• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • placi si dale din teracota

Rezultate pentru

Placi si dale din teracota - Import export

 1. TODOBARRO

  Spania

  Compania TODOBARRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. Are sediul în Málaga, Spania.

 2. MATERIALES ALCAZAR

  Spania

  Compania MATERIALES ALCAZAR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile scrap materials, terracotta bricks, și antique stones. Are sediul în Lorca (murcia), Spania.

 3. CERÁMICAS ANTONIO ALEMÁN S.L.

  Spania

  Compania CERÁMICAS ANTONIO ALEMÁN S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile terracotta paving, floors manufacturers, handmade bricks, și ceramic floor tiles. Are sediul în Valentín-Murcia, Spania.

 4. LES TERRES CUITES D'AIZENAY

  Franta

  Compania LES TERRES CUITES D'AIZENAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale din teracota, Pardoseli din teracota, terracotta facing bricks, Placi si dale din teracota, Pardoseli din teracota, și terracotta bricks for chimneys. Are sediul în Aizenay, Franta.

 5. MONTECCHIO SRL

  Italia

  Compania MONTECCHIO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila si decoratiuni pentru gradina, terracotta objects, și Mobila si decoratiuni pentru gradina. Are sediul în San Donato In Poggio (fi), Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MAA COTTOS INC.

  Bangladesh

  Compania MAA COTTOS INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale din teracota, și Placi si dale din teracota. Are sediul în Dhaka, Bangladesh.

 2. POTERIE BELLAMLIH "BELPOT"

  Maroc

  Compania POTERIE BELLAMLIH "BELPOT", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. Are sediul în Meknès, Maroc.

 3. PROVENCE RETROUVEE

  Franta

  Compania PROVENCE RETROUVEE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. Are sediul în L'isle Sur La Sorgue, Franta.

 4. SERRY

  Belgia

  Compania SERRY, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parchet, Marmura si piatra naturala, Parchet, Marmura si piatra naturala, și stone floors. Are sediul în Boortmeerbeek, Belgia.

 5. BARTHE SA

  Franta

  Compania BARTHE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale din teracota, și Placi si dale din teracota. Are sediul în Gratens, Franta.

 1. DECOCERAM

  Belgia

  Compania DECOCERAM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Placi si dale din teracota, ceramic floor tiles, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, covering mosaic, și Placi si dale din teracota. Are sediul în Mons, Belgia.

 2. ETS CARRE SA

  Franta

  Compania ETS CARRE SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - placi si dale, Placi si dale din teracota, Ceramica - placi si dale, ceramic, ceramic terracotta, și Placi si dale din teracota. Are sediul în Paris, Franta.

 1. ANTIQUE FLOORS

  Luxemburg

  Compania ANTIQUE FLOORS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale din teracota, parquet, slabs, și Placi si dale din teracota. Are sediul în Foetz, Luxemburg.

 2. IL COTTO

  Italia

  Compania IL COTTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. Are sediul în Belpasso, Italia.

 3. JIANGSU FRONTEK CERAMIC CO.,LTD

  China

  Compania JIANGSU FRONTEK CERAMIC CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. Are sediul în Shanghai, China.

 4. ANTON GRASL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania ANTON GRASL GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mozaicuri - piese, Placi si dale din teracota, Ceramica - placi si dale, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Mozaicuri - piese, Placi si dale din teracota, Ceramica - placi si dale, și Materii prime pentru constructii si lucrari publice. Are sediul în Presbaum, Austria.

 5. EURL BATIPROLUX

  Algeria

  Compania EURL BATIPROLUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, Placi si dale din teracota, Placi si dale, Placi si dale din teracota, și earthenware tiles. Are sediul în Bejaia, Algeria.

 6. ROGER

  Franta

  Compania ROGER, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, Placi si dale, Portelan - placi si dale, Faianta - placi si dale, Gresie - placi si dale, Placi si dale, Portelan - placi si dale, și Faianta - placi si dale. Are sediul în Patay, Franta.

 7. CERAMICO

  Belgia

  Compania CERAMICO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale din teracota, Placi si dale din teracota, și Natural stone tiles. Are sediul în Oostkamp, Belgia.

 8. ANTICA CERAMIC

  India

  Compania ANTICA CERAMIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. Are sediul în Morbi, India.

 1. SALON PŁYTEK CERAMICZNYCH

  Polonia

  Compania SALON PŁYTEK CERAMICZNYCH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small pictures, și waxing. Are sediul în Ostrowiec Świętokrzyski, Polonia.

 2. ANGRA SP. Z O.O. (HURTOWNIA GLAZURY I TERAKOTY)

  Polonia

  Compania ANGRA SP. Z O.O. (HURTOWNIA GLAZURY I TERAKOTY), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipici, adezivi si aplicatoare, Placi si dale din teracota, Lipici, adezivi si aplicatoare, și Placi si dale din teracota. Are sediul în Otwock, Polonia.

 3. CN CERAMIC( JIANGSU) CO., LTD

  China

  Compania CN CERAMIC( JIANGSU) CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. Are sediul în Yixing, China.

 4. NIKMAR 61 OOD

  Bulgaria

  Compania NIKMAR 61 OOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, Placi si dale din teracota, Faianta - placi si dale, și Placi si dale din teracota. Are sediul în Petrich, Bulgaria.

 5. DALEN DANIEL DOBRZAŃSKI

  Polonia

  Compania DALEN DANIEL DOBRZAŃSKI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bricks, și small pictures. Are sediul în Niedzwiada, Polonia.

 6. FARBEX K TARKOWSKI I WSPOLNICY SPOLKA JAWNA

  Polonia

  Compania FARBEX K TARKOWSKI I WSPOLNICY SPOLKA JAWNA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Placi si dale din teracota, Vopsele si lacuri, și Placi si dale din teracota. Are sediul în Ciechanow, Polonia.

 7. KERAMIK FABRIKERWIESE

  Ucraina

  Compania KERAMIK FABRIKERWIESE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile terracotta, și railings. Are sediul în Zaporozhue, Ucraina.

 8. JUAN ALARCON MORENO S.L.

  Spania

  Compania JUAN ALARCON MORENO S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale din teracota, Ceramica - placi si dale, Placi si dale din teracota, și Ceramica - placi si dale. Are sediul în Mijas, Spania.

 9. TERRACOTTA SCHEUNE SL

  Spania

  Compania TERRACOTTA SCHEUNE SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale din teracota, și Placi si dale din teracota. Are sediul în Torrox, Spania.

 10. BEGA MINERALE INDUSTRIALE

  Romania

  Compania BEGA MINERALE INDUSTRIALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din ceramica, Nisip si pietris, Obiecte decorative din ceramica, și Nisip si pietris. Are sediul în Timisoara, Romania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit