• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cutii si placi de depozitare

Rezultate pentru

Cutii si placi de depozitare - Import export

 1. TBA PLASTOVE OBALY S.R.O.

  Republica Ceha

  Verified by europages badge

  TBA Plastové obaly is a dynamic manufacturing and trading company belonging among major suppliers of transport, handling and storage containers. Our customers are companies operating in food, engineering, automotive, technical and consumer industry. Our priority objective is to design and to make use of plastic packaging with the best benefit – cost ratio. Excellent location in the middle of the Czech Republic and our concept of logistics ensure quality distribution of our products. Activity in this field, knowledge and experience have enabled us to choose optimal and complex solution for your logistics requirements.

 2. ALFA PLASTIK, A.S.

  Republica Ceha

  Verified by europages badge

  Compania ALFA PLASTIK, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii mari din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din material plastic, Containere industriale, Cutii si placi de depozitare, plastic containers, stackable containers for pallets, plastic bottles, Cutii din material plastic, plastic tray, și packing boxes. Are sediul în Bruntál, Republica Ceha.

 3. TAVSAN

  Turcia

  Compania TAVSAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table pentru matritare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii si placi de depozitare, Cutii si placi de depozitare, boxes for warehousing and storage, și cold deformation of sheet metal. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. KUKRAS, JSC

  Lituania

  Compania KUKRAS, JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse semifinite, Cutii si placi de depozitare, Import-export - lemn, Lemn - produse semifinite, Cutii si placi de depozitare, Import-export - lemn, și pallet. Are sediul în Prienai, Lituania.

 5. ALU.LOGIC LTD.

  Ungaria

  Compania ALU.LOGIC LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. Are sediul în Kecskemet, Ungaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RBL PLASTIQUES

  Franta

  Compania RBL PLASTIQUES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii si placi de depozitare, plastics thermo-forming, Plastic parts for the automobile industry, Cutii si placi de depozitare, și plastic packaging. Are sediul în Chateaubriant, Franta.

 2. MELFORM BONETTO SRL

  Italia

  Compania MELFORM BONETTO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii si placi de depozitare, Cutii si placi de depozitare, isothermal containers for foods, și controlled temperature warehouses and cold-stores. Are sediul în Monasterolo, Italia.

 3. EGEMEN PLASTIK

  Turcia

  Compania EGEMEN PLASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spaghetti bar, și kitchen items. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. APPARATE- & BEHÄLTERTECHNIK HELDRUNGEN GMBH

  Germania

  Compania APPARATE- & BEHÄLTERTECHNIK HELDRUNGEN GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel tanks. Are sediul în Heldrungen, Germania.

 5. CROWN RECORDS MANAGEMENT - BROMLEY-BY-BOW

  Regatul Unit

  Compania CROWN RECORDS MANAGEMENT - BROMLEY-BY-BOW, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. Are sediul în Bromley-By-Bow, Regatul Unit.

 1. SSI SCHÄFER

  Belgia

  Compania SSI SCHÄFER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare si compartimente de stocare, Rezervoare si compartimente de stocare, Storage - equipment and systems, Bins with pick opening, și shop and office furniture. Are sediul în Zaventem, Belgia.

 2. CROWN RECORDS MANAGEMENT - DUBLIN

  Irlanda

  Compania CROWN RECORDS MANAGEMENT - DUBLIN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Raioane de depozitare, Cutii si placi de depozitare, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Raioane de depozitare, Cutii si placi de depozitare, și Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 1. LINNEX UK LTD

  Regatul Unit

  Compania LINNEX UK LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulapuri pentru arhivare verticala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii si placi de depozitare, Depozitare - materiale si sisteme, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Raioane de depozitare, Cutii si placi de depozitare, Depozitare - materiale si sisteme, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, și Raioane de depozitare. Are sediul în Glenfield, Regatul Unit.

 2. CROWN RECORDS MANAGEMENT - FAREHAM

  Regatul Unit

  Compania CROWN RECORDS MANAGEMENT - FAREHAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotocopiatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Cutii si placi de depozitare, Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, și Cutii si placi de depozitare. Are sediul în Fareham, Regatul Unit.

 3. REA PLASNET

  Franta

  Compania REA PLASNET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, Raioane de depozitare, Cutii si placi de depozitare, Compartimente si bacuri de depozitare, Raioane de depozitare, și Cutii si placi de depozitare. Are sediul în Eschbach, Franta.

 4. MEERLOG PACKAGING INDUSTRY TRADING LTD. STI

  Turcia

  Compania MEERLOG PACKAGING INDUSTRY TRADING LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mechanical engineering, și Transport frames. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. YUWON PS

  Coreea de Sud

  Compania YUWON PS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii si placi de depozitare, Storage cabinets, Household articles - plastic, Cutii si placi de depozitare, și plastic articles for household use. Are sediul în Gyeonggido, Coreea de Sud.

 6. POYRAZ OFSET MATBAA VE KUTU

  Turcia

  Compania POYRAZ OFSET MATBAA VE KUTU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile security drawers, quality certification, fast delivery, și professional quality. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. SAFEBOX-SELFSTORAGE GMBH

  Germania

  Compania SAFEBOX-SELFSTORAGE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. Are sediul în Duisburg, Germania.

 8. LAGERRÄUME HAMBURG ODER LAGERRÄUME HAMBURG SABINE OESER

  Germania

  Compania LAGERRÄUME HAMBURG ODER LAGERRÄUME HAMBURG SABINE OESER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchirierea antrepozitelor, și Inchirierea antrepozitelor. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. LOODS 038 SELF-STORAGE B.V

  Olanda

  Compania LOODS 038 SELF-STORAGE B.V, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Inchirierea antrepozitelor, Docuri si antrepozite, Logistica in antrepozite, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Inchirierea antrepozitelor, Docuri si antrepozite, și Logistica in antrepozite. Are sediul în Zwolle, Olanda.

 2. DG$PIC

  Ucraina

  Compania DG$PIC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. Are sediul în Gadiach, Ucraina.

 3. J. NICKLIN & SONS LTD

  Regatul Unit

  Compania J. NICKLIN & SONS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si lazi din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii si placi de depozitare, Depozitare - materiale si sisteme, Ambalaje din lemn, Cutii si placi de depozitare, Depozitare - materiale si sisteme, și Ambalaje din lemn. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 4. SEERDEN INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN B.V.

  Olanda

  Compania SEERDEN INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare si compartimente de stocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii si placi de depozitare, Depozitare - materiale si sisteme, Cutii si placi de depozitare, și Depozitare - materiale si sisteme. Are sediul în Nuenen, Olanda.

 5. ALKOTAS GEPGYARTO KFT

  Ungaria

  Compania ALKOTAS GEPGYARTO KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Cutii si placi de depozitare, Curatare industriala - masini, și Cutii si placi de depozitare. Are sediul în Bekes, Ungaria.

 6. FUZHOU HIGHPOWER HOME ARTICLES CO., LTD

  China

  Compania FUZHOU HIGHPOWER HOME ARTICLES CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. Are sediul în Fuzhou, China.

 7. GREENCO EBUY CO., LTD.

  China

  Compania GREENCO EBUY CO., LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. Are sediul în Hangzhou, China.

 8. DALIAN LITAINER METAL PRODUCTS CO.,LTD

  China

  Compania DALIAN LITAINER METAL PRODUCTS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. Are sediul în Dalian, China.

 9. PROTECT GRP

  Regatul Unit

  Compania PROTECT GRP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. Are sediul în Llanelli, Regatul Unit.

 10. AOMERIC INTERNATIONAL CO.,LTD.

  China

  Compania AOMERIC INTERNATIONAL CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Storage containers, și garden accessories. Are sediul în NINGBO, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit