• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pietre pretioase

Rezultate pentru

Pietre pretioase - Import export

 1. ESSEPI DI MARCATO LEOPOLDO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ESSEPI DI MARCATO LEOPOLDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii si podoabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterii fantezie, Ceasornicarie, Pietre pretioase, Bijuterii fantezie, Ceasornicarie, și Pietre pretioase. Are sediul în Montegalda, Italia.

 2. ZENVOL

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania ZENVOL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Podoabe, Pietre geme, Lumanari, Esente si arome nealimentare, crystals for jewellery, Podoabe, wellness products, Pietre geme, și Lumanari. Are sediul în Groningen, Olanda.

 3. SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL

  Franta

  Compania SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jewellery with precious stones, custom jewellery articles, silver pendants, și minerals. Are sediul în Paris, Île-De-France, Franta.

 4. LUXURY ELEGANCE

  Franta

  Compania LUXURY ELEGANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, Podoabe, Haine de gata, advice on buying-selling precious stones, Pietre pretioase, Podoabe, și Haine de gata. Are sediul în Paris, Franta.

 5. LEFFIY JEWELRY CO.LTD

  China

  Compania LEFFIY JEWELRY CO.LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jewellery with jade, crystal, gemstones for jewellery, și Healthful Bracelets. Are sediul în Lianyungang City, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Franta

  Compania FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre geme si minerale, Pietre pretioase, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Pietre geme si minerale. Are sediul în Nice, Franta.

 2. HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO

  Polonia

  Compania HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural stone, ornamental stones and rocks, Ornamental stones, și Decorative stones. Are sediul în Nowa Chełmża, Polonia.

 3. ORO PINK

  Italia

  Compania ORO PINK, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Podoabe, gold jewellery, appraising precious stones, Podoabe, și jewellery with precious stones. Are sediul în Napoli, Italia.

 4. INNOVA MADENCILIK

  Turcia

  Compania INNOVA MADENCILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 5. COIBA TRADE INTERNACIONAL IMPORTAÇAO EXPORTAÇÃO

  Portugalia

  Compania COIBA TRADE INTERNACIONAL IMPORTAÇAO EXPORTAÇÃO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile certification of gems. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 1. A BIJOUX

  Franta

  Compania A BIJOUX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme si minerale, gems, jewellery, Pietre geme si minerale, și Costume jewellery. Are sediul în Paris, Franta.

 2. JOAILLERIE LEYSEN FRERES

  Belgia

  Compania JOAILLERIE LEYSEN FRERES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii si podoabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, Podoabe, custom-made costume jewellery, Pietre pretioase, Podoabe, și jewellers design. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. GEMHYPE.COM GMBH

  Germania

  Compania GEMHYPE.COM GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile working of precious gems, precious and semi precious stones, și precious stones for goldsmiths and jewellers. Are sediul în Kirschweiler, Germania.

 2. SHARANA

  Olanda

  Compania SHARANA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. Are sediul în Voerendaal, Olanda.

 3. VASCAVI GMBH

  Germania

  Compania VASCAVI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. Are sediul în Köln, Germania.

 4. MINERALIENGROSSHANDEL HAUSEN GMBH

  Austria

  Compania MINERALIENGROSSHANDEL HAUSEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. Are sediul în Telfs, Austria.

 5. NATURALWELLNESS S.R.L.

  Italia

  Compania NATURALWELLNESS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, bracelets, și Pietre pretioase. Are sediul în Cesena, Italia.

 6. EPHOR DISTRIBUTION SÀRL

  Elvetia

  Compania EPHOR DISTRIBUTION SÀRL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamant industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, și Pietre pretioase. Are sediul în Mörigen, Elvetia.

 7. CRISTALCELESETE

  Belgia

  Compania CRISTALCELESETE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, shipping throughout europe, retail sale, Pietre pretioase, și on-line boutique. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 8. KK S.R.L.

  Italia

  Compania KK S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, articles in coral, jewellery with semi-precious stones, Cultured pearls, și Pietre pretioase. Are sediul în Torre Del Greco, Italia.

 1. KARL OTTO CRUMMENAUER

  Germania

  Compania KARL OTTO CRUMMENAUER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre pretioase, Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Pietre pretioase. Are sediul în Idar-Oberstein, Germania.

 2. ROLF GOERLITZ

  Germania

  Compania ROLF GOERLITZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre pretioase, Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Pietre pretioase. Are sediul în Idar-Oberstein, Germania.

 3. LMS GEMS (PVT) LTD

  Sri Lanka

  Compania LMS GEMS (PVT) LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sapphires, și certification of gems. Are sediul în Piliyandala, Sri Lanka.

 4. MINERALIUM.DE

  Germania

  Compania MINERALIUM.DE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cosmetice, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre pretioase, Cosmetice, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Pietre pretioase. Are sediul în Halver, Germania.

 5. HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO

  Polonia

  Compania HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. Are sediul în Lubicz, Polonia.

 6. RUDOLF FIEGLMÜLLER

  Austria

  Compania RUDOLF FIEGLMÜLLER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre pretioase, Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Pietre pretioase. Are sediul în Groß-Enzersdorf, Austria.

 7. ERWIN TSCHOCHNER E.K.

  Germania

  Compania ERWIN TSCHOCHNER E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre pretioase, Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Pietre pretioase. Are sediul în Pforzheim, Germania.

 8. LA PORTE DES SECRETS

  Franta

  Compania LA PORTE DES SECRETS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. Are sediul în Aire Sur L'adour, Franta.

 9. MINERALESARCANGELS

  Spania

  Compania MINERALESARCANGELS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. Are sediul în Arenys De Mar, Spania.

 10. GEMFRANCE

  Franta

  Compania GEMFRANCE, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, Podoabe, Pietre pretioase, și Podoabe. Are sediul în Saint Ismier, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit