• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • obiecte din aluminiu de uz casnic

Rezultate pentru

Obiecte din aluminiu de uz casnic - Import export

 1. ZECCHI BOTTEGA D'ARTE CASA

  Italia

  Compania ZECCHI BOTTEGA D'ARTE CASA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadouri, suveniruri si articole publicitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte din aluminiu de uz casnic, gift items, bonbonniere, Obiecte din aluminiu de uz casnic, și complementary furnishings. Are sediul în Cento, Italia.

 2. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Germania

  Compania ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - articole de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte metalice de uz casnic, Obiecte din aluminiu de uz casnic, Obiecte metalice de uz casnic, Obiecte din aluminiu de uz casnic, electric mills, și cold drink dispensers. Are sediul în Mannheim, Germania.

 3. SFYGA ALUMINIUM

  Grecia

  Compania SFYGA ALUMINIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte din aluminiu de uz casnic, Obiecte din aluminiu de uz casnic, saucepans, și Special aluminium structures. Are sediul în Peristeri, Grecia.

 4. JOSEF BECKER, BECKLAND-ERZEUGNISSE GMBH & CO.KG, ONLINE -SHOP

  Germania

  Compania JOSEF BECKER, BECKLAND-ERZEUGNISSE GMBH & CO.KG, ONLINE -SHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile door mats, și Coconut wire-mesh mats. Are sediul în Lünen, Germania.

 5. NAVA IDEAS

  Grecia

  Compania NAVA IDEAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. Are sediul în Ionia, Thessaloniki, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALUMINIOS GARCÍA LEMA

  Spania

  Compania ALUMINIOS GARCÍA LEMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminium finishing, aluminium kitchen accessories, aluminium frame accessories, și aluminium frame. Are sediul în Alcorcón, Spania.

 2. FORZA MAKINA SANAYI V E TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turcia

  Compania FORZA MAKINA SANAYI V E TICARET LIMITED ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial processing. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. PLUS PACK

  Franta

  Compania PLUS PACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje alimentare, Ambalaje din plastic, Ambalaje si recipiente metalice, Obiecte din aluminiu de uz casnic, Ambalaje alimentare, Ambalaje din plastic, Ambalaje si recipiente metalice, și Obiecte din aluminiu de uz casnic. Are sediul în Saint-Germain-En-Laye, Franta.

 4. GÖKAY MADENI EŞYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania GÖKAY MADENI EŞYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminium and stainless steel household articles, și ironing boards. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. VIVA PLAST GMBH

  Germania

  Compania VIVA PLAST GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje alimentare, food boxes, și Ambalaje alimentare. Are sediul în Bönen, Germania.

 1. FINEXKIT VENTANAS DE ALUMINIO

  Spania

  Compania FINEXKIT VENTANAS DE ALUMINIO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. Are sediul în Albalat Dels Sorells, Spania.

 2. ESLON MUTFAK EŞYALARI

  Turcia

  Compania ESLON MUTFAK EŞYALARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte metalice de uz casnic, saucepans, Kitchen utensils - metal, Obiecte metalice de uz casnic, și houseware. Are sediul în Kahramanmaraş, Turcia.

 1. ALLINOX

  Belgia

  Compania ALLINOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots, pots and pans, kitchen knives, și wok. Are sediul în Oostrozebeke, Belgia.

 2. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folie din aluminiu pentru ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminiu si aliaje, Tavi si platouri din aluminiu, Aliaje de aluminiu, Obiecte din aluminiu de uz casnic, Aluminiu si aliaje, Tavi si platouri din aluminiu, Aliaje de aluminiu, și Obiecte din aluminiu de uz casnic. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 3. BAF PFANNEN

  Germania

  Compania BAF PFANNEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile braziers, household cooking appliances, și non-stick coverings. Are sediul în Kaltennordheim, Germania.

 4. GOLDENWORLD ALUMINIUM COMPANY

  China

  Compania GOLDENWORLD ALUMINIUM COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminium accessories for furniture, anodised aluminium, aluminium alloy metallization, și aluminium alloys. Are sediul în Foshan, China.

 5. BISON INDUSTRIAL LIMITED

  China

  Compania BISON INDUSTRIAL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pressure die casting mould construction, machining aluminium and iron, CNC milling, și high-pressure zinc die-casting. Are sediul în Dongguan, China.

 6. VALIRA

  Spania

  Compania VALIRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cooking equipment. Are sediul în Reus, Spania.

 7. ANODIZADOS IBERALC,S.L.

  Spania

  Compania ANODIZADOS IBERALC,S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bathroom accessories, anodised aluminium, și accessories, parts and components for industrial equipment and plants. Are sediul în Arrubal, Spania.

 8. ILLA SPA

  Italia

  Compania ILLA SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots, frying pans, și non-stick pans. Are sediul în Noceto, Italia.

 1. GRANIT DAYANIKLI TUKETIM MALLARI URETIM VE PAZARLAMA SANAYI TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania GRANIT DAYANIKLI TUKETIM MALLARI URETIM VE PAZARLAMA SANAYI TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte din aluminiu de uz casnic, și Obiecte din aluminiu de uz casnic. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. PENCERE SISTEMLERI

  Turcia

  Compania PENCERE SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. FISSLER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania FISSLER GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hi-fi, televiziune si video - accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mari, Materiale plastice - articole de uz casnic, Obiecte din aluminiu de uz casnic, Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - aparate mari, Materiale plastice - articole de uz casnic, Obiecte din aluminiu de uz casnic, și Electrocasnice - aparate mici. Are sediul în Wien, Austria.

 4. MARBEGLASS

  Spania

  Compania MARBEGLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium, și crystals. Are sediul în Marbella, Spania.

 5. ARMA METAL FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

  Turcia

  Compania ARMA METAL FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla, metal, Stainless steel lugs, glass caps, și Sticla. Are sediul în Kahramanmaras, Turcia.

 6. OMNI PARAPETY

  Polonia

  Compania OMNI PARAPETY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile railings. Are sediul în Brzesko, Polonia.

 7. CALDER SNC

  Italia

  Compania CALDER SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din otel de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte din aluminiu de uz casnic, Articole de uz casnic din lemn, Obiecte din aluminiu de uz casnic, Articole de uz casnic din lemn, și supplies for cake shops. Are sediul în Omegna, Italia.

 8. GRANIT HOME PRODUCTS

  Turcia

  Compania GRANIT HOME PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. Are sediul în Izmir, Turcia.

 9. SHOWROOM HERBE?

  Polonia

  Compania SHOWROOM HERBE?, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 10. KASANOVA

  Italia

  Compania KASANOVA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. Are sediul în Busto Arsizio, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Obiecte din aluminiu de uz casnic - Import export

Număr de rezultate

492 Intreprinderile