• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare

Rezultate pentru

Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare - Import export

 1. OFFICINE SMAC SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Officine Smac produces enamelling, ceramic and tile decorating lines and machinery, silkscreen printing machinery for decorations and enamelling and roof tile and brick engobing, crushing machinery and plants and selection of ceramics, sintered glazes, glass, crystal, granules and enamels, roller printing machinery. Since 1969, Officine Smac S.p.A. has specialized in the construction of automatic controls, systems and equipment for the ceramics and brick industry.

 2. SC PRINCIAL SRL

  Romania

 3. SARL PREDEL

  Franta

  Compania SARL PREDEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hand tools, non-power - do-it-yourself, și equipment tools. Are sediul în MAULEVRIER ST GERTRUDE, Franta.

 4. CERAGNI

  Portugalia

  Compania CERAGNI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tile, și wall coverings. Are sediul în Pampilhosa Do Botão, Portugalia.

 5. APPRO-TECHNO

  Belgia

  Compania APPRO-TECHNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de caramida - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare, Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare, și Brickyard builder. Are sediul în Cul-des-sarts, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania VIBRATIONSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte cu partea activa din diamant, Utilaje pentru constructii, Unelte cu partea activa din diamant, și Utilaje pentru constructii. Are sediul în Gernlinden-Maisach, Germania.

 2. GLOBMAC GLOBAL BLOCK MACHINES

  Turcia

  Compania GLOBMAC GLOBAL BLOCK MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile block-making machines for concrete and reinforced cement structural elements. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. VIBROPRESS

  Ucraina

  Compania VIBROPRESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. Are sediul în Nikolaev, Ucraina.

 4. BOTOU XIANFA ROLL FORMING MACHINE

  China

  Compania BOTOU XIANFA ROLL FORMING MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. Are sediul în Botou, China.

 5. TARABAY GENERAL TRADING LLC

  Emiratele Arabe Unite

  Compania TARABAY GENERAL TRADING LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile masonry service, air conditioning, aeration, ventilation, diesel generators, și Military supplies and accessories. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 1. GLOBMAC

  Turcia

  Compania GLOBMAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile block-making machines for concrete and reinforced cement structural elements. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. MARFIN S.R.L.

  Italia

  Compania MARFIN S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare si protectie - utilaje si materiale, automatic strapping machines, heat-shrink oven, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, și heat-shrinking caps for packing. Are sediul în Maranello, Italia.

 1. RG TEGEL

  Belgia

  Compania RG TEGEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paving tiles, bathroom tiles, și outdoor tiles. Are sediul în Zandhoven, Belgia.

 2. HELDER FERNANDES UNIP.LDA

  Portugalia

  Compania HELDER FERNANDES UNIP.LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wall-covering tile, și ceramics for bathrooms. Are sediul în Santiago Do Cacém, Portugalia.

 3. WEIGMA

  Andorra

  Compania WEIGMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. Are sediul în Escaldes Engordany, Andorra.

 4. FABRICA DO AZULEJO

  Portugalia

  Compania FABRICA DO AZULEJO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tile, artistic ceramic furnishings, și ceramic. Are sediul în Estoril, Portugalia.

 5. PAUL DE PRETER

  Belgia

  Compania PAUL DE PRETER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile majolica coverings, bathroom tiles, tiles coverings, și carpet. Are sediul în Booischot, Belgia.

 6. BESS MACHINE AND MOULDING INDUSTRY L.T.D. Ş.T.I.

  Turcia

  Compania BESS MACHINE AND MOULDING INDUSTRY L.T.D. Ş.T.I., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. Are sediul în Trabzon, Turcia.

 7. AIRLESS ITALIA

  Italia

  Compania AIRLESS ITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automatizari - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare, Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare, enamelling machinery, machines and equipment for the ceramics industry, și advice for the ceramic industry. Are sediul în Modena, Italia.

 8. M.B INTERNATIONAL

  Sierra Leone

  Compania M.B INTERNATIONAL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 1-hour developing and printing. Are sediul în Freetown, Sierra Leone.

 1. RYAN INDUSTRIES CO.,LTD.

  China

  Compania RYAN INDUSTRIES CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. Are sediul în Hangzhou, China.

 2. OBIDO TRAVEL & ESTATE

  Turcia

  Compania OBIDO TRAVEL & ESTATE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. EMME ENNE DI NENZI PATRIZIA

  Italia

  Compania EMME ENNE DI NENZI PATRIZIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare, Materiale si produse refractare, și Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. Are sediul în Quinto Di Treviso, Italia.

 4. HYDRODESIGN S.R.L.

  Italia

  Compania HYDRODESIGN S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare, Materiale si produse refractare, și Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. Are sediul în Castellarano, Italia.

 5. ADARI IMPORTER PŁYTEK

  Polonia

  Compania ADARI IMPORTER PŁYTEK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plates, și indoor and outdoor single fired tiles. Are sediul în Katowice, Polonia.

 6. YINGKOU BOHAI MACHINERY EQUIPMENT MANUFACTURE COMPANY

  China

  Compania YINGKOU BOHAI MACHINERY EQUIPMENT MANUFACTURE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roll-forming machines. Are sediul în Yingkou, China.

 7. RONDANINI ADRIANO

  Italia

  Compania RONDANINI ADRIANO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare, Materiale si produse refractare, și Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. Are sediul în Scandiano, Italia.

 8. CERAMIC INSTRUMENTS S.R.L.

  Italia

  Compania CERAMIC INSTRUMENTS S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare, Materiale si produse refractare, și Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. Are sediul în Sassuolo, Italia.

 9. XIANGTAN WEIDA ELECTRICAL AND MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD

  China

  Compania XIANGTAN WEIDA ELECTRICAL AND MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile extruders. Are sediul în Xiangtan, China.

 10. WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V.

  Olanda

  Compania WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de caramida - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Beton - masini si instalatii pentru preparare, Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare, Beton - masini si instalatii pentru preparare, și Dale si pavaje cu dale - masini si materiale pentru fabricare. Are sediul în Maasbracht, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit