• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • matrite de turnare

Rezultate pentru

Matrite de turnare - Import export

 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Franta

  Verified by europages badge

  Since it was founded in 2001, the company FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) has developed a network of partner foundries based in Poland. FGD offers its customers access to a wide range of moulding and smelting lines on the basis of many years' experience. FGD's management is customer satisfaction, and was rewarded in 2013 when it obtained ISO 9001: 2008 certification for "Design, Purchase and Sales of cast iron parts". The firm offers many services: - Several smelting lines for different grades. - Several moulding lines for different shapes. - Integrated machining shops to reduce parts handling, from casting to final assembly. - Paint shops to protect the parts from corrosion and enhance their appearance. - Design office for developing new parts and concepts. - Suitable logistics resources for excellent responsiveness and optimized management of your stocks. Feel free to contact us for more details!

  Toate produsele pentru "matrite de turnare"

 2. PIEPER-K3M

  Germania

  Compania PIEPER-K3M, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. Are sediul în Breidenbach, Germania.

 3. KON-FORM WERKZEUGE GMBH

  Germania

  Compania KON-FORM WERKZEUGE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. Are sediul în Hatzfeld, Germania.

 4. A.J.MOLDES, LDA.

  Portugalia

  Compania A.J.MOLDES, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de turnare, injection moulds, construction design of moulds, Matrite de turnare, și plastic moulds. Are sediul în Marinha Grande, Portugalia.

 5. ADCRIST PROD SRL

  Romania

  Compania ADCRIST PROD SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile foundry, foundry moulds, aluminium alloy foundry, și 3D prototypes and prints. Are sediul în Oradea, Romania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HOT IRON TUB

  Ucraina

  Compania HOT IRON TUB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Visable supports the Ukrainian companies, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Lutsk, Ucraina.

 2. CHILCHES MATERIALS

  Spania

  Compania CHILCHES MATERIALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic opacifiers, și zirconium silica. Are sediul în Chilches-Castellón, Spania.

 3. MODELISTAS CODINA

  Spania

  Compania MODELISTAS CODINA, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnatorii de cupru, bronz si alama, Turnatoriii de otel, Turnatorii de aluminiu, Turnatorii de cupru, bronz si alama, Turnatoriii de otel, și Turnatorii de aluminiu. Are sediul în Sabadell-Barcelona, Spania.

 4. CHARVET - GROUPE RGF

  Franta

  Compania CHARVET - GROUPE RGF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de turnare, Matrite de turnare, Processing of plastics, injection moulds, și tool design. Are sediul în Eybens, Franta.

 5. MOLDACAMPO - MOLDES PARA INJECÇÃO DE PLÁSTICOS

  Portugalia

  Compania MOLDACAMPO - MOLDES PARA INJECÇÃO DE PLÁSTICOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile in-house manufacture of caps, și Mould design and manufacturing. Are sediul în Maia, Portugalia.

 1. ARDEMIR FOUNDRY CORPORATION

  Turcia

  Compania ARDEMIR FOUNDRY CORPORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. DRUGUET SAS

  Franta

  Compania DRUGUET SAS, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile quick prototyping, și foundry. Are sediul în Grieges, Franta.

 1. LAJOINIE FONDERIE

  Franta

  Compania LAJOINIE FONDERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile precision casting, mould design for foundry applications, și heat treatment of metals. Are sediul în Saint-firmin-des-pres, Franta.

 2. FOCUS ON MOLDS SRL

  Italia

  Compania FOCUS ON MOLDS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. Are sediul în Cologne, Italia.

 3. 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA.

  Portugalia

  Compania 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de turnare, și Matrite de turnare. Are sediul în Embra, Portugalia.

 4. MODELAGE USIMOULE

  Franta

  Compania MODELAGE USIMOULE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prototyping. Are sediul în Saint-Michel, Franta.

 5. ANIBAL H. ABRANTES - INDUSTRIAS DE MOLDES E PLASTICOS, S.A.

  Portugalia

  Compania ANIBAL H. ABRANTES - INDUSTRIAS DE MOLDES E PLASTICOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, și Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. Are sediul în Picassinos, Portugalia.

 6. MODELAGE MECANIQUE DU DAUPHINE

  Franta

  Compania MODELAGE MECANIQUE DU DAUPHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de turnare, Matrite de turnare, și tool design. Are sediul în Echirolles, Franta.

 7. LLC DNEPROPROMLIT (LLC DPL)

  Ucraina

  Compania LLC DNEPROPROMLIT (LLC DPL), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta - produse, Turnatorii de oteluri speciale si de calitate, Racorduri din metale feroase pentru tevarie, Oteluri si metale - prelucrare, Visable supports the Ukrainian companies, Fonta - produse, Turnatorii de oteluri speciale si de calitate, Racorduri din metale feroase pentru tevarie, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Dnipropetrovsk, Ucraina.

 8. INDUSTRIAS MICAL

  Spania

  Compania INDUSTRIAS MICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de turnare, Matrite si modele, mazak cast items, Matrite de turnare, și Matrite si modele. Are sediul în Albacete, Spania.

 1. FONDERIE MARTEL

  Franta

  Compania FONDERIE MARTEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnatorii de aluminiu, Oteluri si metale - prelucrare, shell mold casting, Turnatorii de aluminiu, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Saint-Omer Cedex, Franta.

 2. JULIEN SA

  Franta

  Compania JULIEN SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de turnare, Birouri de studii industriale, Matrite de turnare, foundry, prototyping, și Birouri de studii industriale. Are sediul în Le-Creusot, Franta.

 3. COENE MATRIJZENBOUW

  Belgia

  Compania COENE MATRIJZENBOUW, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de turnare, Curbarea otelurilor si a metalelor, Matrite de turnare, Curbarea otelurilor si a metalelor, Design of moulds for metals, și moulds for metal cutting. Are sediul în Lotenhulle, Belgia.

 4. FORMINOV

  Franta

  Compania FORMINOV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de turnare, Matrite de turnare, thermoforming, și prototyping. Are sediul în Crissey, Franta.

 5. KUTES METAL

  Turcia

  Compania KUTES METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile grey iron casting, contract manufacturing, și Ductile cast iron. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. PREC-ODLEW SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania PREC-ODLEW SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. Are sediul în Skawina, Polonia.

 7. ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT

  Franta

  Compania ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnatorii de cupru, bronz si alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de turnare, Turnatorii de aluminiu, Matrite de turnare, foundry, foundry work, și Turnatorii de aluminiu. Are sediul în Arrien En Bethmale, Franta.

 8. TALLERES TAMEGRA S.L.

  Spania

  Compania TALLERES TAMEGRA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de turnare. Are sediul în Meicende, Spania.

 9. DEPLANCHE FABRICATION

  Franta

  Compania DEPLANCHE FABRICATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de turnare, Matrite de turnare, rheology, și metrology. Are sediul în Treffort, Franta.

 10. CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA.

  Portugalia

  Compania CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de turnare, Masini-unelte de taiat, Matrite de turnare, și Masini-unelte de taiat. Are sediul în Águeda, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit