• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • obiecte emailate de uz casnic

Rezultate pentru

Obiecte emailate de uz casnic - Import export

 1. SEELANDT & UTECHT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO.KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SEELANDT & UTECHT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO.KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Schwerin, Germania.

 2. CENTI WARENHANDELS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CENTI WARENHANDELS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Runkel-Dehrn, Germania.

 3. ISA FB IMPEX SRL

  Romania

 4. LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE

  Rusia

  Compania LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela de masa, Obiecte emailate de uz casnic, Tacamuri, Emailuri, Vesela de masa, Obiecte emailate de uz casnic, Tacamuri, și Emailuri. Are sediul în Lysva, Rusia.

 5. CJSC "PLANT SANTEX"

  Belarus

  Compania CJSC "PLANT SANTEX", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots and pans. Are sediul în Gomel, Belarus.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MERX PRODUCTS HANDELS GMBH

  Austria

  Compania MERX PRODUCTS HANDELS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Nenzing, Austria.

 2. MELITTA EUROPA GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MELITTA EUROPA GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafea si ceai. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea profesionale, Obiecte emailate de uz casnic, Fierbatoare de apa de uz casnic, Filtre de cafea profesionale, Obiecte emailate de uz casnic, 4-module coffeemaker, și Fierbatoare de apa de uz casnic. Are sediul în Minden, Germania.

 3. APAYDIN CELIK EMAYE TENEKE

  Turcia

  Compania APAYDIN CELIK EMAYE TENEKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile enamelling, stainless steel components for kitchens, și Can. Are sediul în Afyonkarahisar, Turcia.

 4. CLICKBOX® E.K.

  Germania

  Compania CLICKBOX® E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane metalice, Rezervoare si compartimente de stocare, Plastic - ambalaje, Carton pentru ambalaje, Butoaie si bidoane metalice, Rezervoare si compartimente de stocare, Plastic - ambalaje, și Carton pentru ambalaje. Are sediul în Nürtingen, Germania.

 5. OVIVOGROUP HOUSEHOLD PRODUCTS

  Turcia

  Compania OVIVOGROUP HOUSEHOLD PRODUCTS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte emailate de uz casnic, Sticlarie decorativa, Obiecte emailate de uz casnic, cleaning products, Sticlarie decorativa, și Kitchenware. Are sediul în Karatay/konya, Turcia.

 1. STOHA DESIGN RICHARD HIEBER KG

  Germania

  Compania STOHA DESIGN RICHARD HIEBER KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Robinetarie sanitara, Obiecte emailate de uz casnic, Feronerie industriala, Feronerie pentru constructii, Robinetarie sanitara, Obiecte emailate de uz casnic, Feronerie industriala, și Feronerie pentru constructii. Are sediul în Hofstetten, Germania.

 2. DISHWARE NOVOMOSKOVSK LLC

  Ucraina

  Compania DISHWARE NOVOMOSKOVSK LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Novomoskovsk, Ucraina.

 1. KAYMET

  Turcia

  Compania KAYMET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 2. EMAILLERIE BELGE SA

  Belgia

  Compania EMAILLERIE BELGE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Brussels, Belgia.

 3. A.S.MET SNC

  Italia

  Compania A.S.MET SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile outdoor metal furniture, și metal furniture for the home. Are sediul în TORINO, Italia.

 4. KONEX SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KONEX SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - articole de uz casnic, Obiecte emailate de uz casnic, Materiale plastice - articole de uz casnic, și Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Lodz, Polonia.

 5. ALLUFLON S.P.A.

  Italia

  Compania ALLUFLON S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte din aluminiu de uz casnic, Obiecte emailate de uz casnic, Obiecte din aluminiu de uz casnic, și Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Mondavio, Italia.

 6. GUNES KATMER MADENI ESYA SAN.TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania GUNES KATMER MADENI ESYA SAN.TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 7. HATS HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania HATS HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadouri, suveniruri si articole publicitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte metalice de uz casnic, Obiecte emailate de uz casnic, Obiecte metalice de uz casnic, și Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Ludwigsfelde, Germania.

 8. ENART EMAYE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania ENART EMAYE SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile enamel paints, și enamelling. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 1. PENGO S.P.A.

  Italia

  Compania PENGO S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte din aluminiu de uz casnic, Obiecte emailate de uz casnic, Obiecte din aluminiu de uz casnic, și Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Bassano Del Grappa, Italia.

 2. KARAKOY IC VE DIS TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania KARAKOY IC VE DIS TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile enamel paints, și non-stick pan. Are sediul în GAZIANTEP, Turcia.

 3. NTONTOS INDUSTRY HEATING PRODUCTS

  Grecia

  Compania NTONTOS INDUSTRY HEATING PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stoves, și traditional wood stoves. Are sediul în Trikala, Grecia.

 4. HAUSTECHNIK JORDAN GMBH ELEKTRO- UND HEIZUNGSBAU

  Germania

  Compania HAUSTECHNIK JORDAN GMBH ELEKTRO- UND HEIZUNGSBAU, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarie - mobilier, Obiecte emailate de uz casnic, Bucatarie - mobilier, și Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Weilerswist, Germania.

 5. YIWU CITY LONGFEI IMPORT&EXPORT CO.,LTD

  China

  Compania YIWU CITY LONGFEI IMPORT&EXPORT CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Yiwu City, China.

 6. GZS GROßVERTRIEB FÜR HAUSRATBEDARF GMBH

  Germania

  Compania GZS GROßVERTRIEB FÜR HAUSRATBEDARF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte emailate de uz casnic, Obiecte din otel de uz casnic, Obiecte emailate de uz casnic, și Obiecte din otel de uz casnic. Are sediul în Genderkingen, Germania.

 7. CISL VENETO SERVIZI

  Italia

  Compania CISL VENETO SERVIZI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte din aluminiu de uz casnic, Obiecte emailate de uz casnic, Obiecte din aluminiu de uz casnic, și Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Venezia, Italia.

 8. EMAILLERIE NORMANDE

  Franta

  Compania EMAILLERIE NORMANDE, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Semnalizare - panouri si pancarde, Obiecte emailate de uz casnic, Semnalizare - panouri si pancarde, și Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Thury Harcourt, Franta.

 9. METALTEX ITALIA S.P.A.

  Italia

  Compania METALTEX ITALIA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte din aluminiu de uz casnic, Obiecte emailate de uz casnic, Obiecte din aluminiu de uz casnic, și Obiecte emailate de uz casnic. Are sediul în Maslianico, Italia.

 10. BAUMGARTEN HANDLE SYSTEMS KG

  Germania

  Compania BAUMGARTEN HANDLE SYSTEMS KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte emailate de uz casnic, Materiale plastice - articole de uz casnic, Obiecte emailate de uz casnic, și Materiale plastice - articole de uz casnic. Are sediul în Neunkirchen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit