• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pietre geme

Rezultate pentru

Pietre geme - Import export

 1. PHOENIX IMPORT

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania PHOENIX IMPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lumanari, Podoabe, incense burners, bracelets, semi-precious stones, essential oils, incense, Body care - products, și Lumanari. Are sediul în Dalfsen, Olanda.

 2. ZENVOL

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania ZENVOL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Podoabe, Pietre geme, Lumanari, Esente si arome nealimentare, crystals for jewellery, Podoabe, wellness products, Pietre geme, și Lumanari. Are sediul în Groningen, Olanda.

 3. AWGIFTS EUROPE

  Slovacia

  Verified by europages badge

  Compania AWGIFTS EUROPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lumanari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, wholesale gift items, Aromatherapy Supplier, Bio Essential Oil Wholesale, soaps, Wholesale Jute and Cotton Bags, Himalayan Salt Supplier, Wholesale Nag Champa, și massage candles. Are sediul în Zavar, Slovacia.

 4. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Franta

  Compania FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre geme si minerale, Pietre pretioase, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Pietre geme si minerale. Are sediul în Nice, Franta.

 5. ROCK STAR CRYSTALS

  Statele Unite ale Americii

  Compania ROCK STAR CRYSTALS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, și Pietre geme. Are sediul în New York, Statele Unite ale Americii.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD.

  China

  Compania MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. Are sediul în Guangzhou, China.

 2. GOPIKA EXPORTS

  India

  Compania GOPIKA EXPORTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, Pietre geme, Tourmaline, și Emeralds. Are sediul în Jaipur, India.

 3. JASMINE EXPORTS

  India

  Compania JASMINE EXPORTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme si minerale, gemstones for jewellery, semi-precious stone, și Pietre geme si minerale. Are sediul în Jaipur, India.

 4. LA VIA DELL'AMBRA DI RAMUNE KUPSYTE

  Italia

  Compania LA VIA DELL'AMBRA DI RAMUNE KUPSYTE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jewellery with amber. Are sediul în Cavaso Del Tomba, Italia.

 5. KÄMMERLING VIKTOR

  Germania

  Compania KÄMMERLING VIKTOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, diamonds cut, Pietre geme, jewellery with emeralds, și Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Idar-Oberstein, Germania.

 1. EMIGON GEMS AND LAPIDARY

  Nigeria

  Compania EMIGON GEMS AND LAPIDARY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, gemstones for jewellery, working of precious gems, și Pietre geme. Are sediul în Akure, Nigeria.

 2. STEIN-INSEL

  Germania

  Compania STEIN-INSEL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, healing amulets, minerals, gems, și Pietre geme. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. KK S.R.L.

  Italia

  Compania KK S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, articles in coral, jewellery with semi-precious stones, Cultured pearls, și Pietre pretioase. Are sediul în Torre Del Greco, Italia.

 2. OTANTIK TAŞ

  Turcia

  Compania OTANTIK TAŞ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile precious stones, silver jewellery sets, și natural stone. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. FOREVER ONE

  Turcia

  Compania FOREVER ONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diamond chokers, advice on buying-selling precious stones, și collectors' gems. Are sediul în Antalya, Turcia.

 4. BUYGEMS NATURAL GEMSTONE

  Statele Unite ale Americii

  Compania BUYGEMS NATURAL GEMSTONE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, și Pietre geme. Are sediul în Atlanta, Statele Unite ale Americii.

 5. MUSA ALTINKAYA

  Turcia

  Compania MUSA ALTINKAYA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. Are sediul în Artvin, Turcia.

 6. NITYA.INC

  India

  Compania NITYA.INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. Are sediul în Jaipur, India.

 7. LAURETUM PREZIOSI

  Italia

  Compania LAURETUM PREZIOSI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diamonds, și gemmology laboratories. Are sediul în Pescara, Italia.

 8. CHINA YIN XIN GEMS CO. LTD

  China

  Compania CHINA YIN XIN GEMS CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. Are sediul în Changsha, China.

 1. KRASOTI.BG

  Bulgaria

  Compania KRASOTI.BG, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 2. ARDOISIERES D'HERBEUMONT

  Belgia

  Compania ARDOISIERES D'HERBEUMONT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari din piatra. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, Placi si dale, Pietre geme, și Placi si dale. Are sediul în Bertrix, Belgia.

 3. KOMAL GEMS

  Belgia

  Compania KOMAL GEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, Diamante, jewellery, Pietre geme, Diamante, și working of precious gems. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. TRANQUILLITÉ D'ESPRIT ET BIEN ÊTRE

  Belgia

  Compania TRANQUILLITÉ D'ESPRIT ET BIEN ÊTRE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lithotherapy treatment using stones. Are sediul în Morlanwez, Belgia.

 5. SDRUZENÍ MINERAL METAL RNDR. JAROSLAV KUBÍK

  Republica Ceha

  Compania SDRUZENÍ MINERAL METAL RNDR. JAROSLAV KUBÍK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre geme, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Pietre geme. Are sediul în Praha 9 , Republica Ceha.

 6. JET INTERNATIONAL

  India

  Compania JET INTERNATIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. Are sediul în Vadodara, India.

 7. INBAR, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania INBAR, S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre geme, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Pietre geme. Are sediul în Praha 1 , Republica Ceha.

 8. SPIRITO GEMS

  Israel

  Compania SPIRITO GEMS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. Are sediul în Netanya, Israel.

 9. MAYRAIN CRAFT & GIFT CO., LTD

  China

  Compania MAYRAIN CRAFT & GIFT CO., LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterii fantezie, Bijuterii si podoabe, Bijuterii fantezie, și Bijuterii si podoabe. Are sediul în Xinan, China.

 10. GEMS EXPORT CENTRE

  India

  Compania GEMS EXPORT CENTRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile precious and semi precious stones. Are sediul în JAIPUR, Rajasthan, India.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit