• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de spalat de uz casnic

Rezultate pentru

Masini de spalat de uz casnic - Import export

 1. ONE4BUSINESS SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ONE4BUSINESS SOLUTIONS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 2. ELECTRODOMÉSTICOS PLADISEL S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania ELECTRODOMÉSTICOS PLADISEL S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - import-export, Masini de spalat de uz casnic, Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - import-export, Masini de spalat de uz casnic, Electrocasnice - aparate mici, REFRIGERATORS, dishwashers, și ovens. Are sediul în Burgos, Spania.

 3. WRI

  Regatul Unit

  Compania WRI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Knighton, Regatul Unit.

 4. MS E-COMMERCE GMBH

  Austria

  Compania MS E-COMMERCE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Vösendorf, Austria.

 5. REXEL GERMANY GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania REXEL GERMANY GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în München, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EDELSTAHL ANLAGEN- UND TECHNOLOGIE GMBH

  Germania

  Compania EDELSTAHL ANLAGEN- UND TECHNOLOGIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Lenggries, Germania.

 2. WASMACHINE REPARATIE UTRECHT

  Olanda

  Compania WASMACHINE REPARATIE UTRECHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Utrecht, Olanda.

 3. BUNDLES

  Olanda

  Compania BUNDLES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 4. TELLE

  Belgia

  Compania TELLE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - aparate mari, Piese de schimb pentru automobile, Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - aparate mari, Piese de schimb pentru automobile, și electronic spare parts for vehicles. Are sediul în Tournai, Belgia.

 5. HANS KREMPL HAUSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania HANS KREMPL HAUSTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, Masini de spalat de uz casnic, spare parts, appliance accessories, și hinges for domestic appliances. Are sediul în Koblenz, Germania.

 1. BRACKX

  Belgia

  Compania BRACKX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Congelatoare de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, Masini de spalat de uz casnic, mechanically welded constructions, și Powdered lacquer. Are sediul în Oostende, Belgia.

 2. KC WITGOED

  Olanda

  Compania KC WITGOED, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile washing machine repair, și dishwasher repair. Are sediul în Hank, Olanda.

 1. ORBIS TRADE GROUP

  Olanda

  Compania ORBIS TRADE GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Roosendaal, Olanda.

 2. SKOUSEN.DK

  Danemarca

  Compania SKOUSEN.DK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, Uscatoare de rufe de uz casnic, Frigidere de uz casnic, Masini de spalat de uz casnic, Uscatoare de rufe de uz casnic, Frigidere de uz casnic, și dish-washer. Are sediul în Risskov, Danemarca.

 3. WITGOED & WASMACHINE REPARATIE BREDA

  Olanda

  Compania WITGOED & WASMACHINE REPARATIE BREDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Breda, Olanda.

 4. PRP.IBERICA C.B

  Spania

  Compania PRP.IBERICA C.B, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. SALVATA

  Lituania

  Compania SALVATA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 6. MILENIUM PIOTR MŁYNARCZYK

  Polonia

  Compania MILENIUM PIOTR MŁYNARCZYK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte din otel de uz casnic, authorised support, și Obiecte din otel de uz casnic. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 7. GORENJE SLOVAKIA, S.R.O.

  Slovacia

  Compania GORENJE SLOVAKIA, S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, Electrocasnice - aparate mari, Masini de spalat de uz casnic, Storcatoare de rufe de uz casnic, Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, Electrocasnice - aparate mari, Masini de spalat de uz casnic, și Storcatoare de rufe de uz casnic. Are sediul în Bratislava-Dubravka, Slovacia.

 8. RÉPARATEUR À BUDAPEST

  Ungaria

  Compania RÉPARATEUR À BUDAPEST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile washing machine repair, și dishwasher repair. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 1. WITGOED REPARATIES BREDA

  Olanda

  Compania WITGOED REPARATIES BREDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dryers, și dishwashers. Are sediul în Breda, Olanda.

 2. SERVICIO TÉCNICO DÍAZ MÁS

  Spania

  Compania SERVICIO TÉCNICO DÍAZ MÁS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. ALTEX IMPEX S.R.L.

  Romania

  Compania ALTEX IMPEX S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, Masini de cusut de uz casnic, Prajitoare de paine de uz casnic, Electrocasnice - aparate mari, Masini de spalat de uz casnic, Masini de cusut de uz casnic, Prajitoare de paine de uz casnic, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Bucharest, Romania.

 4. ELEKTRO KLEBER GMBH

  Germania

  Compania ELEKTRO KLEBER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mici, Masini de spalat de uz casnic, Televizoare, Electrocasnice - aparate mici, Masini de spalat de uz casnic, și Televizoare. Are sediul în Starnberg, Germania.

 5. LISBONENSE SOM - SOCIEDADE IMPORTADORA DE EQUIPAMENTOS ELECTRONICOS, S.A.

  Portugalia

  Compania LISBONENSE SOM - SOCIEDADE IMPORTADORA DE EQUIPAMENTOS ELECTRONICOS, S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aragazuri, Frigidere de uz casnic, Uscatoare de rufe de uz casnic, Electrocasnice - aparate mari, Aragazuri, Frigidere de uz casnic, Uscatoare de rufe de uz casnic, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 6. BURLEY APPLIANCES LTD

  Regatul Unit

  Compania BURLEY APPLIANCES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Televizoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, Evantaie, Masini de spalat de uz casnic, și Evantaie. Are sediul în Oakham, Regatul Unit.

 7. SONY CENTRE LTD

  Regatul Unit

  Compania SONY CENTRE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Televizoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, Evantaie, Masini de spalat de uz casnic, și Evantaie. Are sediul în Watford, Regatul Unit.

 8. TEST EQUIPMENT SOLUTIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania TEST EQUIPMENT SOLUTIONS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Televizoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, Evantaie, Masini de spalat de uz casnic, și Evantaie. Are sediul în Slough, Regatul Unit.

 9. REPARATII MASINI SPALAT SRL

  Romania

  Compania REPARATII MASINI SPALAT SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 10. IWT S.R.L.

  Italia

  Compania IWT S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mici, Masini de spalat de uz casnic, Electrocasnice - aparate mici, și Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Casale Litta, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit