• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • inchiriere de masini de turism

Rezultate pentru

Inchiriere de masini de turism - Import export

 1. BSP AUTO

  Franta

 2. WEST RENT A CAR

  Romania

  West Rent a Car este o firma de inchirieri auto in Timisoara si Aeroport care a inregistrat o crestere rapida in ultimii ani. Grija fata de calitatea serviciilor oferite, siguranta, punctualitate sunt doar cateva dintre aspectele pentru care clientii nostri ne percep ca fiind un partener de incredere pentru serviciile de inchirieri auto in Timisoara. Misiunea noastra este de a oferi servicii de calitate la cele mai bune preturi de inchirieri auto in Timisoara, rapiditate si flexibilitate in inchirierea masinilor prin eliminarea formalitatilor excesive existente uneori in domeniul Rent a Car. Rent a car Timisoara - alegeti masina de inchiriat. Oricare ar fi cerintele voastre, puteti fi sigur ca avem solutia de masini de inchiriat pentru dumneavoastra. In vederea alegerii masinii potrivite va rugam sa verificati oferta de preturi si clasa autoturismelor: EX: Clasa Mini - Chevrolet Spark, Toyota Aygo (masini mici de oras - city car, usor de condus si de parcat); Clasa Economy - Dacia Logan (masini economice, ieftine, spazioase si fiabile); Clasa Compact - Ford Fiesta sau Renault Clio, Ford Fiesta modelele noi (masina compacta din segmentul C cu consum redus, ideala in oras, cat si la drum lung); Skoda Rapid model 2018 si 2019 din Clasa Medie (sedan, spatioase si fiabile, foarte cautate in serviciile rent a car); Clasa Standard - Vw Jetta (berlina, descrierea acestei clase se confunda cu cea de la clasa medie).

 3. PFA STOISIN VOITA INTREPRINDERE INDIVIDUALA

  Romania

  Marvomil Rentacar Timisoara ofera servicii inchirieri de masini in perfecta stare si cu preturi corecte pentru toate buzunarele. Asiguram predarea-preluarea la aeroport international Traian Vuia si putem deservi si zona Arad sau alte localitati relativ apropiate. Suntem o firma relativ noua pe piata de inchirieri auto din Timisoara, totusi oferim servicii de cea mai mare calitate. Evident ca masinile noastre au asigurare si sunt in perfecta stare tehnica, practic nu trebuie decat sa va urcati la volan, o folositi si sa o dati inapoi cum ati preluat-o.

 4. FIVE RENT A CAR

  Romania

  FIVE este o firma de inchirieri auto Otopeni (aproape de aeroport). Ne adresam clientilor romani, care cer masini de inchiriat. FIVE ofera masini de inchiriat persoanelor fizice si juridice. Predam si preluam masinile acolo unde ai nevoie in Otopeni / Bucuresti. Colaboram pe termen lung cu clientii nostri. Oferim pachete personalizate firmelor care doresc sa inchirieze masini pentru angajatii lor. Toate automobilele din flota FIVE au inspectiile tehnice la zi si sunt sigure.

 5. APW MASINI DE INCHIRIAT CLUJ

  Romania

  APW Masini de inchiriat Cluj va pune la dispozitie masini noi la cele mai bune preturi. Inchirieri auto Cluj cu predare preluare de la aeroport Cluj sau orice locatie din Cluj.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZOOCARS CAR & VAN HIRE - CHISWICK

  Regatul Unit

 2. GRUPO BW LTDA.

  Columbia

 3. LIMAN RENT A CAR

  Turcia

 4. SURE DRIVE CAR RENTALS LTD

  Cipru

 5. RENT A CAR ARISAL

  Spania

 1. IZMIRCAR IZMIR HAVALIMANI ARAÇ KIRALAMA

  Turcia

 2. ONLY SARDINIA AUTONOLEGGIO

  Italia

 1. CARAMBA CAR RENTAL

  Spania

 2. DEVRECAR RENTAL

  Turcia

 3. OPTIMUM RENT A CAR

  Turcia

 4. SERVIAUTO RENT A CAR

  Spania

 5. IZMIR HAVALIMANI TRANSFER - IZMIR724TRANSFER.COM

  Turcia

 6. ARTMOCAR WYPOŻYCZALNIA SAMOCHODÓW BIELSKO-BIAŁA

  Polonia

 7. ADANA ERTUR RENT A CAR

  Turcia

 8. CARGEST CAR HIRE

  Spania

 1. LEGACY CAR RENTAL

  Statele Unite ale Americii

 2. ESPA-RENT S.L.

  Spania

 3. WHEELS & GO CAR RENTALS

  Cipru

 4. OYAMACAR

  Maroc

 5. GC CAR RENTALS IN LIMASSOL

  Cipru

 6. DAPERTON

  Spania

 7. RENTAL CENTER CRETE

  Grecia

 8. WYPOŻYCZALNIA SAMOCHODÓW MEGA TANIO WYPOZYCZALNIA-AUT24.PL

  Polonia

 9. PTDRIVEWAY TOURS AND TRANSFERS

  Portugalia

 10. AUTOS CHAMARTÍN SA

  Spania

Filtre

Rezultate pentru

Inchiriere de masini de turism - Import export

Număr de rezultate

4.711 intreprinderile