• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • papetarie - articole

Rezultate pentru

Papetarie - articole - Import export

 1. CROSEAGIFTS LIMITED

  China

  CROSEAGIFTS LIMITED is a diversified consumer product development company with manufacturing base in China, specialize in the design and manufacturing of high quality custom souvenir, gift, collectable products since 1986, our wide catagory includes collectibles, home décor, stationery, snow globe, ornament, seasonal, apparel, drinkware, leather bag, wallet, case, watch strap, solar light, electronics, garden accessories, frame, toys & board game, crafts, plush & dolls, action figurine, premiums, statue, prototype, glass, ceramic, tin, novelties, backpack, desk accessories. We design custom products of the finest quality according to our customer's demands. Our mission is to bring their ideas to life, thus giving free reign to their creativity. Thanks to our R&D team, we constantly develop new products to keep up with the market's trends. We also attach the utmost importance to our customer's feedback because it enables us to improve our products and their satisfaction. Many global leading companies have already trusted our experience. Through the decades, we have developed close relationship with our partner and have a quality after-sales service to meet our customer's special requirement. Our team is involved in the entirety from the plan to the finish product, including all steps such as designing, engineering, testing, expediting, and tracking. Don't hesitate to visit our website and contact us for more

 2. MOYU

  Olanda

 3. LIBRERIA BECARELLI

  Italia

 4. IPC

  Mauritius

 5. LASER UFFICIO SRL

  Italia

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RAU GMBH & CO. KG

  Germania

 2. IPRODUSE CONNECT SRL

  Romania

  Odata cu dezvoltarea activitatii unei companii a aparut si nevoia de a eficientiza procesele interne cu privire la gestionarea si inregistrarea produselor lunare. Astfel, cu ajutorul unor solutii informatice, a fost lansata platforma de management online, un instrument pentru cei care doresc sa beneficieze de un management asupra tuturor produselor utilizate intr-un anumit interval de timp. Platforma de management online iPRODUSE ofera, prin cele trei componente importante, catalogul de produse, specificatii tehnice, pretul produsului si o serie de avantaje cu ajutorul carora se eficientizeaza sistemul de comenzi si se mentine o buna comunicare intre companie si client. Produse si Servicii: Produse Birotica si Papetarie Produse din Hartie Produse de Curatenie si Mentenanta Uscatoare de Maini si Dispensere Produse Administrative si Protocol Produse ECO Produse Personalizate si Materiale Promotionale Cartuse si Tonere Imprimante Platforma de management online ofera acces usor utilizatorilor la informatii relevante referitoare la produsele si serviciile comandate, dar si analize importante din toata structura organizationala.Securitatea informatiilor pe platforma de management online s-a realizat prin echipamente IT de ultima generatie, dar si prin aplicatii proprii care monitorizeaza toata activitatea 24 de ore, 7 zile pe saptamana.

  Toate produsele pentru "papetarie - articole"

 3. INA PLASTIC SRL

  Romania

  Va oferim o gama completa de produse, organizate in categorii, pentur toata industria de ambalare. Categorii de produse: Carton, Benzi adezive, Folii cu bule, Folie stretch, produse din Polietilena si altele. Dupa o experianta de peste 20 de ani in productia si distributia de produse pentru ambalare, venim in intampinarea toturor clientilor, mici si mari, cu produse calitative si la preturi competitive. Va punem la dispozitie o gama completa de peste 250 de produse de calitate maxima. Fie ca detii o afacere mica sau mare, la noi dispui de stocuri care sa satisfaca si cele mai mari cerinte. Echipa noastra avand o experienta majora in industria de packaging, va sta la dispozitie pentru cotatii pentru produsele custom, si va asigura logistica necesara astfel ca produsele comandate prin magazinul nostru, sa ajung in cel mai scurt timp si in siguranta la dumneavoastra. Astfel ca livrarea produselor, sa nu incurce in nici un fel buna desfasurare a afacerii dumneavoastra.

  Toate produsele pentru "papetarie - articole"

 4. MADRA

  Turcia

 5. SIHIRLI BOYALAR SAN. VE TIC .LTD. STI

  Turcia

 1. VENTTRI - CUSTOM PRESENTATION PRODUCTS

  Olanda

 2. IG DESIGN GROUP UK

  Regatul Unit

 1. SOS OFFICE SUPPLIES LIMITED

  Regatul Unit

 2. HELVETIA-INTERNATIONAL SUSANNE FORSTINGER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

 3. ART MATERIAL INTERNATIONAL WARENHANDELSGES. MBH

  Germania

 4. LOPE - CDA S.R.L.

  Italia

 5. EFFEGIUFFICIO

  Italia

 6. COLOP FRANCE

  Franta

 7. VIVAT TRADING

  Ucraina

 8. KINNARPS (BELGIUM)

  Belgia

 1. INTEROFFICE SOBETE TONGEREN

  Belgia

 2. GRÀFIQUES OLSA

  Spania

 3. IDC

  Belgia

 4. IMB

  Belgia

 5. DELTA BURO GERECLERI A.S.

  Turcia

 6. HISPÁNICA

  Spania

 7. VIKGUIRAO

  Spania

 8. RODETEN S.L

  Spania

 9. FRESHPAPER

  Olanda

 10. OYLUM KIRTASIYE SANAYI VE TICARET LTD. STI

  Turcia

Filtre

Rezultate pentru

Papetarie - articole - Import export

Număr de rezultate

18.597 intreprinderile