• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • matrite de precizie

Rezultate pentru

Matrite de precizie - Import export

 1. S.C.S. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  40 years of experience in designing and producing moulds for the die-casting of metal alloys and injection of plastic materials, quality standards, time frames and competitive prices have led to S.C.S. Srl becoming a point of reference on the European market: design, use of high-tech machinery, use of the best quality steel and certified heat treatments. It produces moulds of all sizes up to a maximum weight of 55 tons. ISO 9001- and ISO 14001-certified.

 2. DAMEKS

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania DAMEKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, Prelucrarea otelului si a metalelor, machine parts, CNC milling, CNC turning, CNC, Metal working, plastics processing, și Matrite de precizie. Are sediul în Gdansk, Polonia.

 3. COBI PRECISION SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania COBI PRECISION SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brioche moulds, laser cutting, metal stamping, design of moulds for plastics, moulds, și mould design. Are sediul în Gorgonzola, Italia.

 4. AMADOR VARAS SA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania AMADOR VARAS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, Matrite de precizie, punching tools, tool manufacturing, dies, TOOLS, cutting dies, și spare parts & tools. Are sediul în Badalona-Barcelona, Spania.

 5. PHILPLAST LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania PHILPLAST LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnarea cauciucului - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, extrusion blow-molding, Matrite de precizie, blow-molding machines, injection-molded articles, injection moulding, blow moulding plastic materials, assembling of plastic articles, și embedding of metal inserts linings. Are sediul în Yagodovo, Bulgaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA

  Portugalia

  Compania PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, Matrite de precizie, Injection moulding, injection moulds, și mould design and construction. Are sediul în Embra-Marinha Grande, Portugalia.

 2. DRILIMOLDE, LDA

  Portugalia

  Compania DRILIMOLDE, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, mould design for plastics, in-house manufacture of caps, Matrite de precizie, și aluminium moulds. Are sediul în Moita, Portugalia.

 3. MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA

  Portugalia

  Compania MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite si modele, Matrite de precizie, Matrite si modele, mould building, mould design, și Matrite de precizie. Are sediul în Pataias, Portugalia.

 4. MATRICERÍA INVIR

  Spania

  Compania MATRICERÍA INVIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Matrite de precizie, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Matrite de precizie, metal milling, și tool manufacturing. Are sediul în Albacete, Spania.

 5. VICEDO MARTI SL.

  Spania

  Compania VICEDO MARTI SL., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, Matrite de precizie, Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, Injectarea cauciucului si a plasticului, welding plastic materials, Matrite de precizie, și Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Ibi, Spania.

 1. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Portugalia

  Compania MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Matrite de precizie, tool manufacturing, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Matrite de precizie, și Mould design and manufacturing. Are sediul în Marinha Grande, Portugalia.

 2. EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH

  Germania

  Compania EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cylinder heads, silencers for motor vehicles, machine mufflers, și Mufflers, vehicle. Are sediul în Battenberg, Germania.

 1. FJG MOLDES

  Portugalia

  Compania FJG MOLDES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, și Matrite de precizie. Are sediul în Cesar, Oliveira De Azeméis, Portugalia.

 2. MATRIBAGES

  Spania

  Compania MATRIBAGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru modelarea metalelor - piese si accesorii, dies, reverse engineering, Masini-unelte pentru modelarea metalelor - piese si accesorii, și machining of parts. Are sediul în Manresa-Barcelona, Spania.

 3. FRUMOLDE TOOLING

  Portugalia

  Compania FRUMOLDE TOOLING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea materialelor plastice - utilaje, Matrite de precizie, cast mould design, Injectarea materialelor plastice - utilaje, injection moulding of plastics, și Matrite de precizie. Are sediul în Martinçança, Portugalia.

 4. AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA

  Portugalia

  Compania AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, mould building, și Matrite de precizie. Are sediul în Trofa, Portugalia.

 5. MATRICERÍAS DEL CENTRO

  Spania

  Compania MATRICERÍAS DEL CENTRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile moulds for metals, milling machines, straighteners, și punching tools. Are sediul în Parla-Madrid, Spania.

 6. OFFICINA MECCANICA CASIRAGHI S.N.C.

  Italia

  Compania OFFICINA MECCANICA CASIRAGHI S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brioche moulds, precision machining, masks, și precision machine shops. Are sediul în Besana In Brianza, Italia.

 7. MAÉ INNOVATION

  Franta

  Compania MAÉ INNOVATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat-resistant silicone cookware, silicone cake tins, Cooking equipment, și non-stick coverings. Are sediul în La Ville Aux Dames, Franta.

 8. OFBM STAMPI

  Italia

  Compania OFBM STAMPI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, construction of moulds for moulding thermoplastic material, injection moulding, Injectarea cauciucului si a plasticului, și 5 axis milling. Are sediul în COLOGNE, Italia.

 1. 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES

  Portugalia

  Compania 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, Co-moulding, Mould design and manufacturing, și Matrite de precizie. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 2. PRIFER GROUP

  Portugalia

  Compania PRIFER GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automobile industry automation, manufacturing of articles for foundry operations, organisations for product and material quality control and guarantee, și metal structures. Are sediul în Albergaria-A-Velha, Portugalia.

 3. FRANKE INDUSTRIE AG

  Elvetia

  Compania FRANKE INDUSTRIE AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and machinery for arc welding metals, Orbital welding, laser cutting, și orbital welding. Are sediul în Aarburg, Elvetia.

 4. ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY

  Portugalia

  Compania ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, Mould design and manufacturing, și Matrite de precizie. Are sediul în Maceira Lra, Portugalia.

 5. GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S.

  Turcia

  Compania GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mould components, Dies and moulds, și dies for presses. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. TYCOS TOOL & DIE CO

  Regatul Unit

  Compania TYCOS TOOL & DIE CO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de precizie. Are sediul în Fleetwood, Regatul Unit.

 7. VL MOLDES

  Portugalia

  Compania VL MOLDES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, brioche moulds, și Matrite de precizie. Are sediul în Marinha Grande, Portugalia.

 8. CREATIVE MOLDES, LDA.

  Portugalia

  Compania CREATIVE MOLDES, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, Matrite de precizie, și Mould design and manufacturing. Are sediul în Estarreja, Portugalia.

 9. LYSAPLAST PORTUGAL

  Portugalia

  Compania LYSAPLAST PORTUGAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Injectarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, moulds for plastic materials, production of plastics for industrial construction, și Matrite de precizie. Are sediul în Cesar, Portugalia.

 10. FRIED ELLEMUND GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania FRIED ELLEMUND GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CNC finishing, și CNC milling. Are sediul în Preußisch Oldendorf, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit