• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pietre abrazive

Rezultate pentru

Pietre abrazive - Import export

 1. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Public Join Stock Company "Zaporizhzhia Abrasive Plant" is the only manufacturer of grinding materials in Ukraine for more than 80 years and one of the largest manufacturers of abrasives in Eastern Europe. PJSC "Zaporizhzhia Abrasive Plant" has a strong production capacity and manufactures products based on advanced technologies. The high-quality products are manufactured in the plant's production facilities: - grinding materials made from Brown Fused Aluminium Oxide; - grinding materials and special refractory fraction of Black Silicon Carbide; - metallurgical grade Silicon Carbide in the form of fractions; - higher-melting-point materials: Boron Carbide, Boron Nitride; - abrasive tools on ceramic and bakelite bond, including: - special wheels for ball-bearing balls grinding; - special wheels on the bakelite bond for face grinding 36 (PN) 40(PNR) types; - the ceramic bonds for the abrasive tools; -cutting-off and grinding reinforced wheels on the bakelite bond; -coated abrasives and products thereof, including: -flap radial grinding wheels of the KShL type; -flap face grinding wheels of the KLT type. The plant is constantly expanding the output of product proposals. The quality of plant products is guaranteed by the quality management system, certified according to ISO 9001.

 2. ADI S.R.L

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ADI S.R.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre abrazive, Discuri abrazive, abrasives for marble, abrasives, INTERNATIONAL CHIPS, abrasives for metal, Pietre abrazive, Sander e Freecut pins, și abrasives for granite. Are sediul în Domodossola, Italia.

 3. FAMPI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FAMPI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Discuri abrazive, și Discuri abrazive. Are sediul în Sesto San Giovanni, Italia.

 4. RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Wiener Neudorf, Austria.

 5. CIBO

  Belgia

  Compania CIBO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, Pietre abrazive, Masini-unelte de taiat, Polizare - masini-unelte, Masini de slefuit pentru lemn, Pietre abrazive, Masini-unelte de taiat, și Polizare - masini-unelte. Are sediul în Tildonk, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DIPROTEX

  Franta

  Compania DIPROTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamant industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre abrazive, Diamond powder, Diamond working - machinery and equipment, diamond-tipped grinding wheels, și Pietre abrazive. Are sediul în Saint Egreve, Franta.

 2. BOVONE DIAMOND TOOLS S.R.L.

  Italia

  Compania BOVONE DIAMOND TOOLS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Ovada, Italia.

 3. MAFRA MAILE + HASS GMBH

  Germania

  Compania MAFRA MAILE + HASS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Schutterwald, Germania.

 4. SARFI GEZA EV. - CLARFLEX

  Ungaria

  Compania SARFI GEZA EV. - CLARFLEX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Discuri abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rectificare - masini-unelte, Pietre abrazive, Abrazive naturale, Lame si cutite industriale, Rectificare - masini-unelte, Pietre abrazive, Abrazive naturale, și Lame si cutite industriale. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 5. GOEK LTD.

  Germania

  Compania GOEK LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Wörth-Maximiliansau, Germania.

 1. ABRAMAT LLC

  Ucraina

  Compania ABRAMAT LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polishing soaps, abrasive and polishing products, și flexible abrasives. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 2. REMOS PROFESSIONAL BODY CARE

  Austria

  Compania REMOS PROFESSIONAL BODY CARE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Feldkirch, Austria.

 1. HEBEI MUYUAN PUMP INDUSTRY CO., LTD

  China

  Compania HEBEI MUYUAN PUMP INDUSTRY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în 31186131743, China.

 2. DIAMATEC

  Franta

  Compania DIAMATEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diamond-tipped grinding wheels. Are sediul în Oiselay, Franta.

 3. ABRASIVOS MANHATTAN, S.A.

  Spania

  Compania ABRASIVOS MANHATTAN, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Vitoria-Gasteiz, Spania.

 4. KALWERK TOOLS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KALWERK TOOLS SP. Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papusi mobile, Sudarea electrica - aparate si materiale, targets, cutters, Papusi mobile, și Sudarea electrica - aparate si materiale. Are sediul în Kalisz, Polonia.

 5. FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN

  Franta

  Compania FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sinterizarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brazarea otelurilor si a metalelor, Pietre abrazive, Brazarea otelurilor si a metalelor, grinding, Pietre abrazive, și tungsten. Are sediul în Chassieu, Franta.

 6. ABRASIVES STONE SLU

  Spania

  Compania ABRASIVES STONE SLU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bright polishing, abrasives, abrasive grindstones for marble, și abrasive grindstones for granite. Are sediul în Granada, Spania.

 7. ABRESSA - ABRASIVOS DE PORTUGAL, LDA.

  Portugalia

  Compania ABRESSA - ABRASIVOS DE PORTUGAL, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diamond wire for marble working. Are sediul în Vila Nova De Cerveira, Portugalia.

 8. MST SCHLEIFTECHNIK E.K. INH. FRITZ MÜLLER

  Germania

  Compania MST SCHLEIFTECHNIK E.K. INH. FRITZ MÜLLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Abrazive naturale, grinding wheels, Abrazive naturale, și Polishing discs. Are sediul în Bad Kreuznach-Ebernburg, Germania.

 1. LUOYANG RUITU REFRACTORIES AND ABRASIVES CO., LTD.

  China

  Compania LUOYANG RUITU REFRACTORIES AND ABRASIVES CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Luoyang, China.

 2. VKR-ABRASIVE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania VKR-ABRASIVE S.R.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Discuri abrazive, Scule abrazive, Scule si feronerie, Discuri abrazive, Scule abrazive, și Scule si feronerie. Are sediul în Blansko, Republica Ceha.

 3. ATEN ABRASIVES

  Turcia

  Compania ATEN ABRASIVES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Discuri abrazive, abrasive flap wheels and grinding rollers, și Discuri abrazive. Are sediul în Esenyurt, Turcia.

 4. BRUSIVO SPOL. S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania BRUSIVO SPOL. S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre abrazive, Abrazivi chimici, abrasives, Pietre abrazive, și Abrazivi chimici. Are sediul în Rokycany, Republica Ceha.

 5. YICHUAN LONGQUAN TIANSEN ABRASIVES CO., LTD.

  China

  Compania YICHUAN LONGQUAN TIANSEN ABRASIVES CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Luoyang, China.

 6. JAIN PRECISION TOOLS

  India

  Compania JAIN PRECISION TOOLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile surface grinding. Are sediul în Maharashtra, India.

 7. DUMONT INSTRUMENTS

  Belgia

  Compania DUMONT INSTRUMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre abrazive, Discuri abrazive, Pietre abrazive, și Discuri abrazive. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 8. SITAB S.R.L.

  Italia

  Compania SITAB S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Discuri abrazive, pumps for abrasives, și Discuri abrazive. Are sediul în Santo Stefano Di Magra, Italia.

 9. ZHUZHOU HONGTONG TUNGSTEN CARBIDE CO LTD

  China

  Compania ZHUZHOU HONGTONG TUNGSTEN CARBIDE CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Ms Tina, China.

 10. MOLEMAB S.P.A.

  Italia

  Compania MOLEMAB S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Discuri abrazive, non-powered hand abrasive tools, și Discuri abrazive. Are sediul în Ome, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit