• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • oficiu de turism

Rezultate pentru

Oficiu de turism - Import export

 1. RAND O PALMA

  Mayotta

  Verified by europages badge
 2. VTC FRANCE EUROPE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania VTC FRANCE EUROPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taximetrie - firme, Transport rutier de pasageri, Taximetrie - firme, și Transport rutier de pasageri. Are sediul în La Guerche De Bretagne, Franta.

 3. CRTT SA

  Romania

  Pe langa posibilitatea inchirierii de spatii clasice pentru birouri ( suprafete de 45/67/85/95/167 metri patrati), Centrul nostru de afaceri va asigura servicii pentru birouri instant si virtuale cu o semnificativa reducere a costurilor. Vă oferim birouri complet echipate, acces internet de mare viteza si linii telefonice, curățenie zilnică, aer condiționat / încălzire, un personal administrativ cu experiență și o varietate de servicii suplimentare. CRTT SA are in structura organizatorica si o agentie de turism care ofera: rezervari hoteluri in Romania ( Delta Dunarii; Litoral; Statiuni balneo, etc); tichete avion si autocar in toata lumea; concepe si organizeaza la cerere circuite autocar in Transilvania: Circuit Dracula; Cetati medievale, etc. CRTT SA este amplasat in centrul orasului in imediata apropiere de institutii de interes: Primarie; Prefectura; banci; restaurante; statii autobus; 7 km distanta de aeroportul Tg.Mures si 120 km de aeroportul Cluj Napoca.

 4. CARTEL

  Franta

  Compania CARTEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interactive kiosk application design. Are sediul în Chantepie, Franta.

 5. ANTALYA INTERNATIONAL

  Turcia

  Compania ANTALYA INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asigurari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oficiu de turism, Oficiu de turism, și real estate agency. Are sediul în Antalya, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DILRA TOURS

  Sri Lanka

  Compania DILRA TOURS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Ekala, Sri Lanka.

 2. AYHAN RENT A CAR ARAÇ KIRALAMA

  Turcia

  Compania AYHAN RENT A CAR ARAÇ KIRALAMA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. DTS

  Grecia

  Compania DTS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Kos, Grecia.

 4. SGA

  Turcia

  Compania SGA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. YOLCUTOUR TURIZM VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania YOLCUTOUR TURIZM VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile o-rings, și plane tickets. Are sediul în Trabzon, Turcia.

 1. MADI TOURS

  Croatia

  Compania MADI TOURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Karlobag, Croatia.

 2. PERIVASSIS

  Grecia

  Compania PERIVASSIS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, bus hire with driver, și Ticketing. Are sediul în Hersonissos, Grecia.

 1. OUTDOOR & MORE

  Montenegru

  Compania OUTDOOR & MORE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accommodation rentals, boat excursions, kayaks, și bike rental. Are sediul în Virpazar, Montenegru.

 2. MACHUPICCHU

  Peru

  Compania MACHUPICCHU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oficiu de turism, tour operator, travel agency - business, Oficiu de turism, și travel agency. Are sediul în Cusco, Peru.

 3. PIGAIA TRAVEL

  Grecia

  Compania PIGAIA TRAVEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Santorini, Grecia.

 4. THESSALONIKI AIRPORT TAXI - TAXITHESS

  Grecia

  Compania THESSALONIKI AIRPORT TAXI - TAXITHESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 5. ENJOY GREECE TOURS

  Grecia

  Compania ENJOY GREECE TOURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Athens, Grecia.

 6. UÇUYOS UÇAK BILETI

  Turcia

  Compania UÇUYOS UÇAK BILETI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plane tickets, și hotel. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. C.V.T. CRETAN VIP TRAVEL P.C.

  Grecia

  Compania C.V.T. CRETAN VIP TRAVEL P.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Chania, Grecia.

 8. CAMINANDO GRANADA

  Spania

  Compania CAMINANDO GRANADA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Granada, Spania.

 1. METEORA THRONES TOUR ON TIME

  Grecia

  Compania METEORA THRONES TOUR ON TIME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Kalampaka, Grecia.

 2. GÜNEY EKSPORT TEKSTIL SAN..

  Turcia

  Compania GÜNEY EKSPORT TEKSTIL SAN.., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru femei, Oficiu de turism, plane tickets, cruise services, Confectii pentru femei, și Oficiu de turism. Are sediul în Beylikdüzü, Turcia.

 3. AGT-INTERNATIONAL

  Spania

  Compania AGT-INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Brunyola Girona, Spania.

 4. GREECE TRANSFERS

  Grecia

  Compania GREECE TRANSFERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 5. THEODORES TRAVEL

  Grecia

  Compania THEODORES TRAVEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cruise services, și forwarding of money. Are sediul în Athens, Grecia.

 6. A JEREZ DE TURISMO

  Spania

  Compania A JEREZ DE TURISMO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Jerez De La Frontera, Spania.

 7. TOURIST AGENCY VALSIKA D.O.O.

  Croatia

  Compania TOURIST AGENCY VALSIKA D.O.O., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile holiday home rental. Are sediul în Rab, Croatia.

 8. METEORA TRIP - BOUTIQUE TRAVEL EXPERIENCE

  Grecia

  Compania METEORA TRIP - BOUTIQUE TRAVEL EXPERIENCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Kalambaka, Grecia.

 9. MAISON DU TOURISME MONS

  Belgia

  Compania MAISON DU TOURISME MONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Sport si timp liber, national tourism offices, Voiaj si turism, leisure time, și Sport si timp liber. Are sediul în Mons, Belgia.

 10. ALIDEGOR TUR,LDA

  Portugalia

  Compania ALIDEGOR TUR,LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. Are sediul în Quarteira, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit