IPRODUSE CONNECT SRL

Romania

Warehouse icon Distributie

IPRODUSE CONNECT SRL
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Cartile de vizita sunt un accesoriu indispensabil in afaceri. Printata alb-negru sau color, pe carton mat sau lucios, cartea de vizita te reprezinta pe tine sau compania pentru care lucrezi.Tiparite in policromie, digital, pe carton de 340 g/mp, superwhite, extrawhite dublu cretat luciu sau mat. Cartile de vizita pot fi personalizate cu datele firmei sau cu orice alta informatie.

Solicitați o ofertă

Romania

Snururile pentru ecuson sunt ideale pentru orice ocazie in care este necesara legitimarea sau identificarea angajatilor si vizitatorilor din cadrul companiei dumneavoastra, sau a participantilor si invitatilor la evenimentele, conferintele sau congresele sustinute de organizatia dumneavoastra. Lanyardul are latimea de 2 cm cu o lungime de 60 cm si este confectionat din poliester. Produsul este disponibil in 8 culori, cu carabina metalica, agatatoare si catarama din plastic detasabila. Producatorul a folosit urmatoarele materiale pentru confectionarea lanyard-ului: textil - polyester, plastic si metal.

Solicitați o ofertă

Romania

Confectionat din carton rigid, plastifiat cu folie din polipropilena, mecanism metalic nichelat, buzunar din plastic pentru etichete interschimbabile si margine metalica pentru protectie

Solicitați o ofertă

Romania

Cardurile PVC sunt cunoscute pentru durabilitatea, flexibilitatea si versatilitatea lor si sunt considerate drept cea mai eficienta solutie pentru obtinerea de legitimatii, pontaj, ticketing, carduri de identificare/acces, pentru vizitatori si membri ori cu scop de fidelizare sau control. Pentru un nivel de securitate crescut, puteti opta pentru variantele de carduri cu banda magnetica sau RFID. Personalizarea cardurilor de acces poate fi realizata pe ambele fete, sau limitata la o singura fata. Imprimarea se realizaza direct pe plastic pentru un aspect elegant si rezistenta in timp.

Solicitați o ofertă

Odata cu dezvoltarea activitatii unei companii a aparut si nevoia de a eficientiza procesele interne cu privire la gestionarea si inregistrarea produselor lunare. Astfel, cu ajutorul unor solutii informatice, a fost lansata platforma de management online, un instrument pentru cei care doresc sa beneficieze de un management asupra tuturor produselor utilizate intr-un anumit interval de timp. Platforma de management online iPRODUSE ofera, prin cele trei componente importante, catalogul de produse, specificatii tehnice, pretul produsului si o serie de avantaje cu ajutorul carora se eficientizeaza sistemul de comenzi si se mentine o buna comunicare intre companie si client. Produse si Servicii: Produse Birotica si Papetarie Produse din Hartie Produse de Curatenie si Mentenanta Uscatoare de Maini si Dispensere Produse Administrative si Protocol Produse ECO Produse Personalizate si Materiale Promotionale Cartuse si Tonere Imprimante Platforma de management online ofera acces usor utilizatorilor la informatii relevante referitoare la produsele si serviciile comandate, dar si analize importante din toata structura organizationala.Securitatea informatiilor pe platforma de management online s-a realizat prin echipamente IT de ultima generatie, dar si prin aplicatii proprii care monitorizeaza toata activitatea 24 de ore, 7 zile pe saptamana.

Documente

Domain icon Distributie

IPRODUSE CONNECT SRL

Str.Pelinului, Nr. 8 - 12, Parter, Sector 3, Bucuresti

031864 Bucuresti - Romania

Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    1 – 10

Organizare

  • Anul crearii
    2014
  • Natura intreprinderii
    Sediu social – Firma principala
  • Activitate principala
    Distributie

Informații comerciale

Zone comerciale

  • Check Circle Outline icon National

Activități ale IPRODUSE CONNECT SRL

  • Papetarie - articole
  • Furnizor de cartușe de toner
  • Furnizor de echipamente de birou
  • Furnizor de materiale promoționale
  • Furnizor de produse de curățare
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit