• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • filtre de cafea de uz casnic

Rezultate pentru

Filtre de cafea de uz casnic - Import export

 1. BIMKO ELEKTRIK

  Turcia

  Verified by europages badge

  BIMKO ELEKTRIK was created in 1993 in Istanbul. Our work started on home appliances spare parts. Over the years, we have also added production capability to our services. Nowadays, BIMKO ELEKTRIK focused in production of filters for cooker hoods. BIMKO ELEKTRIK is one of the biggest cooker hood filter supplier of Turkey, EU countries and India. Our products reach more than 80 countries all around the world through our direct customers, such as, Germany, Netherland, Italy, France, India, and UK. Our company, which adopted principle of customer satisfaction, fast delivery and competitive prices, leading company in its industry. For our company achievements, we participated in ISK SODEX İstanbul, International HVAC&R, Insulation, Pump, Valve, Fitting, Water Treatment, Fire Prevention, Pool and Solar Energy Systems Exhibition in 2021. Also, our company exports to 17 countries. Don't hesitate to contact us for more information and to visit our website! https: //bimko.com/en

 2. OZOF EUROPE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania OZOF EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrare - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare de rufe de uz casnic, Filtre de cafea de uz casnic, Uscatoare de rufe de uz casnic, Filtre de cafea de uz casnic, activated carbon filter, activated carbon, industrial refriggerator repairs, spare parts for refrigerators, și coolers. Are sediul în Biederitz, Germania.

 3. SANTOS PALACE

  Belgia

  Compania SANTOS PALACE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafea si ceai, Cafenele si baruri - masini si materiale, Filtre de cafea de uz casnic, Masini de spalat vase pentru colectivitati, Cafea si ceai, Cafenele si baruri - masini si materiale, Filtre de cafea de uz casnic, și Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. BICAFÉ - TORREFACÇÃO E COMÉRCIO DE CAFÉ, LDA.

  Portugalia

  Compania BICAFÉ - TORREFACÇÃO E COMÉRCIO DE CAFÉ, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafea si ceai. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea de uz casnic, și Filtre de cafea de uz casnic. Are sediul în S. Pedro Da Cova, Portugalia.

 5. IL NETTARE SRL

  Italia

  Compania IL NETTARE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea de uz casnic, Filtre de cafea de uz casnic, și coffee machine accessories. Are sediul în Pescara, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FUTURETE - INDUSTRIA DE MAQUINAS DE CAFE, LDA.

  Portugalia

  Compania FUTURETE - INDUSTRIA DE MAQUINAS DE CAFE, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea de uz casnic, Filtre de cafea de uz casnic, și percolator. Are sediul în Turquel, Portugalia.

 2. COFFEE TECH KÁVÉGÉP SZERVIZ

  Ungaria

  Compania COFFEE TECH KÁVÉGÉP SZERVIZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea bunurilor de larg consum. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea de uz casnic, și Filtre de cafea de uz casnic. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 3. CAFFE VALENTINO

  Luxemburg

  Compania CAFFE VALENTINO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea de uz casnic, Filtre de cafea de uz casnic, Espresso coffees, manual coffee mills, și coffee in capsules. Are sediul în Livange, Luxemburg.

 4. GIMO CAFFÈ

  Belgia

  Compania GIMO CAFFÈ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea de uz casnic, Filtre de cafea de uz casnic, roasting, coffee production, și coffee. Are sediul în St-Truiden, Belgia.

 5. ESPRESSIONE, LDA.

  Portugalia

  Compania ESPRESSIONE, LDA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Shelters and tents for cafés, și espresso coffee capsules. Are sediul în Conde, Portugalia.

 1. ESSSE CAFFE

  Belgia

  Compania ESSSE CAFFE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafea si ceai, Filtre de cafea profesionale, Filtre de cafea de uz casnic, Cafea si ceai, Filtre de cafea profesionale, hot chocolate machines, și Filtre de cafea de uz casnic. Are sediul în Heppignies, Belgia.

 2. RECAMBIOS & REPARACIÓN DE PEQUEÑOS ELECTRODOMÉSTICOS

  Spania

  Compania RECAMBIOS & REPARACIÓN DE PEQUEÑOS ELECTRODOMÉSTICOS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. Are sediul în Sabadell, Spania.

 1. BOONEN KOFFIE

  Olanda

  Compania BOONEN KOFFIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. Are sediul în S'hertogenbosch, Olanda.

 2. HOUSECOFFE

  Italia

  Compania HOUSECOFFE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile espresso coffee machines for the home, și office machine accessory. Are sediul în Roma, Italia.

 3. FLINT ESPRESSO SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania FLINT ESPRESSO SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea profesionale, Cafea si ceai, coffee-makers, Filtre de cafea profesionale, espresso coffee machines for the home, și Cafea si ceai. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. JURA KUNDENDIENST SERVICE

  Germania

  Compania JURA KUNDENDIENST SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. EXPRESS CAFFÈ DI VERONICA LITRICO

  Italia

  Compania EXPRESS CAFFÈ DI VERONICA LITRICO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. Are sediul în Collesalvetti, Italia.

 6. ESPRESSOCLINIC

  Regatul Unit

  Compania ESPRESSOCLINIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. BRAZIL COMPANY

  Belgia

  Compania BRAZIL COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea de uz casnic, Prajirea boabelor de cafea - instalatii, Cafea si ceai, Filtre de cafea de uz casnic, coffee beverages, Prajirea boabelor de cafea - instalatii, și Cafea si ceai. Are sediul în Genk, Belgia.

 8. HELLOCOFFEE

  Germania

  Compania HELLOCOFFEE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Espresso coffees, espresso coffee machines, și coffee-makers. Are sediul în Roßtal, Germania.

 1. DELTA Q

  Portugalia

  Compania DELTA Q, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea de uz casnic, Filtre de cafea de uz casnic, și coffee in capsules. Are sediul în Sintra, Portugalia.

 2. HIPRESSO

  Olanda

  Compania HIPRESSO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coffee blends, și espresso coffee machines for the workplace. Are sediul în Huizen, Olanda.

 3. MACCHINE AROMA

  Italia

  Compania MACCHINE AROMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile espresso coffee machines, coffee, și coffee machine service. Are sediul în Trentola-Ducenta, Italia.

 4. CAFFITALY SYSTEM S.P.A.

  Italia

  Compania CAFFITALY SYSTEM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea profesionale, Filtre de cafea de uz casnic, Filtre de cafea profesionale, Filtre de cafea de uz casnic, espresso coffee capsules, și coffee and tea. Are sediul în Gaggio Montano, Italia.

 5. AVOLA GMBH

  Germania

  Compania AVOLA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafea si ceai. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Filtre de cafea profesionale, Filtre de cafea de uz casnic, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Filtre de cafea profesionale, Filtre de cafea de uz casnic, și espresso coffee machine repairs. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 6. R.E.M. SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania R.E.M. SERVICE S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coffee machine pods, espresso coffee machines for the workplace, și espresso coffee machines for the home. Are sediul în Castenaso, Italia.

 7. KAFFEE BÄRLIN

  Germania

  Compania KAFFEE BÄRLIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. MELITTA BELGIE

  Belgia

  Compania MELITTA BELGIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile filtering bags, household electric kettles, și household electric coffee grinders. Are sediul în Lokeren, Belgia.

 9. CESKY VELKOOBCHOD S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania CESKY VELKOOBCHOD S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. Are sediul în Jesenice u Prahy, Republica Ceha.

 10. MAHLKÖNIG MÜHLEN BERLIN

  Germania

  Compania MAHLKÖNIG MÜHLEN BERLIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. Are sediul în Berlin, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit