• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hartie de papetarie

Rezultate pentru

Hartie de papetarie - Import export

 1. COSMOS COPY PAPERS SA

  Grecia

  Verified by europages badge

  KARTEMPORIKI KOSMOS KOPY SA was founded in 1991, in Attiki, 30 km from the center of Athens. Our company is specialized in the field of autograph paper (Carbonless Paper) and Thermal paper (Thermal paper), in trade, processing and in the Pack to Pack sector, with an emphasis on processing (slitting). We have enjoyed a steady growth over the last 16 years, with a strong presence in the local market. Our factory, with an area of ​​3000 square meters, is an essential part of our business. We hold approximately 500-600MT in stock of all our types of paper products. We and our staff, aware of what we need to accomplish, with a responsibility to our customers, always strive to become better. The trust that our customers show us in our products and services has been and will be the strongest motivation for us to continue working hard with the aim of fulfilling their needs as best as possible. It is very important for us to have constantly satisfied customers in order to achieve a long-term cooperation. We maintain a close working relationship with our employees in order to achieve the best possible productivity. We are fully accountable to our customers, our suppliers and ourselves.. The secret of our continued success is: IMMEDIATE DELIVERY OF SPECIAL SIZES FROM 1 ROLL TO 1 FULL TRUCK

 2. KOMONI DESIGN

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania KOMONI DESIGN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadouri promotionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Hartie de papetarie, Papetarie - articole, customised corporate gifts, themed gifts, notebooks, journals, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, și Souvenirs. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 3. FIDES DRUCK UND MEDIEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FIDES DRUCK UND MEDIEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Neuried, Germania.

 4. HADERERDRUCK AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania HADERERDRUCK AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Unterengstringen, Elvetia.

 5. SOS-KINDERDORF E.V.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SOS-KINDERDORF E.V., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în München, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ARTEM FERME SRL

  Romania

  Suntem o companie cu capital privat românesc și ne bazăm întreaga activitate pe următoarele valori: Tradiție - Folosim peste 40 de ani de istorie și experiență pentru a înțelege și a satisface nevoile clienților noștri. Pasiune - Suntem pasionați de tehnologie și inovație pentru a găsi cele mai bune soluții și performanțe optime. Parteneriat - Construim parteneriate pe termen lung cu toți clienții și furnizorii noștri. Lucrând împreună, putem reduce semnificativ costurile și, prin optimizarea soluțiilor, putem contribui direct la dezvoltarea companiilor. SC ARTEM Ferme SRL, activă în agricultură, compania produce seminte de ricin roșu si alte seminte agricole. Plantele de ricin pot produce până la 1700 kg / ha. Vă putem asigura aprovizionarea cu materii prime în cantități adaptate nevoilor companiei dumneavoastră. Plata punctuală poate fi acordată pentru anumite sume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin număr de telefon sau e-mail.

 2. DESIGN HOCHZEITSKARTEN - PAPER & SOUL

  Germania

  Compania DESIGN HOCHZEITSKARTEN - PAPER & SOUL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. WILHELM DEH GMBH

  Germania

  Compania WILHELM DEH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Reutlingen, Germania.

 4. DRUCKEREI NÜTZ

  Germania

  Compania DRUCKEREI NÜTZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Vellmar, Germania.

 5. TILLMANN DRUCK GMBH

  Germania

  Compania TILLMANN DRUCK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Erkelenz, Germania.

 1. DRUCKSHOP-24.DE

  Germania

  Compania DRUCKSHOP-24.DE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Wunstorf, Germania.

 2. KÖBERLEIN DRUCKSERVICE

  Germania

  Compania KÖBERLEIN DRUCKSERVICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Sundern, Germania.

 1. ROTH WERBEAGENTUR GMBH

  Germania

  Compania ROTH WERBEAGENTUR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Forchheim, Germania.

 2. MAR - MAR D.O.O.

  Croatia

  Compania MAR - MAR D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brosare, legare si finisaje, Papetarie - articole scolare, office stationery, Brosare, legare si finisaje, și Papetarie - articole scolare. Are sediul în Zagreb, Croatia.

 3. NOTED IN STYLE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania NOTED IN STYLE LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Folkestone, Regatul Unit.

 4. YI WU HUANGYANG PEN CO.,LTD

  China

  Compania YI WU HUANGYANG PEN CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Yiwu City, China.

 5. PENOBLO.DE

  Germania

  Compania PENOBLO.DE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile personalised pen, personalised fountain-pen, și promotional pens and pencils. Are sediul în Herrenberg, Germania.

 6. ECOLINE

  Belgia

  Compania ECOLINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de papetarie, și Hartie de papetarie. Are sediul în Wevelgem, Belgia.

 7. MESSERLE GMBH

  Austria

  Compania MESSERLE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Hartie pentru tipografii, Papetarie - articole, Hartie pentru tipografii, packaging products, și gastronomic product. Are sediul în Mader, Austria.

 8. RK INTERNATIONAL

  India

  Compania RK INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stapled exercise books. Are sediul în Uttar Pradesh, India.

 1. PINTEXIM

  Romania

  Compania PINTEXIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole scolare, paper and cardboard products, office stationery, Papetarie - articole scolare, și hard cover notebooks. Are sediul în Craiova, Romania.

 2. ON WAY GMBH - THIEN LONG GROUP

  Germania

  Compania ON WAY GMBH - THIEN LONG GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 3. PEAK ENVELOPES

  Regatul Unit

  Compania PEAK ENVELOPES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile customized envelopes, envelopes, și office envelopes. Are sediul în Watford, Regatul Unit.

 4. IDC

  Belgia

  Compania IDC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de papetarie, Papetarie - articole scolare, Papetarie - articole de birou, pens, Hartie de papetarie, Papetarie - articole scolare, și Papetarie - articole de birou. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. OHMYBIGPLAN

  Ucraina

  Compania OHMYBIGPLAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocolante publicitare, candles, și Autocolante publicitare. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 6. POWERMAIL HAMBURG INH. PATRICK BINTZ

  Germania

  Compania POWERMAIL HAMBURG INH. PATRICK BINTZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caractere tipografice, Hartie de papetarie, Imprimare laser, Editare de brosuri, Caractere tipografice, Hartie de papetarie, Imprimare laser, și Editare de brosuri. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. DRUCKEREI FLOCK

  Germania

  Compania DRUCKEREI FLOCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Köln, Germania.

 8. YORULMAZ ULUSLARARASI KAGIT KIRTASIYE SAN. TIC. A.S.

  Turcia

  Compania YORULMAZ ULUSLARARASI KAGIT KIRTASIYE SAN. TIC. A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. FRAGKIS STATIONERY S.A.

  Grecia

  Compania FRAGKIS STATIONERY S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. Are sediul în Athens, Grecia.

 10. PAPETERIE DU PARC LEOPOLD

  Belgia

  Compania PAPETERIE DU PARC LEOPOLD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole de birou, Hartie de papetarie, articles for artistic paper techniques, artistic stationery, Papetarie - articole de birou, și Hartie de papetarie. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Hartie de papetarie - Import export

Număr de rezultate

2.685 Intreprinderile