• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • informatica - periferice pentru computere

Rezultate pentru

Informatica - periferice pentru computere - Import export

 1. EET FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EET FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme video de supraveghere, Case de marcat, Case de marcat pentru magazine, Informatica - periferice pentru computere, Sisteme video de supraveghere, Case de marcat, Case de marcat pentru magazine, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Clichy, Franta.

 2. RDM SYSTEME AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania RDM SYSTEME AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 3. LA SOURIS DIGITALE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LA SOURIS DIGITALE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laptopuri, Monitoare pentru calculator, Informatica - periferice pentru computere, Scannere, birotica, Laptopuri, Monitoare pentru calculator, Informatica - periferice pentru computere, și Scannere, birotica. Are sediul în Paris, Franta.

 4. BOT TRANSIT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BOT TRANSIT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Televizoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laptopuri, Informatica - periferice pentru computere, Laptopuri, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Savigny-Le-Temple, Franta.

 5. DREYER SYSTEM GMBH

  Germania

  Compania DREYER SYSTEM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermal printers, Thermal Conductivity adhesive, Heat dissipators, și led. Are sediul în Idstein, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NETRAM MEMORY GMBH

  Germania

  Compania NETRAM MEMORY GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 2. LODATA MICRO COMPUTER GMBH

  Germania

  Compania LODATA MICRO COMPUTER GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Willich, Germania.

 3. PROSUM

  Franta

  Compania PROSUM, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii - aparate periferice, Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, Telecomunicatii - aparate periferice, Informatica - software, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Noiseau, Franta.

 4. COMTISS SCHMID COMPUTER TIME SYSTEM SERVICE

  Elvetia

  Compania COMTISS SCHMID COMPUTER TIME SYSTEM SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Trogen, Elvetia.

 5. GETT GERÄTETECHNIK GMBH

  Germania

  Compania GETT GERÄTETECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile membrane keyboards, Anti-vandalism keypads, Keyboards for medical domains, și industrial keypads. Are sediul în Treuen, Germania.

 1. PERGOS INDUSTRY LIMITED

  China

  Compania PERGOS INDUSTRY LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile usb keys, și memory cards. Are sediul în Shenzhen, China.

 2. AXRO

  Maroc

  Compania AXRO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - informatica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - periferice pentru computere, Coduri de bare - tehnologie, Hardware, Informatica - periferice pentru computere, technology for business, și Coduri de bare - tehnologie. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 1. UAB NOCTAVIS

  Lituania

  Compania UAB NOCTAVIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Transformatoare electronice intermediare, Componente electronice pasive si circuite imprimate, EDI, schimb de date informatizate, Informatica - software, Transformatoare electronice intermediare, Componente electronice pasive si circuite imprimate, și EDI, schimb de date informatizate. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 2. SYSTEM INDUSTRIE ELECTRONIC DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania SYSTEM INDUSTRIE ELECTRONIC DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - microcomputere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - computere medii si sisteme mari, Informatica - articole si furnituri, Informatica - periferice pentru computere, Informatica - software, Informatica - computere medii si sisteme mari, Informatica - articole si furnituri, Informatica - periferice pentru computere, și Informatica - software. Are sediul în Landshut, Germania.

 3. 2DIRECT GMBH

  Germania

  Compania 2DIRECT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - microcomputere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Informatica - articole si furnituri, Informatica - periferice pentru computere, Informatica - computere medii si sisteme mari, Informatica - software, Informatica - articole si furnituri, Informatica - periferice pentru computere, și Informatica - computere medii si sisteme mari. Are sediul în Schalksmühle, Germania.

 4. TBM ELECTRO

  Belgia

  Compania TBM ELECTRO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Data recovery services, și video camera installation. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. C.E.M.I. (CIE ELECTRONIQUE ET DE MAINTENANCE INFORMATIQUE)

  Franta

  Compania C.E.M.I. (CIE ELECTRONIQUE ET DE MAINTENANCE INFORMATIQUE), este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Montreuil, Franta.

 6. AITEC

  Belgia

  Compania AITEC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice active. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electronice pasive si circuite imprimate, Informatica - periferice pentru computere, Componente electronice pasive si circuite imprimate, Informatica - periferice pentru computere, audiovisual equipment, și batteries. Are sediul în Heverlee, Belgia.

 7. SOFTEXPRESS GMBH

  Germania

  Compania SOFTEXPRESS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - computere medii si sisteme mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - microcomputere, Informatica - periferice pentru computere, Pachete de aplicatii software, Informatica - software, Informatica - microcomputere, Informatica - periferice pentru computere, Pachete de aplicatii software, și Informatica - software. Are sediul în Greimerath, Germania.

 8. ZEYTECH COMPUTER INH. ÖMER KARADENIZ

  Germania

  Compania ZEYTECH COMPUTER INH. ÖMER KARADENIZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - microcomputere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - computere medii si sisteme mari, Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, Informatica - articole si furnituri, Informatica - computere medii si sisteme mari, Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, și Informatica - articole si furnituri. Are sediul în Bremen, Germania.

 1. ALFA-SYSTEMS

  Belgia

  Compania ALFA-SYSTEMS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Modemuri si interfete, Cabluri si fire electrice si telefonice, Modemuri si interfete, cable systems, și multimedia products. Are sediul în Hombeek, Belgia.

 2. DATAIDENT GMBH

  Germania

  Compania DATAIDENT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Seevetal, Germania.

 3. HY-LINE COMPUTER COMPONENTS VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania HY-LINE COMPUTER COMPONENTS VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Monitoare pentru calculator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - microcomputere, Informatica - periferice pentru computere, display, Informatica - microcomputere, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Unterhaching, Germania.

 4. EL-CONTRONIC

  Olanda

  Compania EL-CONTRONIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Bilthoven, Olanda.

 5. V C D

  Belgia

  Compania V C D, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - microcomputere, Birotica - masini si materiale, Informatica - microcomputere, Birotica - masini si materiale, telephony, și internet. Are sediul în Halle, Belgia.

 6. MATCH USŁUGI INFORMATYCZNE MACIEJ CHMURZYŃSKI

  Polonia

  Compania MATCH USŁUGI INFORMATYCZNE MACIEJ CHMURZYŃSKI, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 7. ALFA SOLUTIONS

  Belgia

  Compania ALFA SOLUTIONS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, systems and equipment for telecommunications and telephony, monitoring, database management, și Informatica - software. Are sediul în Tielt, Belgia.

 8. E-TECHNOLOGIES

  Luxemburg

  Compania E-TECHNOLOGIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - microcomputere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - computere medii si sisteme mari, Informatica - periferice pentru computere, Informatica - articole si furnituri, Informatica - software, Informatica - computere medii si sisteme mari, Informatica - periferice pentru computere, Informatica - articole si furnituri, și Informatica - software. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 9. LABSERVICE

  Franta

  Compania LABSERVICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - computere medii si sisteme mari, Informatica - periferice pentru computere, Informatica - computere medii si sisteme mari, professional personal computers, Data storage system, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Saint Jean, Franta.

 10. LINEHEART

  Luxemburg

  Compania LINEHEART, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - computere medii si sisteme mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - periferice pentru computere, Informatica - periferice pentru computere, After-sales service, Hardware, și Smartphone. Are sediul în Leudelange, Luxemburg.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Informatica - periferice pentru computere - Import export

Număr de rezultate

31.538 Intreprinderile