, Oleaginoase, Extracte pentru produse farmaceutice, Plante aromatice, Uleiuri vegetale brute, Oleaginoase, și Extracte pentru produse farmaceutice. Are sediul în Stara Zagora, Bulgaria.

 5. SPICES LAND

  Egipt

  Compania SPICES LAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. Are sediul în Cairo, Egipt.

 6. HIERBAS QUESADA

  Spania

  Compania HIERBAS QUESADA, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi medicinale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante aromatice, lavender, Plante aromatice, medicinal herbs, și aromatic herbs. Are sediul în Quesada-Jaén, Spania.

 7. CORNUS.GR

  Grecia

  Compania CORNUS.GR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. Are sediul în Kozani, Grecia.

 8. SAFE SPICE A.S.

  Turcia

  Compania SAFE SPICE A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. Are sediul în Gaziemir, Turcia.

 9. YEHIAWYTRADE

  Egipt

  Compania YEHIAWYTRADE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dehydrated herbs, și aromatic herbs. Are sediul în El Fayoum, Egipt.

 10. YEŞILXIR BITKISEL ÜRÜNLER

  Turcia

  Compania YEŞILXIR BITKISEL ÜRÜNLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante aromatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Advice and assistance for new vegetable products. Are sediul în Muş, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit