ROMTEHNOCHIM

Romania

Factory icon Fabricant/ producator

ROMTEHNOCHIM
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Pardoseala Epoxidica Antiderapanta Bicomponenta EMEX este un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali, conceput special impotriva riscului de alunecare. Produsul se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii chimice puternic agresive, acide sau alcaline, variatii de temperatura, rezistenta exceptionala la uzura si abraziune, etc. Pardoseala Epoxidica Antiderapanta Bicomponenta EMEX poate fi colorata in culori standard. Caracteristici principale: - Produs agrementat sanitar; - Elimina riscul alunecarii accidentale; - Duritate excelenta; - Durabilitate mare; - Aderenta ridicata la suport; - Rezistenta mare la abraziune; - Rezistenta excelenta la uzura; - Rezistenta mare la agenti corozivi; - Rezistenta mare la hidrocarburi, medii acide sau alcaline.

Solicitați o ofertă

Romania

Pardoseala Poliuretanica Bicomponenta Antiderapanta EMEX este un produs profesional, pe baza de polioli acrilici, pigmenti si aditivi speciali, ce utilizeaza ca intaritor poliizocianati, conceput special impotriva riscului de alunecare. Produsul se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii chimice puternic agresive, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta exceptionala la uzura si abraziune, etc. Aceasta pardoseala poliuretanica poate fi colorata in culori RAL standard. Caracteristici principale: - Produs agrementat sanitar; - Elimina riscul alunecarii accidentale; - Duritate excelenta; - Durabilitate mare; - Aderenta ridicata la suport; - Rezistenta mare la abraziune; - Rezistenta excelenta la uzura; - Rezistenta mare la agenti corozivi; - Rezistenta mare la hidrocarburi, medii acide sau alcaline.

Solicitați o ofertă

Romania

Pardoseala Epoxidica Autonivelanta Bicomponenta EMEX este un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali, ce reticuleaza cu poliaminoamidele ca intaritor. Produsul se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii chimice puternic agresive, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta exceptionala la uzura si abraziune, etc. Acest tip de pardoseala epoxidica poate fi colorata doar in culori standard. Caracteristici principale: - Produs agrementat sanitar; - Etalare de exceptie; - Duritate excelenta; - Durabilitate mare; - Aderenta ridicata la suport; - Rezistenta mare la abraziune; - Rezistenta excelenta la uzura; - Rezistenta mare la agenti corozivi; - Rezistenta mare la hidrocarburi, medii acide sau alcaline.

Solicitați o ofertă

Romania

Pardoseala Epoxidica Decorativa EMEX QUARTZ este un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, disponibil intr-o gama infinita de modele obtinute prin inglobarea de granule de cuart sau marmura divers colorate in masa pardoselii. Acest tip de pardoseala se mai numeste si covor epoxidic. Produsul poate inlocui cu succes mozaicul sau gresia, avand in primul rand avantajul aspectului superior, dar fiind si o alternativa mult mai rezistenta atat la utilizare dar si in timp a acestora. Caracteristici principale: - Produs agrementat sanitar; - Aderenta excelenta la suport; - Etalare de exceptie; - Duritate excelenta; - Durabilitate mare; - Rezistenta mare la abraziune; - Rezistenta excelenta la uzura; - Rezistenta mare la agenti corozivi; - Rezistenta mare la hidrocarburi, medii acide sau alcaline.

Solicitați o ofertă

Experienta dobandita incepand din anul 1993, cumulata cu mult mai indelungata experienta a specialistilor si colaboratorilor sai, a facut ca ROMTEHNOCHIM, producatoare a marcilor “EMEX” si “NEOMATT” sa devina in prezent una dintre firmele din ce in ce mai active pe piata de profil, remarcandu-se in special prin calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor sale, confirmata si de Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001. Gama de produse oferite acopera o plaja foarte intinsa, de la produse de uz general ca: lac alchidic pentru lemn, email, vopsea si grund alchidic, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, pana la vopsele speciale, cum ar fi vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice etc.

Documente

Domain icon Fabricant/ producator

ROMTEHNOCHIM

ILFOV

Jilava, jud. ilfov, soseaua giurgiului nr. 288

077120 Jilava - Romania

Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    51 – 100
  • Comercianti
    51 – 100
  • %CA la export
    70 %

Organizare

  • Anul crearii
    1993
  • Natura intreprinderii
    Sediu social – Firma principala
  • Activitate principala
    Fabricant/ producator

Informații comerciale

Zone comerciale

  • Check Circle Outline icon International

Zone de livrare

Activități ale ROMTEHNOCHIM

  • Rasini epoxi
  • Pardoseli industriale
  • Vopsele industriale
  • lacuri si vopsele
  • tencuieli decorative
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit