• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • etanseizare si izolare - antreprenori

Rezultate pentru

Etanseizare si izolare - antreprenori - Import export

 1. SIFT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SIFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Goussainville, Franta.

 2. NES INVEST FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania NES INVEST FRANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Neuilly-Sur-Seine, Franta.

 3. EURODRY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EURODRY GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. BESATEC HOLSTEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BESATEC HOLSTEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Braunschweig, Germania.

 5. BPA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BPA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Herrenberg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HTS ALTE TEMPERATURE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania HTS ALTE TEMPERATURE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolatii electrice si magnetice, Etanseizare si izolare - antreprenori, braided socks, paper and cardboard insulating materials, Izolatii electrice si magnetice, heat insulation panels, Etanseizare si izolare - antreprenori, plates for thermal insulation, și glass wool insulating materials. Are sediul în Costa Di Mezzate, Italia.

 2. FISPO SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FISPO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etanseizare si izolare - antreprenori, Acoperirea constructiilor - lucrari, Acoperisuri - lucrari, Etanseizare si izolare - antreprenori, Acoperirea constructiilor - lucrari, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Tito, Italia.

 3. LEITNER BAUTECHNIK GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania LEITNER BAUTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Asten, Austria.

 4. HRA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Etanseizare si izolare - antreprenori, Zugraveli - antreprenori, și Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Saint Martin D'heres, Franta.

 5. CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL

  Romania

  HIDROIZOLATII CONDURARU, peste 15 ani de experienta in realizarea lucrarilor de hidroizolatii in constructii civile sau constructii industriale.Compania Conduraru Grup Construct, ce detine brandul HIDROIZOLATII CONDURARU, activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale, prin furnizarea si montajul de specialitate al sistemelor integrale de hidroizolatii pentru constructii noi sau reabilitarea celor existente, avand personal specializat pentru sectorul lucrarilor de hidroizolatii, termoizolatii, impermeabilizari, sape mecanizate si confectii metalice, cu furnizare si montaj la nivel national. Serviciile oferite cuprind atat lucrari de la zero in cadrul proiectelor de ridicare a imobilelor, incepand cu infrastructura unui imobil, unde avem lucrari de hidroizolatie la radier, hidroizolatia fundatiei in cele doua faze de radier si pereti pana la cota 0, hidroizolatii la suprastructura imobilului, prin realizarea lucrarilor de hidroizolatie a teraselor circulabile sau a teraselor necirculabile, sisteme de termo si hidroizolatie pentru terase inversate sau acoperisuri inierbate prin realizarea sistemelor de terasa cu vegetatie, cat si in lucrari de reabilitare in cazul sistemelor deteriorate. Hidroizolatii Conduraru, garanteaza pentru calitatea indelungata a sistemelor de hidroizolatii, asigurandu-va o garantie integrala asupra fiecarui sistem executat, fie ca vorbim sistem pentru o constructie noua, sau una existenta ce necesita reabilitare.

 1. MARYSTELV SRL

  Romania

  Firma noastra va ofera servicii de izolatie si hidroizolatie a teraselor circulabile ale caselor si blocurilor, halelor industrial, fundatiilor, pivnitelor, beciurilor, subsolurilor, soclurilor caselor noi si vechi. De asemenea, furnizam memebrana TPO si EPDM Firestone acoperisuri solare si verzi, containere modulare, acoperisuri de tabla si orice fel de structura care se preteaza la o astfel de lucrare.

 2. HIDROIZOLATII CONDURARU

  Romania

  Conduraru Grup Hidroizolatii - distributie si montaj de specialitate in realizarea lucrarilor de termo si hidroizolatii sisteme integrale de terase si fundatii in constructii civile si industriale sau in reabilitarea teraselor si acoperisurilor existente.Conduraru Grup Construct, are o experienta de peste 10 ani pe piata constructiilor civile si industriale prin furnizarea si realizarea sistemelor profesionale de termoizolatii si hidroizolatii cu membrane bituminoase sau pvc.

 1. OPEA

  Italia

  Compania OPEA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectie solara interioara si exterioara, Lemn - produse pentru tratare, waterproofing membranes, Protectie solara interioara si exterioara, Lemn - produse pentru tratare, și floor resins. Are sediul în Olevano Sul Tusciano, Italia.

 2. CULTURE MAISON

  Franta

  Compania CULTURE MAISON, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie si dulgherie - lucrari, Etanseizare si izolare - antreprenori, masonry work, Tamplarie si dulgherie - lucrari, wooden stairs, și Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în HABSHEIM, Franta.

 3. HAHNE & PARTNER SANIERUNGSKONZEPTE

  Germania

  Compania HAHNE & PARTNER SANIERUNGSKONZEPTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etanseizare si izolare - antreprenori, cement clearing, și Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Aachen, Germania.

 4. ZEBRA YAPI

  Turcia

  Compania ZEBRA YAPI, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorated parquet. Are sediul în Mersin, Turcia.

 5. SOLUTIONS HUMIDITÉ

  Franta

  Compania SOLUTIONS HUMIDITÉ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile damp treatment, dry walls, și dehumidifiers. Are sediul în Lille, Franta.

 6. KORROTEC GMBH

  Germania

  Compania KORROTEC GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Ennigerloh, Germania.

 7. ROHRER GROUP

  Austria

  Compania ROHRER GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birouri de studii industriale, Curatenie industriala, Etanseizare si izolare - antreprenori, Aparate de curatat cu inalta presiune, Birouri de studii industriale, Curatenie industriala, Etanseizare si izolare - antreprenori, și Aparate de curatat cu inalta presiune. Are sediul în Schwechat, Austria.

 8. GRAND-REMONT KFT

  Ungaria

  Compania GRAND-REMONT KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii pentru izolatii termice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etanseizare si izolare - antreprenori, Impermeabilizanti pentru constructii, Acoperiri industriale cu rasina, Etanseizare si izolare - antreprenori, Impermeabilizanti pentru constructii, și Acoperiri industriale cu rasina. Are sediul în Mogyoród, Ungaria.

 1. ADHESIONXTREME

  Franta

  Compania ADHESIONXTREME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Benzi industriale tesute, waterproofing, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Benzi industriale tesute, și damp-proof membranes-strips for the construction industry. Are sediul în Senlis, Franta.

 2. ISO HOUSE

  Maroc

  Compania ISO HOUSE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulation for buildings, waxed cement, și resin coatings. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 3. SOVIMA GMBH

  Elvetia

  Compania SOVIMA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Wallenwil, Elvetia.

 4. GEOMEMBRAN PROTECH

  Turcia

  Compania GEOMEMBRAN PROTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

  Olanda

  Compania FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Tencuieli - antreprenori, Lucrari de intretinere - firme, general renovation work, Restaurari si renovari de imobile, Tencuieli - antreprenori, și Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 6. MARLOW GMBH

  Elvetia

  Compania MARLOW GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waterproofing, injections for wall reinforcement, și material injecting machines for gallery building. Are sediul în Eschlikon, Elvetia.

 7. GEOTECO IMPERMEABILIZZAZIONI COPERTURE

  Italia

  Compania GEOTECO IMPERMEABILIZZAZIONI COPERTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roofing waterproofing, industrial waterproofing, și roof improvements. Are sediul în Vimercate, Italia.

 8. ASPHALTIERTECHNIK JUVET

  Germania

  Compania ASPHALTIERTECHNIK JUVET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 9. EDILSERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania EDILSERVICE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etanseizare si izolare - antreprenori, vibration-free, sound-insulated demolition, cutting and drilling concrete and reinforced concrete, Etanseizare si izolare - antreprenori, și demolition of concrete structures. Are sediul în Sorbolo Mezzani, Italia.

 10. FRENCH HABITAT

  Franta

  Compania FRENCH HABITAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile damp treatment, damp curing, și antirust. Are sediul în Thionville, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit