• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • obiecte din otel de uz casnic

Rezultate pentru

Obiecte din otel de uz casnic - Import export

 1. GEPPETTO EIS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  It is very important to us that our ice-cream contains a high proportion of selected natural raw ingredients. Only the very best raw ingredients, of the highest possible quality, can guarantee the unique GEPPETTO taste. Our ice-cream is freshly produced using traditional, artisan methods. Connoisseurs and experts like our ice-cream because of its creamy freshness and sophisticated taste. This is because all our varieties of ice-cream are freshly produced, with the utmost care and accordingly to old recipes which have been handed down, in our production facility. You get fantastic-tasting quality! We make every effort to improve our standards and to exceed your expectations through continuous checks, including in the hygiene area.

 2. BB & B CASALINGHI DI BIANCHI G. & C. SNC

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania BB & B CASALINGHI DI BIANCHI G. & C. SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile potato-peelers, stainless steel items, potato-masher, wooden products, Kitchenware, manufacture of household items, cheese grater, kitchen accessories, și cutlery. Are sediul în Pettenasco, Italia.

 3. LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE

  Rusia

  Compania LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela de masa, Obiecte emailate de uz casnic, Tacamuri, Emailuri, Vesela de masa, Obiecte emailate de uz casnic, Tacamuri, și Emailuri. Are sediul în Lysva, Rusia.

 4. DORAN HAGEN

  Turcia

  Compania DORAN HAGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots and pans, pots, și frying pans. Are sediul în Yeşilyurt/malatya, Turcia.

 5. HOMAPEX PRACTICAL HOME ITEMS

  Turcia

  Compania HOMAPEX PRACTICAL HOME ITEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothes drying racks. Are sediul în Konya, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AZOVELEKTROSBYT LLC

  Ucraina

  Compania AZOVELEKTROSBYT LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pails, conical buckets, crystal ice bucket, și metal buckets. Are sediul în Mariupol, Ucraina.

 2. ADA STEEL

  Turcia

  Compania ADA STEEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen accessories. Are sediul în Merkez Kahramanmaraş, Turcia.

 3. KRAUFF GMBH

  Germania

  Compania KRAUFF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 4. STERNSTEIGER STAHLWAREN GMBH

  Germania

  Compania STERNSTEIGER STAHLWAREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte din otel de uz casnic, Obiecte din otel de uz casnic, și stainless steel kitchen knife. Are sediul în Solingen, Germania.

 5. OPERA PRIMA S.A.S

  Italia

  Compania OPERA PRIMA S.A.S, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile houseware, bonbonniere, și kitchen accessories. Are sediul în Triggiano, Italia.

 1. BERGFELD + SCHWAN ARTIKEL GMBH ARTIKEL - DESIGN ®

  Germania

  Compania BERGFELD + SCHWAN ARTIKEL GMBH ARTIKEL - DESIGN ®, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. Are sediul în Remscheid, Germania.

 2. MORCHIO FRATELLI SNC

  Italia

  Compania MORCHIO FRATELLI SNC, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte din otel de uz casnic, Broaste, inchizatoare si chei, hardware, machine tools for metal sawing, Obiecte din otel de uz casnic, și Broaste, inchizatoare si chei. Are sediul în Genova, Italia.

 1. FLINEX

  Germania

  Compania FLINEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made fly screens. Are sediul în Moers, Germania.

 2. METID

  Ucraina

  Compania METID, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden plants and flowers, galvanised steel, metal buckets, și cachepot. Are sediul în Dnipro, Ucraina.

 3. GERS EQUIPEMENT

  Franta

  Compania GERS EQUIPEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela de masa, kitchen items, table decoration items, Vesela de masa, și Kitchenware. Are sediul în Mirande Cedex, Franta.

 4. MEX FASTENERS AND HARDWARE FACTORY

  Turcia

  Compania MEX FASTENERS AND HARDWARE FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. NUOVO CENTRO CASALINGHI SRL

  Italia

  Compania NUOVO CENTRO CASALINGHI SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile household articles, beach umbrellas, și toys. Are sediul în Francavilla Fontana, Italia.

 6. SALERNO CASALINGHI

  Italia

  Compania SALERNO CASALINGHI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pressure cooker, vacuum systems and components, și non-stick pans. Are sediul în Policoro, Italia.

 7. THE COOKWARE COMPANY

  Belgia

  Compania THE COOKWARE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile non-stick pans. Are sediul în Drongen, Belgia.

 8. ONUR BAKALIT

  Turcia

  Compania ONUR BAKALIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile handle. Are sediul în Kahramanmaras, Turcia.

 1. AVEDKO

  Olanda

  Compania AVEDKO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte din otel de uz casnic, Obiecte din otel de uz casnic, și metal cabinets. Are sediul în Dordrecht, Olanda.

 2. ELLER ITALIA SAS

  Italia

  Compania ELLER ITALIA SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. Are sediul în Duino-Aurisina (ts), Italia.

 3. METSAN RAF

  Turcia

  Compania METSAN RAF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spare parts for refrigerators, trellis, și chicken cages. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 4. GRAND METAL SANAYI VE TICARET A.S.

  Turcia

  Compania GRAND METAL SANAYI VE TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aragazuri, pots and pans, teapots, Aragazuri, și Coffee pods. Are sediul în Kahramanmaras, Turcia.

 5. SAUVIC, S.L.

  Spania

  Compania SAUVIC, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gratare si accesorii, plate-rack, și Gratare si accesorii. Are sediul în Manlleu, Spania.

 6. ATLI CELIK

  Turcia

  Compania ATLI CELIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pressure cooker, pans, și non-stick pan. Are sediul în Kahramanmaraş, Turcia.

 7. MC CORREDI D'AUTORE S.A.S.

  Italia

  Compania MC CORREDI D'AUTORE S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kit, pots, porcelain, și crystalware. Are sediul în Crotone, Italia.

 8. A.C.R.I. SRL FORNITURE PER RISTORAZIONE

  Italia

  Compania A.C.R.I. SRL FORNITURE PER RISTORAZIONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte metalice de uz casnic, grates, cheese grater, Obiecte metalice de uz casnic, și strainers. Are sediul în Galbiate, Italia.

 9. KURT YAY IMALAT VE PAZARLAMA

  Turcia

  Compania KURT YAY IMALAT VE PAZARLAMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. Are sediul în Çanakkale, Turcia.

 10. BUON-GUSTO HOUTOVENS

  Olanda

  Compania BUON-GUSTO HOUTOVENS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. Are sediul în Soest, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit