• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plafoane din lemn

Rezultate pentru

Plafoane din lemn - Import export

 1. WOJT-DREW

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania WOJT-DREW, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, Plafoane din lemn, Placi de lemn, Plafoane din lemn, Wood cladding, wood for roofing, Larch cladding, Roof cladding, și Wood cladding for new buildings. Are sediul în Chełmno, Polonia.

 2. SUN WOOD BY STAINER

  Austria

  Compania SUN WOOD BY STAINER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, wooden table, Placi de lemn, și wall covering. Are sediul în St. Martin Bei Lofer, Austria.

 3. SEBALEX BLOCKHAUS GMBH

  Germania

  Compania SEBALEX BLOCKHAUS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Adaposturi pentru automobile, Adaposturi pentru automobile, wooden garden sheds, wood carpentry, și wood houses. Are sediul în Kaltennordheim, Germania.

 4. HARTHOLZ DISCOUNT

  Germania

  Compania HARTHOLZ DISCOUNT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din lemn. Are sediul în Kleve, Germania.

 5. OZEN MACHINE

  Turcia

  Compania OZEN MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezare - utilaje pentru prelucrarea lemnului, special woodworking machines, Hardwood logs, Frezare - utilaje pentru prelucrarea lemnului, și walnut tree logs. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OSCAR SORIANO ORTEGA ROMAN

  Spania

  Compania OSCAR SORIANO ORTEGA ROMAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din lemn, Tamplarie si dulgherie - lucrari, parquet laid, wooden doors, Plafoane din lemn, și Tamplarie si dulgherie - lucrari. Are sediul în Hospitalet De Llobregat, Spania.

 2. KONGELIGE GULV AS

  Norvegia

  Compania KONGELIGE GULV AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din lemn, wooden flooring, decorated parquet, Plafoane din lemn, și Solid wood flooring. Are sediul în Aurskog, Norvegia.

 3. ETS GEISTEL ROBERT

  Franta

  Compania ETS GEISTEL ROBERT, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli false. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pereti despartitori, Plafoane din lemn, Plafoane suspendate, Plafoane izolante, Pereti despartitori, Plafoane din lemn, Plafoane suspendate, și Plafoane izolante. Are sediul în Duttlenheim, Franta.

 4. AZ PLAFONDS

  Franta

  Compania AZ PLAFONDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din lemn, suspended ceiling, Plafoane din lemn, metal ceilings for the building trade, și soundproof panels. Are sediul în Gennevilliers, Franta.

 5. EARTH TRADE SOLUTIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania EARTH TRADE SOLUTIONS LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Granit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din lemn, Brokeri - optiuni, electrical panels for electricity distribution, marble, Plafoane din lemn, și Brokeri - optiuni. Are sediul în Chorley, Regatul Unit.

 1. HOUTHANDEL LUYTEN

  Belgia

  Compania HOUTHANDEL LUYTEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete si pene din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din lemn, Parchet, Plafoane din lemn, și Parchet. Are sediul în Morkhoven, Belgia.

 2. SPIGOGROUP

  Spania

  Compania SPIGOGROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile soundproof panels. Are sediul în Logroño, Spania.

 1. HTTP://ISTANBULYILDIZDEKORASYON.COM/EDIT

  Turcia

  Compania HTTP://ISTANBULYILDIZDEKORASYON.COM/EDIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile equipment for painting wood, și building roofing insulation. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. PALLOGS SIA

  Letonia

  Compania PALLOGS SIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din lemn, și Plafoane din lemn. Are sediul în Ogre, Letonia.

 3. BRAUN GMBH

  Germania

  Compania BRAUN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din lemn, și Plafoane din lemn. Are sediul în Schwandorf, Germania.

 4. KRÓL BUD

  Polonia

  Compania KRÓL BUD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prefabricated wooden houses. Are sediul în Bierutów, Polonia.

 5. ARMSTRONG BUILDING PRODUCTS SAS

  Franta

 6. SCHAERHOLZBAU AG ALTBURON

  Elvetia

 7. SAS UNIBOIS

  Franta

 8. HERMANOS RODRIGUEZ Y GONZALEZ SL

  Spania

 1. EK ABDICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania EK ABDICHTUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Plafoane, Fundatii, Finisari, Lemn taiat si tratat, Plafoane, Fundatii, și Finisari. Are sediul în Haar, Germania.

 2. INGENIEURBÜRO BÖSL

  Germania

  Compania INGENIEURBÜRO BÖSL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, Fundatii, Finisari, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Plafoane, Fundatii, Finisari, și Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Steinwenden, Germania.

 3. DACHTECHNIK DONAT PERREN AG

  Elvetia

  Compania DACHTECHNIK DONAT PERREN AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Plafoane, Fundatii, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Plafoane, și Fundatii. Are sediul în Zermatt, Elvetia.

 4. POSCH GMBH

  Austria

  Compania POSCH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Plafoane, Apa - productie si distributie, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, și Plafoane. Are sediul în Hausleiten, Austria.

 5. DACHDECKEREI KLAUS BROCKELT

  Germania

  Compania DACHDECKEREI KLAUS BROCKELT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Plafoane, Apa - productie si distributie, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, și Plafoane. Are sediul în Schwerin, Germania.

 6. TROCKENBAU LUNGAU E.U.

  Austria

  Compania TROCKENBAU LUNGAU E.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolatie fonica - materiale, Izolare termica - materiale, Ferestre, Plafoane, Izolatie fonica - materiale, Izolare termica - materiale, Ferestre, și Plafoane. Are sediul în Unternberg, Austria.

 7. DAECHER UND FASSADEN MANFRED SCHNEIDER GMBH

  Germania

  Compania DAECHER UND FASSADEN MANFRED SCHNEIDER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Instalatii pentru constructii, Lemn taiat si tratat, Plafoane, Apa - productie si distributie, Instalatii pentru constructii, Lemn taiat si tratat, și Plafoane. Are sediul în Hagen, Germania.

 8. ANDREAS STEBER GMBH

  Germania

  Compania ANDREAS STEBER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Lemn taiat si tratat, Plafoane, Fundatii, Apa - productie si distributie, Lemn taiat si tratat, Plafoane, și Fundatii. Are sediul în Jessen, Germania.

 9. YASSIN SOULTANA

  Germania

  Compania YASSIN SOULTANA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Lemn taiat si tratat, Plafoane, Fundatii, Apa - productie si distributie, Lemn taiat si tratat, Plafoane, și Fundatii. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 10. ANDREAS NEUBERT DACHDECKUNGEN GERÜST-UND FASSADENBAU GMBH

  Germania

  Compania ANDREAS NEUBERT DACHDECKUNGEN GERÜST-UND FASSADENBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Lemn taiat si tratat, Ferestre, Plafoane, Constructii metalice usoare, Lemn taiat si tratat, Ferestre, și Plafoane. Are sediul în Auerbach, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit