• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • matrite din lemn

Rezultate pentru

Matrite din lemn - Import export

 1. SARGAM MENUISERIE INDUSTRIELLE BOIS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SARGAM MENUISERIE INDUSTRIELLE BOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite din lemn, wooden frames, joinery, separating screens and screens, Matrite din lemn, solid door, wooden interior shutters, Panels, și Wooden kitchen doors. Are sediul în Val En Vignes, Franta.

 2. JOSEVALE - MADEIRAS

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania JOSEVALE - MADEIRAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite din lemn, Lemn - produse semifinite, Wood veneers, wood for construction, wooden floors, multilayer wood, wood carpentry, model homes, și Plywood, laminated wood and compressed wood. Are sediul în Valongo, Portugalia.

 3. WOODZ LLC

  Estonia

  Compania WOODZ LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden skirting boards, planed wood, și planed elements. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 4. PERFIMUEBLE

  Spania

  Compania PERFIMUEBLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, Rame si ancadramente, Placi de lemn, și Rame si ancadramente. Are sediul în Mancha Real-Jaén, Spania.

 5. DIMOLDURA IBÉRICA

  Spania

  Compania DIMOLDURA IBÉRICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden sections, interior decoration, mdf wood, și MDF Frame. Are sediul în Santa Coloma De Gramanet, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CARPIALBA, S.L.

  Spania

  Compania CARPIALBA, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. Are sediul în Albacete, Spania.

 2. PERIOD MOULDINGS

  Regatul Unit

  Compania PERIOD MOULDINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. Are sediul în Ripon, Regatul Unit.

 3. SKIRTING 4 U

  Regatul Unit

  Compania SKIRTING 4 U, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. Are sediul în Walsall, Regatul Unit.

 4. ARTRAM

  Polonia

  Compania ARTRAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite din lemn, picture frames, și Matrite din lemn. Are sediul în Rudniki, Polonia.

 5. IMTEXS GMBH

  Germania

  Compania IMTEXS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. Are sediul în Hohenlinden, Germania.

 1. DREWUP SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania DREWUP SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden crates, hospital shelving, și lath wood panel. Are sediul în Pionki, Polska, Polonia.

 2. HOKA GMBH GERMANY

  Germania

  Compania HOKA GMBH GERMANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. CLAES-VLOEBERGS INLIJSTINGEN

  Belgia

  Compania CLAES-VLOEBERGS INLIJSTINGEN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite din lemn, framing of works, pilaster strips, Matrite din lemn, și frames. Are sediul în Kessel-Lo, Belgia.

 2. BEYER ING.- HOLZBAU GMBH & CO KG

  Germania

  Compania BEYER ING.- HOLZBAU GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. Are sediul în Dittersdorf, Germania.

 3. HORNBAEK BALTIC A/S

  Letonia

  Compania HORNBAEK BALTIC A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. Are sediul în Adazi, Letonia.

 4. MOLDURAS MOLDUFLOR, CB

  Spania

  Compania MOLDURAS MOLDUFLOR, CB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mdf wood, și Wood veneers. Are sediul în Jaen, Spania.

 5. MOLDURAS J. MARTIN CALLEJA, S.L.

  Spania

  Compania MOLDURAS J. MARTIN CALLEJA, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden moulders. Are sediul în Iscar (valladolid), Spania.

 6. ENLES D.O.O.

  Slovenia

  Compania ENLES D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - lemn, Lemn pentru talas, Lemn taiat geluit, Import-export - lemn, Lemn pentru talas, și Lemn taiat geluit. Are sediul în Zrece, Slovenia.

 7. UYSAL MERMER

  Turcia

  Compania UYSAL MERMER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile white marble, marble bathroom top, marble blocks, și marble and allied materials. Are sediul în Afyonkarahisar, Turcia.

 8. LTD. "DENZA KRICHETA"

  Belarus

  Compania LTD. "DENZA KRICHETA", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutting boards. Are sediul în Mikhalkovskaya Mit a / C, 31/1, Belarus.

 1. PROFILRE.IT

  Italia

  Compania PROFILRE.IT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile baseboards, și wooden skirting boards. Are sediul în Bibbiano, Italia.

 2. ATELIER STECK

  Belgia

  Compania ATELIER STECK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile restoration of old buildings and monuments. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. ETABLISSEMENTS BAREYRE

  Franta

  Compania ETABLISSEMENTS BAREYRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parchet, și Parchet. Are sediul în Le Passage, Franta.

 4. SHERBORNE RUBBER CO. LTD

  Regatul Unit

  Compania SHERBORNE RUBBER CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite din lemn, Cauciuc - produse, Matrite din lemn, și Cauciuc - produse. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 5. CREACIONES EN MADERA MACRU SL

  Spania

  Compania CREACIONES EN MADERA MACRU SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Matrite din lemn, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, și Matrite din lemn. Are sediul în Ansoain, Spania.

 6. KACZKAN ZAKLAD PRODUKCJI DRZEWNEJ JOZEF KACZKAN SPOLKA JAWNA

  Polonia

  Compania KACZKAN ZAKLAD PRODUKCJI DRZEWNEJ JOZEF KACZKAN SPOLKA JAWNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat geluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parchet, Matrite din lemn, Parchet, și Matrite din lemn. Are sediul în Maldyty, Polonia.

 7. AFRICAN BAMBOO

  Olanda

  Compania AFRICAN BAMBOO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bamboo. Are sediul în Delft, Olanda.

 8. ADIM ORMAN URUNLERI LTD

  Turcia

  Compania ADIM ORMAN URUNLERI LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plywood. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. CORELL TIMBER LTD

  Irlanda

  Compania CORELL TIMBER LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laminated timber. Are sediul în Athlone, Irlanda.

 10. BALCAS TIMBER LTD

  Regatul Unit

  Compania BALCAS TIMBER LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite din lemn, Lemn taiat si tratat, Matrite din lemn, și Lemn taiat si tratat. Are sediul în Enniskillen, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit