• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • turism agricol

Rezultate pentru

Turism agricol - Import export

 1. AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hotel, Turism agricol, regional and typical cheeses, adventure park, Hotel, bed and breakfast, typical products, hotel, și Turism agricol. Are sediul în Altamura, Italia.

 2. AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hotel, Turism agricol, regional and typical cheeses, adventure park, Hotel, bed and breakfast, typical products, hotel, și Turism agricol. Are sediul în Altamura, Italia.

 3. SENZANI BREVETTI SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SENZANI BREVETTI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentare - utilaje de ambalare pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje alimentare, Turism agricol, Usi si ferestre, materiale electrice, industrial packing, packaging for foods, Ambalaje alimentare, cut boxes, și Turism agricol. Are sediul în Faenza, Italia.

 4. AZIENDA AGRICOLA FORFORELLI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AZIENDA AGRICOLA FORFORELLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile services for foreign trade, cherry tomatoes, baby plum tomato, orange baby plum tomato, yellow baby plum tomato, red baby plum tomato, red cherry tomato, și yellow cherry tomato. Are sediul în Vittoria, Italia.

 5. THE PREFECTURE OF EVIA

  Grecia

  Compania THE PREFECTURE OF EVIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turism agricol, Voiaj si turism, religious tourism, Turism agricol, Voiaj si turism, și business travel. Are sediul în Chalkida, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DORMITO.RE - ACCOMMODATE WELL

  Slovenia

  Compania DORMITO.RE - ACCOMMODATE WELL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Serviciu hotelier, Turism agricol, Aplicatii de comert electronic, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Serviciu hotelier, Turism agricol, și Aplicatii de comert electronic. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 2. IL PIAGGIONE DI SERRAVALLE

  Italia

  Compania IL PIAGGIONE DI SERRAVALLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. Are sediul în Castelnuovo Berardenga, Italia.

 3. CINI SERVIZI S.R.L.

  Italia

  Compania CINI SERVIZI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Turism agricol, car rental - services, tourist service, Feronerie pentru constructii, și Turism agricol. Are sediul în Fidenza, Italia.

 4. ANTICA TENUTA DEL NANFRO

  Italia

  Compania ANTICA TENUTA DEL NANFRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turism agricol, sicilian wine, olive-growing, Turism agricol, și wineries. Are sediul în Caltagirone, Italia.

 5. AGRITURISMO FONTANDRONE

  Italia

  Compania AGRITURISMO FONTANDRONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agroturism, și Agroturism. Are sediul în Pieve Santo Stefano, Italia.

 1. EURA TRAVEL

  Lituania

  Compania EURA TRAVEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Operatori turistici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turism agricol, tour operators - culture, guided tours, Turism agricol, și coach rental for national tourism. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 2. AZIENDA AGRITURISTICA PICCOLO

  Italia

  Compania AZIENDA AGRITURISTICA PICCOLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. Are sediul în Ficarra, Italia.

 1. DESATASCOS EN BARCELONA

  Spania

  Compania DESATASCOS EN BARCELONA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. AGRITURISMO TENUTA FRATELLI SANACORE

  Italia

  Compania AGRITURISMO TENUTA FRATELLI SANACORE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile AGRICULTURA ECOLOGICA, Hoteluri şi restaurante, farm holidays, biodynamic agriculture, AGRICULTURA ECOLOGICA, și Hoteluri şi restaurante. Are sediul în Trapani, Italia.

 3. SOCIEDADE AGRICOLA DA QUINTA DA LAGOALVA DE CIMA, S.A.

  Portugalia

  Compania SOCIEDADE AGRICOLA DA QUINTA DA LAGOALVA DE CIMA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, Turism agricol, Herghelii, Vinuri, Wines - Portugal, Turism agricol, și Herghelii. Are sediul în Alpiarca, Portugalia.

 4. ESMARK

  Danemarca

  Compania ESMARK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. Are sediul în Ringkøbing, Danemarca.

 5. AZIENDA AGRICOLA AGRITURISTICA CANTAGALLI

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA AGRITURISTICA CANTAGALLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile extra virgin olive oil, și Serviced Apartments. Are sediul în San Quirico D'ocia, Italia.

 6. LA FERME DES BISONS

  Belgia

  Compania LA FERME DES BISONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale si cresterea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, Turism agricol, bison meat, Sali pentru congrese si seminarii, Turism agricol, și local specialty produce. Are sediul în Noville-Lez-Bastogne, Belgia.

 7. LIFE LOVERS GREECE

  Olanda

  Compania LIFE LOVERS GREECE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile group travel, organised travel, și travel agency - business. Are sediul în Amersfoort, Olanda.

 8. COUNTRY HOUSE "DUBRAVA"

  Belarus

  Compania COUNTRY HOUSE "DUBRAVA", este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agroturism, și Agroturism. Are sediul în Olhovka, Belarus.

 1. AGRITURISMO CASE AL SOLE

  Italia

  Compania AGRITURISMO CASE AL SOLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Guest houses with swimming pool, tourism-residential hotels, holiday homes, și Offices and buildings - sale and rental. Are sediul în Loreto, Italia.

 2. AGRITURISMO CASALE DEL MARRONE

  Italia

  Compania AGRITURISMO CASALE DEL MARRONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile holiday farm with rooms, bar, restaurant, pizzeria, farm holidays, și Hotel with restaurant. Are sediul în Segni, Italia.

 3. AZIENDA AGRITURISTICA MASSERINO

  Italia

  Compania AZIENDA AGRITURISTICA MASSERINO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile farm holidays, wine cellars, și holiday farm with rooms. Are sediul în Puegnago Del Garda, Italia.

 4. PERU GRAND TRAVEL

  Peru

  Compania PERU GRAND TRAVEL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. Are sediul în Cusco, Peru.

 5. DANSKE TORPARE

  Danemarca

  Compania DANSKE TORPARE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. Are sediul în Søborg, Danemarca.

 6. AGRITURISMO LA MORA

  Italia

  Compania AGRITURISMO LA MORA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Guest houses with swimming pool, organic farmhouse tourism, și holiday farm with rooms. Are sediul în Assisi, Italia.

 7. TETERIV COUNTRY

  Ucraina

  Compania TETERIV COUNTRY, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile holiday farm riding school, systems and equipment for breeding domestic animals, systems and equipment for stud farms, și Wooden gift items. Are sediul în Myhalki, Ucraina.

 8. AGRITURISMO ANTICA QUERCIA

  Italia

  Compania AGRITURISMO ANTICA QUERCIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, holiday farm with rooms, tourist services, Hoteluri şi restaurante, și tourism and agriculture. Are sediul în San Gregorio Magno, Italia.

 9. CASA DA TOJEIRA - TURISMO, VINHOS E EVENTOS

  Portugalia

  Compania CASA DA TOJEIRA - TURISMO, VINHOS E EVENTOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turism agricol, Wines - Portugal, și Turism agricol. Are sediul în Cabeceiras De Basto, Portugalia.

 10. EKOART-ENGINEERING

  Bulgaria

  Compania EKOART-ENGINEERING, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turism agricol, și Turism agricol. Are sediul în Burgas, Bulgaria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit