PAULOWNIA EUROPA

Romania

Factory icon Fabricant/ producator

PAULOWNIA EUROPA
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Paulownia Europa, este principalul producator de Paulownia din Romania, producem rasaduri aclimatizate in laborator vitro In prezent, firma noastra reprezinta principala sursa din tara de rasaduri de Paulownia hibrid. Pentru comenzi oferta pret / rezervari de material saditor, sfaturi si consultanta gratuita,va rugam sa ne apelati la numarul de telefon: 0743019318

Solicitați o ofertă

Romania

Vindem si comercializam Gardul viu - Ulm din Turkestan (Ulmus Pumila ) Sursa principala a unei cantitati considerabile de oxigen. Gardul viu – un element de exceptie al oricarei gradini.

Solicitați o ofertă

Romania

Succesul unei afaceri porneste de la materialul saditor folosit ! Va punem la dispozitie o gama larga de plante paulownia - Plante paulownia lemnificate in ghiveci de 0,5l - Plante paulownia lemnificate la 10 l - Planate paulowwnia lemnificate la tavite de 32-42 celule(alveole) Pentru comenzi / rezervari de material saditor, sfaturi si consultanta gratuita, va rugam sa ne apelati la numarul de telefon: 0743019318 / 0741252222 Paulownia Europa producator in vitro al unei specii de Paulownia special adaptate climatului local.

Solicitați o ofertă

Romania

Afin Canadian Saskatoon Amelanchier alnifolia Fructele au o aroma deosebita, sunt mult mai dulci si mai aromate decat afinele obisnuite de cultura. Producem si comercializam plante de Afin Saskatoon (Amelanchier alnifolia) , soiuri rezistente, produse IN VITRO de o calitate deosebita pentru gradina. Comercializam en-gros si en-detail, din stoc sau la comanda clientului.Plantele sunt produse in vitro in laboratorul propriu. Pentru comenzi / rezervari de material saditor, sfaturi si consultanta gratuita,va rugam sa ne apelati la numarul de telefon: 0743019318 / 0741252222

Solicitați o ofertă

Livrare Paulownia oriunde in Romania prin curier rapid ! ! Producem si comercializam Paulownia Paulownia Europa, este principalul producator de Paulownia din Romania, producem rasaduri aclimatizate in laborator vitro In prezent, firma noastra reprezinta principala sursa din tara de rasaduri de Paulownia hibrid.

Domain icon Fabricant/ producator

PAULOWNIA EUROPA

Cristian Morii Nr 11 Brasov

507055 Cristian - Romania

Contact

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  1 – 10

Organizare

 • Activitate principala
  Fabricant/ producator

Activități ale PAULOWNIA EUROPA

 • Agricultura - import-export
 • Plante forestiere
 • Plante
 • Plante in ghiveci
 • Plante verzi
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit