• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piele - obecte de uz tehnic si medical

Rezultate pentru

Piele - obecte de uz tehnic si medical - Import export

 1. BELTECH GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BELTECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în Lüdenscheid, Germania.

 2. OMEGA ŚMIGIELSCY SP.J.

  Polonia

  Compania OMEGA ŚMIGIELSCY SP.J., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - obecte de uz tehnic si medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale medicale, Materiale medicale, first aid kits, wheelchairs for the disabled, și hip prostheses. Are sediul în Łódź, Polonia.

 3. TREESOLID BVBA (ARZTTASCHEN.EU)

  Belgia

  Compania TREESOLID BVBA (ARZTTASCHEN.EU), este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în Vorselaar, Belgia.

 4. S A S LE CLIIP

  Franta

  Compania S A S LE CLIIP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în Tarascon, Franta.

 5. TECNOSERVICE ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania TECNOSERVICE ITALIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Piele - obecte de uz tehnic si medical, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Piele - obecte de uz tehnic si medical, spiral wound gaskets, și sheared gaskets. Are sediul în Paratico, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ORTHO CONSULT ORTHOPEDIE

  Belgia

  Compania ORTHO CONSULT ORTHOPEDIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - obecte de uz tehnic si medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aids for the disabled and orthopedic articles, comfort soles, orthopaedic aids, și home care. Are sediul în Ronse, Belgia.

 2. LIBERTY SHOES LTD.

  India

  Compania LIBERTY SHOES LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în 132114, India.

 3. FOOTPLUS HEALTHY MOVEMENT

  Spania

  Compania FOOTPLUS HEALTHY MOVEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - obecte de uz tehnic si medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile athletic insoles, insoles for shoes, verticalization units, și biomechanics. Are sediul în Vigo, Spania.

 4. AMICI MARKET SAS

  Italia

  Compania AMICI MARKET SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - obecte de uz tehnic si medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile special sutures for surgery, și beauty parlour equipment and supplies. Are sediul în Parma, Italia.

 5. LAZZANED ITALRO DI NEDELCU IULIANA

  Italia

  Compania LAZZANED ITALRO DI NEDELCU IULIANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - obecte de uz tehnic si medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile porterage service for cargo ships, și disposable medical articles. Are sediul în Ponte San Pietro, Italia.

 1. CHANG JIU LEATHER CO., LTD

  China

  Compania CHANG JIU LEATHER CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în Dongguan, China.

 2. CENTRO ORTOPEDICO SANITARIO BECHERELLI DI BECHERELLI GIOVANNA

  Italia

  Compania CENTRO ORTOPEDICO SANITARIO BECHERELLI DI BECHERELLI GIOVANNA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele - obecte de uz tehnic si medical, Proteze ortopedice, Piele - obecte de uz tehnic si medical, și Proteze ortopedice. Are sediul în Firenze, Italia.

 1. MEDIPRES S.R.L.

  Italia

  Compania MEDIPRES S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele - obecte de uz tehnic si medical, Articole de unica folosinta pentru chirurgie, Piele - obecte de uz tehnic si medical, și Articole de unica folosinta pentru chirurgie. Are sediul în Catania, Italia.

 2. RASOLA ROCCO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania RASOLA ROCCO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Piele - obecte de uz tehnic si medical, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în Barletta, Italia.

 3. CORMAN S.P.A.

  Italia

  Compania CORMAN S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Piele - obecte de uz tehnic si medical, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, și Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în Lacchiarella, Italia.

 4. ANGST + PFISTER S.P.A.

  Italia

  Compania ANGST + PFISTER S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Piele - obecte de uz tehnic si medical, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în Milano, Italia.

 5. DELTA MED S.P.A.

  Italia

  Compania DELTA MED S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Piele - obecte de uz tehnic si medical, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, și Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în Viadana, Italia.

 6. C.D.G. TRADING S.R.L.

  Italia

  Compania C.D.G. TRADING S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Piele - obecte de uz tehnic si medical, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în Bari, Italia.

 7. ALPI - MED S.R.L.

  Italia

  Compania ALPI - MED S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele - obecte de uz tehnic si medical, Proteze ortopedice, Piele - obecte de uz tehnic si medical, și Proteze ortopedice. Are sediul în Laives, Italia.

 8. KALTEK S.R.L.

  Italia

  Compania KALTEK S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Piele - obecte de uz tehnic si medical, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, și Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în Padova, Italia.

 1. SOSTIENE S.R.L.

  Italia

  Compania SOSTIENE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele - obecte de uz tehnic si medical, Proteze ortopedice, Piele - obecte de uz tehnic si medical, și Proteze ortopedice. Are sediul în Torino, Italia.

 2. MODESTO S.R.L.

  Italia

  Compania MODESTO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale, Piele - obecte de uz tehnic si medical, Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale, și Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în Tarcento, Italia.

 3. ORTHOFARMA VIGNATI S.R.L.

  Italia

  Compania ORTHOFARMA VIGNATI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele - obecte de uz tehnic si medical, Proteze ortopedice, Piele - obecte de uz tehnic si medical, și Proteze ortopedice. Are sediul în Civitavecchia, Italia.

 4. SEM FORNITURE INDUSTRIALI S.R.L.

  Italia

  Compania SEM FORNITURE INDUSTRIALI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Piele - obecte de uz tehnic si medical, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în Trezzano Sul Naviglio, Italia.

 5. VISETTI DI MORANDI SARA E C. S.A.S.

  Italia

  Compania VISETTI DI MORANDI SARA E C. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele - obecte de uz tehnic si medical, Proteze chirurgicale, Piele - obecte de uz tehnic si medical, și Proteze chirurgicale. Are sediul în Asti, Italia.

 6. ALBO LAND S.R.L.

  Italia

  Compania ALBO LAND S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele - obecte de uz tehnic si medical, Proteze ortopedice, Piele - obecte de uz tehnic si medical, și Proteze ortopedice. Are sediul în Castel Maggiore, Italia.

 7. CASTELLAZZI ANDREA

  Italia

  Compania CASTELLAZZI ANDREA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele - obecte de uz tehnic si medical, Proteze chirurgicale, Piele - obecte de uz tehnic si medical, și Proteze chirurgicale. Are sediul în Saronno, Italia.

 8. VALMED S.R.L.

  Italia

  Compania VALMED S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Piele - obecte de uz tehnic si medical, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, și Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în Tovo Di Sant'agata, Italia.

 9. GEM S.R.L.

  Italia

  Compania GEM S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Piele - obecte de uz tehnic si medical, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, și Piele - obecte de uz tehnic si medical. Are sediul în Viareggio, Italia.

 10. MAC DOWELL SILICONES S.R.L.

  Italia

  Compania MAC DOWELL SILICONES S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele - obecte de uz tehnic si medical, Proteze ortopedice, Piele - obecte de uz tehnic si medical, și Proteze ortopedice. Are sediul în Santarcangelo Di Romagna, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit