• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ventilatoare de uz casnic

Rezultate pentru

Ventilatoare de uz casnic - Import export

 1. DOSPEL POLAND

  Polonia

  Verified by europages badge

  DOSPEL, founded in 1974 in Czestochowa, Poland, is a well-established brand with 46 years of experience in ventilation systems. The company exports its products to over 50 countries, and is known for its focus on innovation and modern production processes. DOSPEL's range of products includes wind turbines for green energy, and it dominates the Polish ventilation market. One of the key strengths of DOSPEL is its commitment to innovation and modern production processes. Due to the wide range of products, DOSPEL has dominated the Polish ventilation market. Dospel offer includes : •many models of domestic fans that will not only ensure high air quality, but also aesthetically complement your interior design •industrial fans •bathroom fans •bathroom extractor fans •bathroom exhaust fans •bathroom vent fans •elements of ventilation systems •ventilation systems with recuperation •ventilation and air conditioning units for your company •ventilation systems for use in homes •industrial ventilation solutions for use in large-scale operations Our R&D team, following new technical and technological solutions, is constantly improving the design, durability and functionality of our products. With over 50 years of experience, a commitment to innovation, and modern production processes, DOSPEL is well-positioned to continue providing its customers with the best products on the market. The quality of DOSPEL is confirmed by many certificates. Contact us for more information.

 2. BRACHTEL LUFTTECHNIK GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania BRACHTEL LUFTTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Guntramsdorf, Austria.

 3. WEISSHAAR GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WEISSHAAR GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Backnang, Germania.

 4. AIRFLOW LUFTTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AIRFLOW LUFTTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Rheinbach, Germania.

 5. CASAFAN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CASAFAN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Hasselroth, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MICRONEL AG

  Elvetia

  Compania MICRONEL AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recuperatoare de caldura, Ventilatoare de uz casnic, Recuperatoare de caldura, și Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Tagelswangen, Elvetia.

 2. CASA BRUNO, S.L.

  Spania

  Compania CASA BRUNO, S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Santa Ponsa (calviá), Spania.

 3. LMT SRL LUX

  Italia

  Compania LMT SRL LUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ventilatoare de uz casnic, ventilation, axial exhaust fans, centrifugal exhaust fans, și Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Buccinasco, Italia.

 4. MASCHINENBAU LOHSE GMBH

  Germania

  Compania MASCHINENBAU LOHSE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Heidenheim, Germania.

 5. AWENTA

  Polonia

  Compania AWENTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ventilation grills. Are sediul în Stojadla, Polonia.

 1. KARL HOPF GMBH

  Germania

  Compania KARL HOPF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Bayreuth, Germania.

 2. COMPETAIR GMBH

  Elvetia

  Compania COMPETAIR GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Thalwil, Elvetia.

 1. SPÄNEX GMBH

  Germania

  Compania SPÄNEX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Uslar, Germania.

 2. KS METALLTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania KS METALLTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Leipzig, Germania.

 3. NOVENCO BUILDING & INDUSTRIES A/S

  Germania

  Compania NOVENCO BUILDING & INDUSTRIES A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Niederstotzingen, Germania.

 4. KISSMANN KÜHLGERÄTE INH. HERMANN KISSLINGER

  Germania

  Compania KISSMANN KÜHLGERÄTE INH. HERMANN KISSLINGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în München, Germania.

 5. INTAX TRADING SRL

  Romania

  Compania INTAX TRADING SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ventilatoare de uz casnic, dehumidifiers for residential use, air purification, Ventilatoare de uz casnic, și aromatherapy. Are sediul în Otopeni, Romania.

 6. MADE IN BRAZIL CALIFORNIA

  Brazilia

  Compania MADE IN BRAZIL CALIFORNIA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pet products manufacturers, frozen fruit juices, article for restaurants, și leather boots. Are sediul în Guaratuba, Brazilia.

 7. SHUNDE MINGLING ELECTRIC COMPANY

  China

  Compania SHUNDE MINGLING ELECTRIC COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Leliu, China.

 8. KROBATH PROTECH GMBH

  Austria

  Compania KROBATH PROTECH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Feldbach, Austria.

 1. HAITHERM INDUSTRIEOFENBAU UND WÄRMEBEHANDLUNGSANLAGEN GMBH

  Austria

  Compania HAITHERM INDUSTRIEOFENBAU UND WÄRMEBEHANDLUNGSANLAGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Walding, Austria.

 2. AIRCLEAN SAFETY PRODUCTS

  Germania

  Compania AIRCLEAN SAFETY PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 3. AERMOTIX GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania AERMOTIX GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Donauwörth, Germania.

 4. A. ÖBKE PROAID LUFTTECHNIK E. K.

  Germania

  Compania A. ÖBKE PROAID LUFTTECHNIK E. K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial fans, fans, low-pressure ventilators for industrial use, și fans for tunnels. Are sediul în Northeim, Germania.

 5. VENTOS LÜFTUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania VENTOS LÜFTUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Schimbatoare de caldura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Ventilatoare industriale, Ventilatoare de uz casnic, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Ventilatoare industriale, Ventilatoare de uz casnic, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Georgsmarienhütte, Germania.

 6. A. JUNG ARBEITSSICHERHEIT

  Elvetia

  Compania A. JUNG ARBEITSSICHERHEIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Rheinsulz, Elvetia.

 7. FANELITE EUROPE

  Franta

  Compania FANELITE EUROPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceiling fan, fans, Silent fans, și household fans. Are sediul în Annecy, Franta.

 8. INTOVENT

  Olanda

  Compania INTOVENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aerating. Are sediul în Nederweert, Olanda.

 9. ROMRADIATOARE S.A.

  Romania

  Compania ROMRADIATOARE S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ventilatoare de uz casnic, Schimbatoare de caldura, Ventilatoare de uz casnic, și Schimbatoare de caldura. Are sediul în Brasov, Romania.

 10. MAICO ELEKTROAPPARATE FABRIK GMBH

  Germania

  Compania MAICO ELEKTROAPPARATE FABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ventilatoare de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fans, Bathrooms, industrial fans, și Roof fans. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Ventilatoare de uz casnic - Import export

Număr de rezultate

4.479 Intreprinderile