• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piele - materii prime

Rezultate pentru

Piele - materii prime - Import export

 1. LEATHER GROUP FIRMA HANDLOWA

  Polonia

  Compania LEATHER GROUP FIRMA HANDLOWA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile skins, și leather goods. Are sediul în Lipno, Polonia.

 2. SUN ENTERPRISES B.V.

  Olanda

  Compania SUN ENTERPRISES B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. Are sediul în Almere, Olanda.

 3. ALVA LEATHER GMBH

  Germania

  Compania ALVA LEATHER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de produse din piele, Shoe leather, hides and skins, tanned hides for technical and industrial use, și Import-export de produse din piele. Are sediul în Stadtlohn, Germania.

 4. JACOBS GMBH

  Germania

  Compania JACOBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele artificiala, Piele artificiala, crusts, skins, și skins for leather manufacturers. Are sediul în Eppertshausen, Germania.

 5. ARNOLD KLÜMPEN GMBH & CO KG

  Germania

  Compania ARNOLD KLÜMPEN GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile uppers. Are sediul în Kevelaer, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ARTESANO FACTORY

  Spania

  Compania ARTESANO FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile skin vegetable tanning, tanned fur leather finishing, vegetable shoulder, și tanning hides and fur. Are sediul în Igualada, Spania.

 2. PREALPINA SRL

  Italia

  Compania PREALPINA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele pentru incaltaminte, artisan leather, leather, Piele pentru incaltaminte, și ecological leather. Are sediul în Chiampo, Italia.

 3. DELCROIX CONCEPT

  Belgia

  Compania DELCROIX CONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. Are sediul în Sombreffe, Belgia.

 4. GFP PELLAMI

  Italia

  Compania GFP PELLAMI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. Are sediul în Vigevano, Italia.

 5. BABADAYHAN

  Turkmenistan

  Compania BABADAYHAN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. Are sediul în Turkmenabat, Turkmenistan.

 1. ZARKA DERI TEKSTIL SAN. VE DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania ZARKA DERI TEKSTIL SAN. VE DIŞ TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Shoe leather. Are sediul în Uşak, Turcia.

 2. KARANASIOS & CO. O.E.

  Grecia

  Compania KARANASIOS & CO. O.E., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather, animal hides, cowhides for leather goods, și vegetable tanned sheepskins. Are sediul în Athens, Grecia.

 1. DELLIT STANZMESSERBAU

  Germania

  Compania DELLIT STANZMESSERBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. Are sediul în Floh-Seligenthal, Germania.

 2. SARL VIEILLE USINE

  Franta

  Compania SARL VIEILLE USINE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, Pasmanterie, Textile tehnice, Pasmanterie, ropes, și straps. Are sediul în Châteauneuf Sur Isère, Franta.

 3. H.M LEATHER PRODUCTS

  Ungaria

  Compania H.M LEATHER PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. Are sediul în Debrecen, Ungaria.

 4. BASTLEER GEBROEDERS R & D

  Belgia

  Compania BASTLEER GEBROEDERS R & D, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Piele - materii prime, Materiale inerte pentru constructii, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Piele - materii prime, Materiale inerte pentru constructii, și interior design- renovation. Are sediul în Assebroek, Belgia.

 5. COMMERCIAL OVERSEAS SRL

  Italia

  Compania COMMERCIAL OVERSEAS SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile raw goatskins, raw hides, leather, și wet blue leather. Are sediul în Viale Antonio Gramsci,85, Italia.

 6. ERKAM LTD

  Bulgaria

  Compania ERKAM LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile raw hides, și hides and skins. Are sediul în Gotse Delchev, Bulgaria.

 7. SICONTACT COMPANY

  Maroc

  Compania SICONTACT COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte, leather, și Incaltaminte. Are sediul în Fes, Maroc.

 8. DERICIBEY

  Turcia

  Compania DERICIBEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather upholstery, și skin dealers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. VERSTEE

  Belgia

  Compania VERSTEE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather and skins export. Are sediul în Ruddervoorde, Belgia.

 2. FISH LEATHER COMPANY

  Ucraina

  Compania FISH LEATHER COMPANY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacturing of leather for shoes. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 3. IRANNIKOO TANNERY

  Iran

  Compania IRANNIKOO TANNERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. Are sediul în Tabriz, Iran.

 4. RAWTEXT SRL

  Romania

  Compania RAWTEXT SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, raw cowhide, skins, și Piele, pielicele si blanuri. Are sediul în Oradea, Romania.

 5. SIMACA, LDA

  Portugalia

  Compania SIMACA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. Are sediul în Santa Maria Da Feira, Portugalia.

 6. GIUSEPPE BARONE & FIGLI SRL

  Italia

  Compania GIUSEPPE BARONE & FIGLI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile skin vegetable tanning, și chrome tanning. Are sediul în Nola, Italia.

 7. KARANIKOLAS NIKOLAOS

  Grecia

  Compania KARANIKOLAS NIKOLAOS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. Are sediul în Veroia, Grecia.

 8. ANTONIO ESTEVE, S.A.

  Spania

  Compania ANTONIO ESTEVE, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. Are sediul în Elda (alicante), Spania.

 9. GENAN A/S

  Danemarca

  Compania GENAN A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele - materii prime, rubber, și Piele - materii prime. Are sediul în Viborg, Danemarca.

 10. RILIEVO SNC

  Italia

  Compania RILIEVO SNC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. Are sediul în Arzignano, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Piele - materii prime - Import export

Număr de rezultate

2.867 Intreprinderile