• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • placi si ambalaje din pluta

Rezultate pentru

Placi si ambalaje din pluta - Import export

 1. SYFAR SRL - LAVORAZIONE SUGHERO

  Italia

  Verified by europages badge

  Syfar is a raw cork production company that has expanded into a modern business activity in the natural and organic product picking and processing sector. Now It has also added the production of panels, granules and semi-finished items for the bio-building sector to its traditional cork collecting activity. A cutting edge processing plant has been built both for cork processing as well as to protect the environment.

 2. PANELESTUDIO BIOCONSTRUCCIÓN DINSATEC

  Spania

  Compania PANELESTUDIO BIOCONSTRUCCIÓN DINSATEC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat covers, roofing materials, wood roofs for sports facilities, și wood roof building. Are sediul în Ponferrada, Spania.

 3. KORKEN SCHIESSER GES.M.B.H.

  Austria

  Compania KORKEN SCHIESSER GES.M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. Are sediul în Wien, Austria.

 4. PANELES DECORATIVOS DECOMUR

  Spania

  Compania PANELES DECORATIVOS DECOMUR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorative panels, interior decorative panels, exterior decorative panels, și wood panels. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. CORKSRIBAS - Indústria Granuladora de Cortiça, S.A.

  Portugalia

  Compania CORKSRIBAS - Indústria Granuladora de Cortiça, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si ambalaje din pluta, cork, cork coverings, Placi si ambalaje din pluta, și cork articles for the home. Are sediul în Sao Paio De Oleiros, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JATIPRODUCTS

  Germania

  Compania JATIPRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Finisari, Restaurari si renovari de imobile, Zugraveli - antreprenori, Fundatii, Finisari, Restaurari si renovari de imobile, și Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Hallenberg, Germania.

 2. ULRICH VOM SCHLOSS

  Germania

  Compania ULRICH VOM SCHLOSS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Birouri echipate si fabrici - servicii, Control de calitate si certificare, Birouri de studii industriale, Finisari, Birouri echipate si fabrici - servicii, Control de calitate si certificare, și Birouri de studii industriale. Are sediul în Kremmen, Germania.

 3. MOLINAS KORK GMBH

  Germania

  Compania MOLINAS KORK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Parchet, Pluta - articole, Placi si ambalaje din pluta, Lemn taiat si tratat, Parchet, Pluta - articole, și Placi si ambalaje din pluta. Are sediul în Biebelnheim, Germania.

 4. NATISO

  Spania

  Compania NATISO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cork panels. Are sediul în Paterna, Spania.

 5. NATURO KORK AG

  Elvetia

  Compania NATURO KORK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale stratificate din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Pluta bruta, Parchet, Placi si ambalaje din pluta, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Pluta bruta, Parchet, și Placi si ambalaje din pluta. Are sediul în Sursee, Elvetia.

 1. BAUBIOLOGIE BURKHARDT

  Germania

  Compania BAUBIOLOGIE BURKHARDT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Aparate si instrumente stiintifice, Birouri echipate si fabrici - servicii, Control de calitate si certificare, Finisari, Aparate si instrumente stiintifice, Birouri echipate si fabrici - servicii, și Control de calitate si certificare. Are sediul în Wendeburg, Germania.

 2. DR. LORENZ-INSTITUT FÜR INNENRAUMDIAGNOSTIK

  Germania

  Compania DR. LORENZ-INSTITUT FÜR INNENRAUMDIAGNOSTIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Supraveghere strategica, stiintifica si tehnica, Birouri echipate si fabrici - servicii, Birouri de studii industriale, Software de gestiune pentru firme, Supraveghere strategica, stiintifica si tehnica, Birouri echipate si fabrici - servicii, și Birouri de studii industriale. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 1. AKURY GMBH

  Germania

  Compania AKURY GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Aparate si instrumente stiintifice, Radare si radionavigatie, Birouri echipate si fabrici - servicii, Finisari, Aparate si instrumente stiintifice, Radare si radionavigatie, și Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Langen, Germania.

 2. AZG LEUZINGER JOLANDA

  Elvetia

  Compania AZG LEUZINGER JOLANDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si ambalaje din pluta, Chirurgie - instrumente, Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale, Camere de dispositive de cuplare de incarcare, Placi si ambalaje din pluta, Chirurgie - instrumente, Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale, și Camere de dispositive de cuplare de incarcare. Are sediul în Jona, Elvetia.

 3. PUURKURK

  Olanda

  Compania PUURKURK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cork floors, cork panels, și cork processing. Are sediul în Eersel, Olanda.

 4. SACHVERSTÄNDIGENBÜRO RICHARDSON

  Germania

  Compania SACHVERSTÄNDIGENBÜRO RICHARDSON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birouri echipate si fabrici - servicii, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Agentii imobiliare - comert si industrie, Birouri de studii industriale, Birouri echipate si fabrici - servicii, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Agentii imobiliare - comert si industrie, și Birouri de studii industriale. Are sediul în Witten, Germania.

 5. SACHVERSTÄNDIGENBÜRO REINKE REINKE

  Germania

  Compania SACHVERSTÄNDIGENBÜRO REINKE REINKE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Finisari, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, Birouri echipate si fabrici - servicii, Fundatii, Finisari, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, și Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Malsch, Germania.

 6. BAUBIOLOGE IBN UND SACHVERSTÄNDIGER RALF HOLTRUP

  Germania

  Compania BAUBIOLOGE IBN UND SACHVERSTÄNDIGER RALF HOLTRUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Birouri echipate si fabrici - servicii, Control de calitate si certificare, Birouri de studii industriale, Finisari, Birouri echipate si fabrici - servicii, Control de calitate si certificare, și Birouri de studii industriale. Are sediul în Sassenberg, Germania.

 7. UMWELTINSTITUT HANSPETER KOBBE

  Germania

  Compania UMWELTINSTITUT HANSPETER KOBBE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tuburi si tevi din cauciuc si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Plastic - pentru acoperit si plastifiere, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Placi si ambalaje din pluta, Plastic - ambalaje, Plastic - pentru acoperit si plastifiere, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și Placi si ambalaje din pluta. Are sediul în Celle, Germania.

 8. SACHVERSTÄNDIGENBÜRO FÜR BAUBIOLOGIE NILS HEIDELBERG & RENé WERNER GBR

  Germania

  Compania SACHVERSTÄNDIGENBÜRO FÜR BAUBIOLOGIE NILS HEIDELBERG & RENé WERNER GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Birouri echipate si fabrici - servicii, Control de calitate si certificare, Birouri de studii industriale, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Birouri echipate si fabrici - servicii, Control de calitate si certificare, și Birouri de studii industriale. Are sediul în Bardowick, Germania.

 1. L.I.S. SRL

  Italia

  Compania L.I.S. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulating panels, biobuilding, și mould-inhibitor solution. Are sediul în Buggiano, Italia.

 2. YILDIZ GROUP

  Turcia

  Compania YILDIZ GROUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buying and selling, wood, mdf wood, și plywood. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ELEKTROSMOG RADIÄSTHESIE UND GEOBIOLOGIE SCHWEIZ

  Elvetia

  Compania ELEKTROSMOG RADIÄSTHESIE UND GEOBIOLOGIE SCHWEIZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere de dispositive de cuplare de incarcare, Control de calitate si certificare, Inginerie - asamblori industriali, Camere de dispositive de cuplare de incarcare, Control de calitate si certificare, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Müswangen, Elvetia.

 4. BAU- UND UMWELTCHEMIE BERATUNGEN + MESSUNGEN AG

  Elvetia

  Compania BAU- UND UMWELTCHEMIE BERATUNGEN + MESSUNGEN AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radare si radionavigatie, Supraveghere strategica, stiintifica si tehnica, Birouri echipate si fabrici - servicii, Control de calitate si certificare, Radare si radionavigatie, Supraveghere strategica, stiintifica si tehnica, Birouri echipate si fabrici - servicii, și Control de calitate si certificare. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 5. LIEGES HPK

  Franta

  Compania LIEGES HPK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Placi si ambalaje din pluta, Pluta bruta, și Placi si ambalaje din pluta. Are sediul în Lavardac, Franta.

 6. TAIZHOU HUANGYAN HEXING PLASTIC MOULD CO.,LTD

  Armenia

  Compania TAIZHOU HUANGYAN HEXING PLASTIC MOULD CO.,LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. Are sediul în 10041, Armenia.

 7. WBS BUSINESS SERVICE E.K.

  Germania

  Compania WBS BUSINESS SERVICE E.K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Finisari, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, Birouri echipate si fabrici - servicii, Fundatii, Finisari, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, și Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Plauen, Germania.

 8. COLOMBIN DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania COLOMBIN DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Parchet, Pluta - articole, Placi si ambalaje din pluta, Lemn taiat si tratat, Parchet, Pluta - articole, și Placi si ambalaje din pluta. Are sediul în Worms, Germania.

 9. JANS GULVAFSLIBNING

  Danemarca

  Compania JANS GULVAFSLIBNING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. Are sediul în Guldborg, Danemarca.

 10. ISOPAN IBERICA S.L.

  Spania

  Compania ISOPAN IBERICA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse intermediare, Semnalizare - panouri si pancarde, Izolatie fonica - materiale, Materiale plastice - produse intermediare, Semnalizare - panouri si pancarde, și Izolatie fonica - materiale. Are sediul în Constanti, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit