• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • inchiriere de masini de turism

Rezultate pentru

Inchiriere de masini de turism - Import export

 1. ARABSERVICE

  Olanda

  Verified by europages badge

  If you're looking to import or export your car, look no further than Arabservice. With us, you can trust that your used car will be delivered in pristine condition. We handle everything, from importing to exporting all types of passenger cars and commercial vehicles. Additionally, we offer a diverse range of used cars. Arabservice specializes in import and export services for passenger cars and commercial vehicles from the Netherlands. With years of experience in this field, our primary goal is to provide the best car options for our clients. We take care of all the necessary processes, including document handling, drawing from our extensive export experience to ensure minimal unexpected costs for our clients. Our services include: •Importing vehicles to the destination country •Registering with RDW (Netherlands Vehicle Authority) •Arranging temporary insurance for exports •Facilitating license plate requests •Managing document handling Arabservice is well-versed in the entire export process and can guide you from start to finish. Whether you're a company or an individual, you can export your car from the Netherlands without any worries. We aim to make the process as smooth and stress-free as possible. Countless satisfied customers can attest to the expertise we bring to the importing domain. For more information, don't hesitate to get in touch with us!

 2. BSP AUTO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BSP AUTO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de masini de turism, Automobile, Inchiriere de masini de turism, și Automobile. Are sediul în PARIS, Franta.

 3. RENT A CAR 365

  Romania

  Rentacar365 Inchiriaza autoturisme in Bucuresti-Otopeni Romania. Rezerva chiar acum masina la preturi avantajoase. Inchirieri masini bucuresti, inchirieri masini aeroport otopeni, rent a car bucuresti, inchirieri auto bucuresti, inchirieri auto otopeni, rent a car aeroport otopeni, masini de inchiriat bucuresti ieftin, rent a car otopeni, inchirieri masini aeroport bucuresti, inchirieri masini otopeni, inchirieri masini bucuresti otopeni, inchirieri masini, inchirieri auto aeroport otopeni, rent a car bucuresti ieftin, inchirieri auto otopeni ieftine, rent a car bucuresti otopeni, masini de inchiriat ieftin

 4. WEST RENT A CAR

  Romania

  West Rent a Car este o firma de inchirieri auto in Timisoara si Aeroport care a inregistrat o crestere rapida in ultimii ani. Grija fata de calitatea serviciilor oferite, siguranta, punctualitate sunt doar cateva dintre aspectele pentru care clientii nostri ne percep ca fiind un partener de incredere pentru serviciile de inchirieri auto in Timisoara. Misiunea noastra este de a oferi servicii de calitate la cele mai bune preturi de inchirieri auto in Timisoara, rapiditate si flexibilitate in inchirierea masinilor prin eliminarea formalitatilor excesive existente uneori in domeniul Rent a Car. Rent a car Timisoara - alegeti masina de inchiriat. Oricare ar fi cerintele voastre, puteti fi sigur ca avem solutia de masini de inchiriat pentru dumneavoastra. In vederea alegerii masinii potrivite va rugam sa verificati oferta de preturi si clasa autoturismelor: EX: Clasa Mini - Chevrolet Spark, Toyota Aygo (masini mici de oras - city car, usor de condus si de parcat); Clasa Economy - Dacia Logan (masini economice, ieftine, spazioase si fiabile); Clasa Compact - Ford Fiesta sau Renault Clio, Ford Fiesta modelele noi (masina compacta din segmentul C cu consum redus, ideala in oras, cat si la drum lung); Skoda Rapid model 2018 si 2019 din Clasa Medie (sedan, spatioase si fiabile, foarte cautate in serviciile rent a car); Clasa Standard - Vw Jetta (berlina, descrierea acestei clase se confunda cu cea de la clasa medie).

 5. PFA STOISIN VOITA INTREPRINDERE INDIVIDUALA

  Romania

  Marvomil Rentacar Timisoara ofera servicii inchirieri de masini in perfecta stare si cu preturi corecte pentru toate buzunarele. Asiguram predarea-preluarea la aeroport international Traian Vuia si putem deservi si zona Arad sau alte localitati relativ apropiate. Suntem o firma relativ noua pe piata de inchirieri auto din Timisoara, totusi oferim servicii de cea mai mare calitate. Evident ca masinile noastre au asigurare si sunt in perfecta stare tehnica, practic nu trebuie decat sa va urcati la volan, o folositi si sa o dati inapoi cum ati preluat-o.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FIVE RENT A CAR

  Romania

  FIVE este o firma de inchirieri auto Otopeni (aproape de aeroport). Ne adresam clientilor romani, care cer masini de inchiriat. FIVE ofera masini de inchiriat persoanelor fizice si juridice. Predam si preluam masinile acolo unde ai nevoie in Otopeni / Bucuresti. Colaboram pe termen lung cu clientii nostri. Oferim pachete personalizate firmelor care doresc sa inchirieze masini pentru angajatii lor. Toate automobilele din flota FIVE au inspectiile tehnice la zi si sunt sigure.

 2. RENT A CAR CLUJ BENJI

  Romania

  Firmă de Rent a Car Cluj ofera masini de inchiriat la corecte si competitive. Avem servicii de inchirieri auto la preturi mici si oferim servicii de rent a car in Cluj de peste 15 ani, asadar experienta este unul din cele mai mari avantaje oferite de agentia noastra. Faceti acum o rezervare online si veti obtine preturi excelente care pleaca de la 15 euro pe zi. Masinile noastre sunt in cea mai buna stare si singura dvs grija este doar sa conduceti atent.

 3. APW MASINI DE INCHIRIAT CLUJ

  Romania

  APW Masini de inchiriat Cluj va pune la dispozitie masini noi la cele mai bune preturi. Inchirieri auto Cluj cu predare preluare de la aeroport Cluj sau orice locatie din Cluj.

 4. DEVRECAR ARAÇ KIRALAMA

  Turcia

  Compania DEVRECAR ARAÇ KIRALAMA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. LIMAN RENT A CAR

  Turcia

  Compania LIMAN RENT A CAR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. ZOOCARS CAR & VAN HIRE - CHISWICK

  Regatul Unit

  Compania ZOOCARS CAR & VAN HIRE - CHISWICK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. GRUPO BW LTDA.

  Columbia

  Compania GRUPO BW LTDA., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de masini de turism, marine engines, ferryboats, electric generators, și Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Cartagena, Columbia.

 1. IZMIRCAR IZMIR HAVALIMANI ARAÇ KIRALAMA

  Turcia

  Compania IZMIRCAR IZMIR HAVALIMANI ARAÇ KIRALAMA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. SURE DRIVE CAR RENTALS LTD

  Cipru

  Compania SURE DRIVE CAR RENTALS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Car rentals, vehicle rental, și Rentals of luxury cars. Are sediul în Larnaca, Cipru.

 3. RENT A CAR ARISAL

  Spania

  Compania RENT A CAR ARISAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de masini de turism, Car rentals, Inchiriere de masini de turism, și vehicle rental. Are sediul în San Bartolomé De Tirajana-Las Palmas De Gran Canaria, Spania.

 4. ONLY SARDINIA AUTONOLEGGIO

  Italia

  Compania ONLY SARDINIA AUTONOLEGGIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Olbia, Italia.

 5. CARAMBA CAR RENTAL

  Spania

  Compania CARAMBA CAR RENTAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de masini de turism, Inchiriere de vehicule utilitare, car rental - services, Inchiriere de masini de turism, Inchiriere de vehicule utilitare, și 4wd hire. Are sediul în Torremolinos-Málaga, Spania.

 6. OPTIMUM RENT A CAR

  Turcia

  Compania OPTIMUM RENT A CAR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Izmir, Turcia.

 7. SERVIAUTO RENT A CAR

  Spania

  Compania SERVIAUTO RENT A CAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de vehicule utilitare, car rental - services, tourist services, Inchiriere de vehicule utilitare, și hotel service. Are sediul în Palma De Mallorca-Baleares, Spania.

 8. INSULARCAR - RENT-A-CAR, UNIPESSOAL, LDA

  Portugalia

  Compania INSULARCAR - RENT-A-CAR, UNIPESSOAL, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de masini de turism, și Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Funchal, Portugalia.

 1. IZMIR HAVALIMANI TRANSFER - IZMIR724TRANSFER.COM

  Turcia

  Compania IZMIR HAVALIMANI TRANSFER - IZMIR724TRANSFER.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. ADANA ERTUR RENT A CAR

  Turcia

  Compania ADANA ERTUR RENT A CAR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Adana, Turcia.

 3. ESPA-RENT S.L.

  Spania

  Compania ESPA-RENT S.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de masini de turism, Inchiriere de vehicule utilitare, Inchiriere de masini de turism, Inchiriere de vehicule utilitare, și commercial vehicle rental. Are sediul în Playa Del Inglés, Spania.

 4. CARGEST CAR HIRE

  Spania

  Compania CARGEST CAR HIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sports car hire, și automatic car hire. Are sediul în Málaga, Spania.

 5. ARTMOCAR WYPOŻYCZALNIA SAMOCHODÓW BIELSKO-BIAŁA

  Polonia

  Compania ARTMOCAR WYPOŻYCZALNIA SAMOCHODÓW BIELSKO-BIAŁA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Czechowice-Dziedzice, Polonia.

 6. LEGACY CAR RENTAL

  Statele Unite ale Americii

  Compania LEGACY CAR RENTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car rental, car rental - services, și medium/long-term car rental. Are sediul în Century City, Statele Unite ale Americii.

 7. AUTOTRUST CYPRUS CAR RENTAL

  Cipru

  Compania AUTOTRUST CYPRUS CAR RENTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Limassol, Cipru.

 8. A.N.E RENT A CAR CHANIA

  Grecia

  Compania A.N.E RENT A CAR CHANIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Chania, Grecia.

 9. RENT A CAR TEODOR TOURS

  Bulgaria

  Compania RENT A CAR TEODOR TOURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere autoturisme, Inchiriere de masini de turism, Inchiriere autoturisme, și Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 10. MM CARS RENTAL

  Polonia

  Compania MM CARS RENTAL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Warszawa, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Inchiriere de masini de turism - Import export

Număr de rezultate

4.673 Intreprinderile