• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pietre abrazive

Rezultate pentru

Pietre abrazive - Import export

 1. ADI S.R.L

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ADI S.R.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre abrazive, Discuri abrazive, abrasives for marble, abrasives, INTERNATIONAL CHIPS, abrasives for metal, Pietre abrazive, Sander e Freecut pins, și abrasives for granite. Are sediul în Domodossola, Italia.

 2. RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Wiener Neudorf, Austria.

 3. FAMPI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FAMPI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Discuri abrazive, și Discuri abrazive. Are sediul în Sesto San Giovanni, Italia.

 4. DIPROTEX

  Franta

  Compania DIPROTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamant industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre abrazive, Diamond powder, Diamond working - machinery and equipment, diamond-tipped grinding wheels, și Pietre abrazive. Are sediul în Saint Egreve, Franta.

 5. CIBO

  Belgia

  Compania CIBO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, Pietre abrazive, Masini-unelte de taiat, Polizare - masini-unelte, Masini de slefuit pentru lemn, Pietre abrazive, Masini-unelte de taiat, și Polizare - masini-unelte. Are sediul în Tildonk, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BOVONE DIAMOND TOOLS S.R.L.

  Italia

  Compania BOVONE DIAMOND TOOLS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Ovada, Italia.

 2. SARFI GEZA EV. - CLARFLEX

  Ungaria

  Compania SARFI GEZA EV. - CLARFLEX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Discuri abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rectificare - masini-unelte, Pietre abrazive, Abrazive naturale, Lame si cutite industriale, Rectificare - masini-unelte, Pietre abrazive, Abrazive naturale, și Lame si cutite industriale. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 3. MAFRA MAILE + HASS GMBH

  Germania

  Compania MAFRA MAILE + HASS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Schutterwald, Germania.

 4. GOEK LTD.

  Germania

  Compania GOEK LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Wörth-Maximiliansau, Germania.

 5. REMOS PROFESSIONAL BODY CARE

  Austria

  Compania REMOS PROFESSIONAL BODY CARE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Feldkirch, Austria.

 1. ABRAMAT LLC

  Ucraina

  Compania ABRAMAT LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polishing soaps, abrasive and polishing products, și flexible abrasives. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 2. FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN

  Franta

  Compania FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sinterizarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brazarea otelurilor si a metalelor, Pietre abrazive, Brazarea otelurilor si a metalelor, grinding, Pietre abrazive, și tungsten. Are sediul în Chassieu, Franta.

 1. ABRASIVOS MANHATTAN, S.A.

  Spania

  Compania ABRASIVOS MANHATTAN, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Vitoria-Gasteiz, Spania.

 2. KALWERK TOOLS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KALWERK TOOLS SP. Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papusi mobile, Sudarea electrica - aparate si materiale, targets, cutters, Papusi mobile, și Sudarea electrica - aparate si materiale. Are sediul în Kalisz, Polonia.

 3. DIAMATEC

  Franta

  Compania DIAMATEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diamond-tipped grinding wheels. Are sediul în Oiselay, Franta.

 4. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Ucraina

  Compania PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abrazivi chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre abrazive, Abrazive naturale, Scule abrazive, Pietre abrazive, Abrazive naturale, Scule abrazive, și silicon carbide heating elements. Are sediul în Zaporizhzhia, Ucraina.

 5. ABRESSA - ABRASIVOS DE PORTUGAL, LDA.

  Portugalia

  Compania ABRESSA - ABRASIVOS DE PORTUGAL, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diamond wire for marble working. Are sediul în Vila Nova De Cerveira, Portugalia.

 6. MST SCHLEIFTECHNIK E.K. INH. FRITZ MÜLLER

  Germania

  Compania MST SCHLEIFTECHNIK E.K. INH. FRITZ MÜLLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Abrazive naturale, grinding wheels, Abrazive naturale, și Polishing discs. Are sediul în Bad Kreuznach-Ebernburg, Germania.

 7. ABRASIVES STONE SLU

  Spania

  Compania ABRASIVES STONE SLU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bright polishing, abrasives, abrasive grindstones for marble, și abrasive grindstones for granite. Are sediul în Granada, Spania.

 8. BRUSIVO SPOL. S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania BRUSIVO SPOL. S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre abrazive, Abrazivi chimici, abrasives, Pietre abrazive, și Abrazivi chimici. Are sediul în Rokycany, Republica Ceha.

 1. VKR-ABRASIVE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania VKR-ABRASIVE S.R.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Discuri abrazive, Scule abrazive, Scule si feronerie, Discuri abrazive, Scule abrazive, și Scule si feronerie. Are sediul în Blansko, Republica Ceha.

 2. ATEN ABRASIVES

  Turcia

  Compania ATEN ABRASIVES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Discuri abrazive, abrasive flap wheels and grinding rollers, și Discuri abrazive. Are sediul în Esenyurt, Turcia.

 3. MARMOTECH

  Italia

  Compania MARMOTECH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Discuri abrazive, pumps for abrasives, și Discuri abrazive. Are sediul în Cordenons, Italia.

 4. ITALDIAMANT S.P.A.

  Italia

  Compania ITALDIAMANT S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte cu partea activa din diamant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scule si feronerie, Pietre abrazive, Scule si feronerie, și Pietre abrazive. Are sediul în Malo, Italia.

 5. DUMONT INSTRUMENTS

  Belgia

  Compania DUMONT INSTRUMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre abrazive, Discuri abrazive, Pietre abrazive, și Discuri abrazive. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 6. KLINGSPOR

  Belgia

  Compania KLINGSPOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. Are sediul în Herent, Belgia.

 7. TECNO DISC

  Italia

  Compania TECNO DISC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Decapanti si abrazivi chimici, Pietre abrazive, Decapanti si abrazivi chimici, și Pietre abrazive. Are sediul în Canzano, Italia.

 8. MOLEMAB S.P.A.

  Italia

  Compania MOLEMAB S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Discuri abrazive, non-powered hand abrasive tools, și Discuri abrazive. Are sediul în Ome, Italia.

 9. SANDERSEN PRODOTTI PER RETTIFICA E LEVIGATURA

  Italia

  Compania SANDERSEN PRODOTTI PER RETTIFICA E LEVIGATURA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Discuri abrazive, și Discuri abrazive. Are sediul în Calcinate, Italia.

 10. SERMA S.R.L.

  Italia

  Compania SERMA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Discuri abrazive, și Discuri abrazive. Are sediul în Bologna, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit