• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pietre de moara

Rezultate pentru

Pietre de moara - Import export

 1. SHARPENING STONES INDUSTRY

  Grecia

  Verified by europages badge

  The Official Name Of The Product Is Sharpening Stone but it is also known as water stone or a whetstone. It is a natural , non metallic mineral constituted of 96-99% Silicon Dioxide that it is found in micro-crystal form in the Mountains Of Elouda. It is only found there under layers of sediment material made from the ancient remains of marine life. Under parallel layers of the water stone that is usually completely white or light grey in colour, we excavate and then treat the known abrasive material, the whetstone. 100%NATURAL PRODUCT Non metallic mineral constituted of 96-99% Silicon Dioxide (SiO2). Layers range in thickness from 2 to 15 centimeters. Sharpening Stones Industry is a small family enterprise that began activity in Heraklion, Crete in 1898. The Founder Evangelos George Perakis had been born in the region where the stone is excavated (Elounta in Lasithi) that today constitutes part of the Municipality of Saint Nikolaos. He studied commerce in Constantinople and, having learned several foreign languages, he decided to open his first business in Heraklion.

 2. FRIEDRICH ELECTRONIC GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FRIEDRICH ELECTRONIC GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Lollar, Germania.

 3. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra si minereuri, Pietre de moara, Granit, marketing of granite, Granite sales, Granite Guides, provision of labor, subcontracting staff management, și Granite cubes. Are sediul în Penafiel, Portugalia.

 4. R Ü C K E R T MÜHLEN- U. ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania R Ü C K E R T MÜHLEN- U. ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Altdorf, Germania.

 5. ERNST PRACHER GMBH

  Germania

  Compania ERNST PRACHER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Moosburg An Der Isar, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. A PEDRA DAS MEIGAS

  Spania

  Compania A PEDRA DAS MEIGAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knife sharpening, și Sharpening. Are sediul în Petrer-Alicante, Spania.

 2. ITALMEK S.R.L.

  Italia

  Compania ITALMEK S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Concasoare si corpuri de macinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre de moara, Concasoare si melanjoare pentru vopsea, Pietre de moara, și Concasoare si melanjoare pentru vopsea. Are sediul în Nuvolento, Italia.

 3. GIORGIO NOVARA S.R.L.

  Italia

  Compania GIORGIO NOVARA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Concasoare si corpuri de macinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bene basculante, Pietre de moara, Bene basculante, și Pietre de moara. Are sediul în Rivoli, Italia.

 4. OFFICINA MECCANICA DI CAMILLETTI STEFANO

  Italia

  Compania OFFICINA MECCANICA DI CAMILLETTI STEFANO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Concasoare si corpuri de macinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre de moara, Concasoare si melanjoare pentru vopsea, Pietre de moara, și Concasoare si melanjoare pentru vopsea. Are sediul în Roma, Italia.

 5. I.C.M. S.R.L.

  Italia

  Compania I.C.M. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Concasoare si corpuri de macinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre de moara, Concasoare si melanjoare pentru vopsea, Pietre de moara, și Concasoare si melanjoare pentru vopsea. Are sediul în Albaredo D'adige, Italia.

 1. COMAC S.R.L.

  Italia

  Compania COMAC S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Concasoare si corpuri de macinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bene basculante, Pietre de moara, Bene basculante, și Pietre de moara. Are sediul în Egna, Italia.

 2. PENNATI COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L.

  Italia

  Compania PENNATI COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Concasoare si corpuri de macinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre de moara, Uscatoare industriale, Pietre de moara, și Uscatoare industriale. Are sediul în Cologno Monzese, Italia.

 1. HECKMANN GMBH

  Germania

  Compania HECKMANN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre de moara, și Pietre de moara. Are sediul în Bad Friedrichshall, Germania.

 2. P HOULDEY

  Regatul Unit

  Compania P HOULDEY, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 3. S P MEMORIALS

  Regatul Unit

  Compania S P MEMORIALS, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Hull, Regatul Unit.

 4. M S BAILEY

  Regatul Unit

  Compania M S BAILEY, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Ilkeston, Regatul Unit.

 5. INTERMARMOR, S.L.

  Spania

  Compania INTERMARMOR, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre de moara, și Pietre de moara. Are sediul în Novelda, Spania.

 6. UNIVERSAL STONE LTD

  Regatul Unit

  Compania UNIVERSAL STONE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Dunmow, Regatul Unit.

 7. S A LOCKETT & SON LTD

  Regatul Unit

  Compania S A LOCKETT & SON LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Wolverhampton, Regatul Unit.

 8. A WADE

  Regatul Unit

  Compania A WADE, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Houghton Le Spring, Regatul Unit.

 1. CLEVELAND MONUMENTAL CO

  Regatul Unit

  Compania CLEVELAND MONUMENTAL CO, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Ferryhill, Regatul Unit.

 2. W M ALLISON & SONS LTD

  Regatul Unit

  Compania W M ALLISON & SONS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Bishop Auckland, Regatul Unit.

 3. G STONE LTD

  Regatul Unit

  Compania G STONE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Wickford, Regatul Unit.

 4. SHERRIFF STONEMASONS

  Regatul Unit

  Compania SHERRIFF STONEMASONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. JOSEPH RICHMOND & SON

  Regatul Unit

  Compania JOSEPH RICHMOND & SON, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în North Shields, Regatul Unit.

 6. SAM CRYER LTD

  Regatul Unit

  Compania SAM CRYER LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Harrogate, Regatul Unit.

 7. BULLEN CONSERVATION LTD

  Regatul Unit

  Compania BULLEN CONSERVATION LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Oldham, Regatul Unit.

 8. F MASTERS LTD

  Regatul Unit

  Compania F MASTERS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Woodbridge, Regatul Unit.

 9. DECLAIRE

  Regatul Unit

  Compania DECLAIRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Barry, Regatul Unit.

 10. CHERISHED MEMORIALS

  Regatul Unit

  Compania CHERISHED MEMORIALS, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre de moara. Are sediul în Skegness, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit