• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • automobile de turism

Rezultate pentru

Automobile de turism - Import export

 1. DB AUTOMOBILE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  As one of the few gear maintenance companies in Europe, we have made a name for ourselves as a specialist in all gear types and as a problem solver for exotic gear types. As the first manufacturer-independent workshop in Germany, we have been able to repair/regenerate your torque converter in-house and at short notice since the start of 2004. Upon request, you can get a reinforced version of our gears, which are, of course, modified by the company to bring them completely up-to-date. We import spare parts for all gear types directly from the manufacturer and can pass on our good purchase conditions to our customers. We provide a 12-month, Europe-wide guarantee without a mileage limit.

 2. NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Compania NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buloane produse dupa specificatii, CNC turned parts, motorcycle parts, precision machining parts, aluminium machining parts, brass machined parts, stainless steel machined part, cnc machining part, și cnc milling part. Are sediul în Ningbo, China.

 3. SAMO SERVICE

  Romania

  Societatea noastra este specializata de peste 20 de ani in reparatia de cutii automate si convertizoare. Cu peste 20 de ani de experienta, am tinut intotdeauna pasul cu toti producatorii auto cit si cu cele mai noi tehnologii de service in domeniul reparatiilor de convertizoare si a cutiilor automate de la toti producatorii auto. Oferind doar piese originale, nu facem nici un moment rabat de la principiile noastre- calitate, promptitudine si satisfactia clientului. Ii ajutăm pe toţi cei ce apelează la noi inclusiv prin consultanta telefonica şi încercăm să le rezolvăm problemele aparute in exploatarea autoturismelor cu acest tip de transmisie. Solutia noastra consta in vanzarea sau reparatia de convertizoare si cutii automate cit si vanzarea de piese de schimb. Reparam convertizoare la toate tipurile de autoturisme la solicitarea partenerilor nostri. Orice convertizor trimis la noi va fi reparat in maxim o zi lucratoare din momentul primirii. Pentru mai multe informatii, va rugam se ne vizitati pagina de Facebook, unde gasiti actualizari zilnice : Reparatii Cutii Automate Timisoara.

 4. NINGBO DONGNING TOOLS CO.,LTD

  China

  Compania NINGBO DONGNING TOOLS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. Are sediul în Ningbo, China.

 5. ECT EUROPE

  Lituania

  Compania ECT EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile microfibre, car washing, și car wash systems and equipment. Are sediul în Vilnius, Lituania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SECKIN OTOMOTIV

  Turcia

  Compania SECKIN OTOMOTIV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, accessories, Autocare si autobuze, și accessories and spare parts. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. ARROWOUTER LIMITED T/AS PANAF AND COMPANY

  Regatul Unit

  Compania ARROWOUTER LIMITED T/AS PANAF AND COMPANY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule utilitare - piese si componente electrice si electronice, Automobile - componente si piese electrice si electronice, Vehicule utilitare - piese si componente electrice si electronice, și Automobile - componente si piese electrice si electronice. Are sediul în Witham, Regatul Unit.

 3. OTO DEALS INTERNATIONAL B.V.

  Olanda

  Compania OTO DEALS INTERNATIONAL B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. Are sediul în Amstelveen, Olanda.

 4. XIAMEN LUCKYROC INDUSTRY CO., LTD.

  China

  Compania XIAMEN LUCKYROC INDUSTRY CO., LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. Are sediul în Xiamen, China.

 5. SHENZHEN RIM TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN RIM TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. Are sediul în Shenzhen, China.

 1. OLCAY KILIT SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turcia

  Compania OLCAY KILIT SANAYI VE TICARET A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broaste, incuietori si chei - masini pentru fabricare, keys for locks, door and window locks for construction work, și Broaste, incuietori si chei - masini pentru fabricare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. KARDES ELEKTRIK

  Turcia

  Compania KARDES ELEKTRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor vehicle starter motors, starter replacements, și non-modular direct starters for motors. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CARREG.CO.UK - PRIVATE NUMBER PLATES

  Regatul Unit

  Compania CARREG.CO.UK - PRIVATE NUMBER PLATES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. Are sediul în Wolverhampton, Regatul Unit.

 2. OLCAY KILIT SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turcia

  Compania OLCAY KILIT SANAYI VE TICARET A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lock cylinders. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. PREMIUMSHIELD LIMITED

  Regatul Unit

  Compania PREMIUMSHIELD LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. Are sediul în Chelmsford, Regatul Unit.

 4. HANGZHOU AILUNSI MACHINERY CO.,LTD

  China

  Compania HANGZHOU AILUNSI MACHINERY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. Are sediul în Guali, China.

 5. GARAGE FRANCOIS

  Belgia

  Compania GARAGE FRANCOIS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Concesionari auto, spare parts for coaches, Concesionari auto, și used cars bought and sold. Are sediul în Libramont-Chevigny, Belgia.

 6. WALTHAMSTOW CENTRAL GARAGE

  Regatul Unit

  Compania WALTHAMSTOW CENTRAL GARAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor vehicle test and inspection, brakes, tyres, și suspension. Are sediul în Walthamstow, Regatul Unit.

 7. AUTOENTSORGUNG NRW

  Germania

  Compania AUTOENTSORGUNG NRW, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile recovery of damaged vehicles. Are sediul în Bochum, Germania.

 8. GÜNTHER SPIELER

  Germania

  Compania GÜNTHER SPIELER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile de turism, Camioane, camionete si vehicule utilitare, Vehicule la mana a doua, Vehicule - componente si piese mecanice, Automobile de turism, Camioane, camionete si vehicule utilitare, Vehicule la mana a doua, și Vehicule - componente si piese mecanice. Are sediul în Bad Soden, Germania.

 1. CARSREPUBLIC.COM

  Olanda

  Compania CARSREPUBLIC.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. Are sediul în Den Haag, Olanda.

 2. AUTO VERKOOP PLAN

  Olanda

  Compania AUTO VERKOOP PLAN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. Are sediul în Nijkerk, Olanda.

 3. API DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania API DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente si bauturi - aditivi, și Alimente si bauturi - aditivi. Are sediul în Schweinfurt, Germania.

 4. VAKGARAGE AUTOWEERD UTRECHT

  Olanda

  Compania VAKGARAGE AUTOWEERD UTRECHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car workshop, fibre, bargains, și passenger transport by car, motorcycle and hired coach. Are sediul în Utrecht, Olanda.

 5. CARONLINE

  Spania

  Compania CARONLINE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. Are sediul în Granollers, Spania.

 6. RIJSCHOOL-FLYOVER

  Olanda

  Compania RIJSCHOOL-FLYOVER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. Are sediul în Den Haag, Olanda.

 7. CLASSICMOBILIA

  Regatul Unit

  Compania CLASSICMOBILIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. Are sediul în Milton Keynes, Regatul Unit.

 8. HONDA

  Belgia

  Compania HONDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motorcycles, small tractors, gardening machines, și water pumps. Are sediul în Zellik, Belgia.

 9. ALL TASK SOLUTIONS

  Irlanda

  Compania ALL TASK SOLUTIONS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. Are sediul în Dungarvan, Irlanda.

 10. ASTRUCK RENTING

  Belgia

  Compania ASTRUCK RENTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de vehicule utilitare, Automobile de turism, Inchiriere de vehicule utilitare, vehicle rental, Automobile de turism, și van rental. Are sediul în Asse, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Automobile de turism - Import export

Număr de rezultate

15.706 Intreprinderile