• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pardoseli industriale

Rezultate pentru

Pardoseli industriale - Import export

 1. VOLFI VOLKER FISCHER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  As a specialist trade partner, VOLFI is a leading German manufacturer for gardening and landscaping systems with over 25 years of experience. VOLFI systems are synonymous with quality, reliability and innovation in the industry. The versatile, combinable complete system offers decisive advantages when laying slabs and paving in outdoor areas. The successful family business has been operating since 1995 and is now in its second generation. Most items are produced and packed with our own tools in Sauerland. Through dealers in Germany and Europe, we have extensive testimonials and expertise in making major projects a reality. Many products are subject to patent/utility model protection and are available exclusively from VOLFI. There is sufficient stock available for many colours and material grades.

 2. OCHS SYSTEMBESCHICHTUNGEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania OCHS SYSTEMBESCHICHTUNGEN GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. Are sediul în Damme, Germania.

 3. BACHMANN FUSSBODENSANIERUNG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BACHMANN FUSSBODENSANIERUNG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. Are sediul în Hammersbach, Germania.

 4. DUDAFLOOR GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DUDAFLOOR GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. Are sediul în Worms, Germania.

 5. VERGUSIT GENERALVERTRIEB DEUTSCHLAND - KLAUS K. BERNHARD SONDERBAUSYSTEME

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VERGUSIT GENERALVERTRIEB DEUTSCHLAND - KLAUS K. BERNHARD SONDERBAUSYSTEME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. Are sediul în Burgdorf, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KREMPL FACILITY SERVICES GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania KREMPL FACILITY SERVICES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. Are sediul în Neukirchen Am Walde, Austria.

 2. ROMTEHNOCHIM

  Romania

 3. DECOR STUDIO ART

  Romania

  Suntem o firma specializata in aplicarea sistemelor epoxi , poliuretanice, antistatice, decorative de pardoseli. In cei 10 ani de activitate , lucrarile au fost executate cu profesionalism si garantiile aferente.Colaboratorii nostri SIKA, MC-BAUCHEMIE , IZOMAT, FLOWCRETE . Activitatea noastra este indreptata constant catre cele mai inalte niveluri, in scopul de a ocupa o pozitie cat mai buna pe piata serviciilor de pardoseli din Romania

 4. MEISER SOLS INDUSTRIELS

  Franta

  Compania MEISER SOLS INDUSTRIELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. Are sediul în Lestrem, Franta.

 5. PARQUETS TROPICALES

  Spania

  Compania PARQUETS TROPICALES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vinyl floors, și Floating parquet flooring. Are sediul în Valencia, Spania.

 1. V&V SRL APSE

  Italia

  Compania V&V SRL APSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. Are sediul în Ciserano, Italia.

 2. ONILOP SOLUTIONS SL

  Spania

  Compania ONILOP SOLUTIONS SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile resin coating for floors, floor salvaging assistance, floor resins, și epoxy polyurethane covers. Are sediul în Leganés, Spania.

 1. HORMIGÓN IMPRESO Y PULIDO MADRID

  Spania

  Compania HORMIGÓN IMPRESO Y PULIDO MADRID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pebbles, Floor covering, polished concrete, și Imprinted concrete. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. SOMAGRA

  Spania

  Compania SOMAGRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granit, Pardoseli industriale, dolomite, Quartz and quartzites, Granit, și Pardoseli industriale. Are sediul în A Coruña, Spania.

 3. SMY GRUP MIMARLIK LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania SMY GRUP MIMARLIK LIMITED SIRKETI, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile epoxy polyurethane covers, și pvc floors. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. EMB MIOT ET BRESCIANI

  Belgia

  Compania EMB MIOT ET BRESCIANI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. SCHNEIDER BODENBESCHICHTUNGEN GMBH

  Germania

  Compania SCHNEIDER BODENBESCHICHTUNGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. Are sediul în Moers, Germania.

 6. BETONOX INDUSTRIEBODEN GMBH.

  Austria

  Compania BETONOX INDUSTRIEBODEN GMBH., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. Are sediul în Münchendorf, Austria.

 7. ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO

  Italia

  Compania ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli industriale, Acoperiri industriale cu rasina, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Constructii - finisaje, Pardoseli industriale, Acoperiri industriale cu rasina, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, și Constructii - finisaje. Are sediul în Catania, Italia.

 8. DUROMIT SUELOS AGROALIMENTARIOS

  Spania

  Compania DUROMIT SUELOS AGROALIMENTARIOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli industriale, concrete edging, acrylic colours, Pardoseli industriale, și resin coatings. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. TOPAZ PRECAST & TERRAZZO TILES

  Turcia

  Compania TOPAZ PRECAST & TERRAZZO TILES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si echipamente urbane, și Mobilier si echipamente urbane. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. DEWECO BV

  Belgia

  Compania DEWECO BV, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food grade floors, și industrial resin coatings. Are sediul în Kontich, Belgia.

 3. SCHWEGMANN SPEZIALBÖDEN GMBH

  Germania

  Compania SCHWEGMANN SPEZIALBÖDEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. Are sediul în Rheine, Germania.

 4. DIF DILLINGER ISOLIER- UND FLACHDACH GMBH

  Germania

  Compania DIF DILLINGER ISOLIER- UND FLACHDACH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. Are sediul în Dillingen, Germania.

 5. PHOENIX FLOORING LIMITED

  Regatul Unit

  Compania PHOENIX FLOORING LIMITED, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpets. Are sediul în Thornbury, Bristol, Regatul Unit.

 6. HORMIGÓN IMPRESO LAS ROZAS MADRID

  Spania

  Compania HORMIGÓN IMPRESO LAS ROZAS MADRID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polished concrete. Are sediul în Parquelagos Madrid, Spania.

 7. HORMIGÓN IMPRESO GUADALAJARA

  Spania

  Compania HORMIGÓN IMPRESO GUADALAJARA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polished concrete, și Imprinted concrete. Are sediul în Guadalajara, Spania.

 8. SCHATTDECOR AG

  Germania

  Compania SCHATTDECOR AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, și Mobilier - articole si accesorii decorative. Are sediul în Thansau, Germania.

 9. RESIFLOR BESCHICHTUNGSTECHNIK INH. EMANUEL W.- HARTWIG

  Germania

  Compania RESIFLOR BESCHICHTUNGSTECHNIK INH. EMANUEL W.- HARTWIG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. Are sediul în Solingen, Germania.

 10. VAN KOETSVELD & GRIMBERG SÄURESCHUTZTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania VAN KOETSVELD & GRIMBERG SÄURESCHUTZTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic indoor flooring for industrial buildings, Industrial flooring, stainless steel drainage systems, și acid-resistant floors. Are sediul în Heek, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit